Žene pitaju 2

Hvala Red, ne mogu licno da vidim trenutno. Samo dostava radi. Sad cu da pogledam opet snimak kad menja papuciu i stavlja konac, mozda vidim od cega su delovi.
Ja bih rado donela moju Visnju, al nemam trentuno mesta za nju.
Srećno, šta god da odlučiš. Rekoh već, možda sam ja subjektivna, a i zavisi koliko ćeš je koristiti i šta ćeš na njoj raditi. Ova tvoja ima super dodatne papučice, pa joj je to plus. Volela bih da sam ti više pomogla...

Srećno, šta god da odlučiš. Rekoh već, možda sam ja subjektivna, a i zavisi koliko ćeš je koristiti i šta ćeš na njoj raditi. Ova tvoja ima super dodatne papučice, pa joj je to plus. Volela bih da sam ti više pomogla...
Hocu cisto da imam da se zanimam, skratim nesto, suzim, promenim rasjerslus za pocetak, sasijem jastucnice i tako to sitno
Hvala na savetu, jos cu da procuim :)

torent.png
torent.png

Na šta ovde treba da kliknem da bih skinula film?

Другарица је скинула два у висини каиша, качила их је.
И ја сам један између усне и браде, исто сам га сваки час качила ноктом. А жао ми га било, давао је неки шарм, као некада када су се цртали :lol:

sta radite s aostecenim kristalnim stvarima, tipa case, posluzavnici, cinije i slicno?

znate one stavri koje smo valjda svi dobili od nekoga zajedno sa nekom nekretninom ili bez nekretnine.

jel bacite ili sta radite, ako je okrnjeno?

Back