Žene pitaju 2

primer...svidja mi se jedino monaco, kosta 24,500 za dimenziju 140x 200. oni sa savijenim lukovima bas deluju seljacki.

plus mi rece jedan poznanik da je on kupio krevet na ovu foru i da mu je pukla daska sa strane...prakticno raspolutao se krevet, a garancije nema, pa nema. nesto mu popravljali, ali opet je to bilo slabasno.

ja def. ako odlucim da kupujem bice ikea, em mi se svidjaju, em imaju garanciju, em nema zahebavanja sa majstorom, kupis, doneses sastavis i cao.

i vrv ce biti onaj drugi tarva.

pa ybt, valjda su im kreveti testirani na izdrzljivost tezine....kod stolica npr. pise testirane do 110 kg. ako jedna stolica izdrzava 110 kg, valjda krevet nosi barem 200.

ja sam gledala i ono sto imaju u ponudi meni izgleda grozno. barem sto se tice nekih normalnih cena. jedino ako ne prave po specijalnim zahtevima, a za to ce me odrati.
ne mislim na one tipa ikea ili forma ideale od par dasaka i šrafova ,
vec od punog drveta i rade po zelji ukoliko je zelja realna..zoves i pitas

Добар кревет може да се поручи и уз квалитетан душек цена нека пристојна је 60-80 хиљада. На томе се не штеди. Што због нежности према другоме, што због нежности према себи :mrgreen:

Како мислиш да лечиш све бољке на неком кљакавом кревету!?

primer...svidja mi se jedino monaco, kosta 24,500 za dimenziju 140x 200. oni sa savijenim lukovima bas deluju seljacki.

plus mi rece jedan poznanik da je on kupio krevet na ovu foru i da mu je pukla daska sa strane...prakticno raspolutao se krevet, a garancije nema, pa nema. nesto mu popravljali, ali opet je to bilo slabasno.

ja def. ako odlucim da kupujem bice ikea, em mi se svidjaju, em imaju garanciju, em nema zahebavanja sa majstorom, kupis, doneses sastavis i cao.

i vrv ce biti onaj drugi tarva.

pa ybt, valjda su im kreveti testirani na izdrzljivost tezine....kod stolica npr. pise testirane do 110 kg. ako jedna stolica izdrzava 110 kg, valjda krevet nosi barem 200.
glavni test je kad se uvatis za uzglavlje a baja te naguzi, ako to izdrzi da se ne mrda onda je dobar krevet :))))

Добар кревет може да се поручи и уз квалитетан душек цена нека пристојна је 60-80 хиљада. На томе се не штеди. Што због нежности према другоме, што због нежности према себи :mrgreen:

Како мислиш да лечиш све бољке на неком кљакавом кревету!?

prvo nemam nameru da dajem 60 do 80 hiljada za hebeni krevet.

drugo ja ne znam koji dusek meni odgovara, jer kad sam povredila kicmu ja sam posle toga skoro godinu dana spavala na podu sa debljim jorganom, jer nisam mogla da spavam na duseku. onda sam kupila neki vitorog krs od kreveta, na razvlacenje, ali njegova najveca prednost je u tome sto ima dasku preko koje je prevucen tanak sundjer. ja se ne budim ukocena, niti sa utrnutim prstima, a to je extra tvrdo.
gde god da sam spavala sa dusekom meni je smetalo.

meni ne sme da utone dusek i povuce mi lumbalni deo prema dole, vec da mi drzi lumbalnu kicmu, a to mogu da postignem i sa krevetom od paleta i da kupim neki tanak dusek do 10 cm debljine.

sta je za koga kvalitetan krevet je individualno.....a ja bas zato sto ne znam koji dusek bi mi odgovarao, nemam nameru da bacam pare.

klasican jogi mi u svakom slucaju ne odgovara.

meni bi odgovaralo i da kupim strunjacu kao one strunjace sto smo imali u skoli u sali za fizicko, one kozne tanke i da stavim na pod i spavam, jer u dz imaju takve strunjace i kad sam isla na vezbe, kad legnem ne ustaje mi se kolko mi je udobno.

ja sam cak imala ideju da radim krevet od paleta, ali sa letvama koje su jedna pored duge, a ne razdvojene, tako da dobijem imitaciju poda. i na to stavim tanak duske. samos to prvo zelim da ga vidim uzivo da vidim kakava je obrada.

vecina vas ne bi mogla da spava na onome na cemu ja spavam.

a inace sam uvek i pre povrede kicme mrzela mekane krevete i mekane fotelje u koje covek utone.

ne mogu ja ljudima vise da objasnjavam, kad svi hocete da vam je mekano, a meni posle mekanog kreveta trnu noge.

