Добар кревет може да се поручи и уз квалитетан душек цена нека пристојна је 60-80 хиљада. На томе се не штеди. Што због нежности према другоме, што због нежности према себи
Како мислиш да лечиш све бољке на неком кљакавом кревету!?
prvo nemam nameru da dajem 60 do 80 hiljada za hebeni krevet.
drugo ja ne znam koji dusek meni odgovara, jer kad sam povredila kicmu ja sam posle toga skoro godinu dana spavala na podu sa debljim jorganom, jer nisam mogla da spavam na duseku. onda sam kupila neki vitorog krs od kreveta, na razvlacenje, ali njegova najveca prednost je u tome sto ima dasku preko koje je prevucen tanak sundjer. ja se ne budim ukocena, niti sa utrnutim prstima, a to je extra tvrdo.
gde god da sam spavala sa dusekom meni je smetalo.
meni ne sme da utone dusek i povuce mi lumbalni deo prema dole, vec da mi drzi lumbalnu kicmu, a to mogu da postignem i sa krevetom od paleta i da kupim neki tanak dusek do 10 cm debljine.
sta je za koga kvalitetan krevet je individualno.....a ja bas zato sto ne znam koji dusek bi mi odgovarao, nemam nameru da bacam pare.
klasican jogi mi u svakom slucaju ne odgovara.
meni bi odgovaralo i da kupim strunjacu kao one strunjace sto smo imali u skoli u sali za fizicko, one kozne tanke i da stavim na pod i spavam, jer u dz imaju takve strunjace i kad sam isla na vezbe, kad legnem ne ustaje mi se kolko mi je udobno.
ja sam cak imala ideju da radim krevet od paleta, ali sa letvama koje su jedna pored duge, a ne razdvojene, tako da dobijem imitaciju poda. i na to stavim tanak duske. samos to prvo zelim da ga vidim uzivo da vidim kakava je obrada.
vecina vas ne bi mogla da spava na onome na cemu ja spavam.
a inace sam uvek i pre povrede kicme mrzela mekane krevete i mekane fotelje u koje covek utone.
ne mogu ja ljudima vise da objasnjavam, kad svi hocete da vam je mekano, a meni posle mekanog kreveta trnu noge.