И ја волим тврђи душек. Али ти најбоље знаш шта ти одговара.

Не волим пуфнаст, мек намештај уопште. Више волим столицу од фотеље. Када неко у кафићу изабере сто са фотељама у фазону "да се увалимо у удобно" не будем одушевљена.
О кући да не причам.

+to ko sto sam kupila dormeo jastuk, dala 5500 dinara za neki specijalni sa tri sloja i eno stoji mi jastuk, ja spavam na perjanom. a to perjano cak nije ni jastuk, to je decija perina (za bebe), koju je moja baba pravila 80 godina za mene. perje jos dobro, malo je vrv poispadalo tokom godina, ali ja tu malu perinu, lpeo napunjenu stavim u jastucnicu i tako spavam. prilagodim svom vratu da mi kicma bude u ravnom polozaju i meni super. dok se ne raspadne necu s eodvojiti od svoje jastuk bebece perine.

Не волим пуфнаст, мек намештај уопште. Више волим столицу од фотеље. Када неко у кафићу изабере сто са фотељама у фазону "да се увалимо у удобно" не будем одушевљена.
О кући да не причам.

Ја и са столица скидам јастучиће ако их има.

О кући да не причам.

imas ti kao super duseke i do 100 hiljada i sta recimo kupim ga na rate, a duske mi ne odgovara? da bih znala sta mi odgovara ja na tome moram da spavam.
klasican jogii nekada istolerisem, nekada ne. nije mi resenje. od ovih specijalnih duseka, ja jednostavno ne znam sta bi mi odgovaralo, a da bih probala morala bih da spavam prvo. ne samo da legnem, jer u snu se opustie misici, i tek onda se vidi koliko bi mi sam dusek drzao kicmu.

drugo ja ne znam koji dusek meni odgovara, jer kad sam povredila kicmu ja sam posle toga skoro godinu dana spavala na podu sa debljim jorganom, jer nisam mogla da spavam na duseku. onda sam kupila neki vitorog krs od kreveta, na razvlacenje, ali njegova najveca prednost je u tome sto ima dasku preko koje je prevucen tanak sundjer. ja se ne budim ukocena, niti sa utrnutim prstima, a to je extra tvrdo.
gde god da sam spavala sa dusekom meni je smetalo.

meni ne sme da utone dusek i povuce mi lumbalni deo prema dole, vec da mi drzi lumbalnu kicmu, a to mogu da postignem i sa krevetom od paleta i da kupim neki tanak dusek do 10 cm debljine.

moj ti je savet simposan dusek
imas vise modela..izaberi koji to odgovara
ja imam njihov

nisu jeftini ali vrede svaku paru i ako uzmes medicinski nema sanse da utones u njega i mislim da skoro svi imaju spoljasnji sloj od memorijske pene ali je u kombinaciji sa jezgrom od opruga sto mu daje dodatni kvalitet i cvrstinu i po mom misljenju su bolji od onih koji su skroz od memorijske pene

http://www.simpo.rs/duseci.html

Poslednja izmena:
moj ti je svet simposan dusek
imas vise modela..izaberi koji to odgovara
ja imam njihov

nisu jeftini ali vrede svaku paru i ako uzmes medicinski nema sanse da utones u njega i mislim da skoro svi imaju spoljasnji sloj od memorijske pene ali je u kombinaciji sa jezgrom od opruga sto mu daje dodatni kvalitet i cvrstinu i po miom misljenju su bolji od onih koji su skroz od memorijske pene

http://www.simpo.rs/duseci.html

ja sam bas imala simpov kad sam shebala kicmu i nisam mogla da spavam na njemu.

sad koji je bio ne znam.

mislim da je bio premijer.

Back