Žene pitaju 2

Imala sam tetku koja je sa cerkama vezla i prodavala vilerove gobkene, od toga su se obe odskolovale, kupile auto..svasta nesto...ja sam jedan zahvaljujuci njima vezla ali s mukom jer me to nije zanimalo, oko godinu dana. Dobila od njih kad sam se udala pa poradjala, devojku sto cita, leto i prolece jer su mi deca u tim periodima rodjene. Ni jedan vise ne znam gde mi je. Maminog heklanog imam jrdno tri velika kofera, sta sa tim tek ne znam. Zali Boze rada, truda a i para.

to je mozda bilo pre, sad je to sve puno teze oko prodaje. narod osiromasio i srbija je malo trziste. ova smokvina ifgenija mislim da nije toliko cest goblen i da ce bolje proci, samo je pitanje koliko dugo ce je prodavati.
imala si citacicu hehe

Моја мајка је месецима радила Читачицу, јако је лепо радила ручне радове...ко зна где је то завршило...
Čistačica?

Čistačica????

Cena izgubljene čistačice, što bi, zapravo,.bio i pravi naziv tog remek-dela goblenarstva je sigurno oko 820 evra....

pa ima koncert, devojka za klavirom, konji na pojilu, citacica, svadbeno putovanje, u suncanom kutku, onda godisnja doba, tajna vecera....ima krs tih vilerovih goblena, smao sto oni u srbiji ne mogu da postignu cenu. ima ona ciganka igracica.

Па, пази, вероватно има нешто и до веза, мој не бих утопила ни за 20 евра :rotf:

ma jok, ima taj sitniji bod...ali taj lik sto prodaje tajnu veceru za 2 hiljade evra prodaje vec jedno 2 godine. :rotf:

ja sam nasla da svadbeno putovanje u inostranstvu moze dostici cenu od 1500 evra, pa ti vidi. ko sto rekoh srbija je mala zemlja, sa malim trzistem i malo para.

al pazi ram :sad2:
tacno me vraca u detinjstvo, nama je citacica visila iznad trpezarisjkog stola u ovakvom zlacanom nacifranom ramu :lol:

Prilozi

• wilerov-goblen-citacica_slika_O_6903829.jpg
    wilerov-goblen-citacica_slika_O_6903829.jpg
    129,7 KB · Pregleda: 42
Наша Читачица није била урамљена, то је мојој мајци била више терапија, сви ти ручни радови...то зависи од особе, ја бих се после 2 дана такве терапије самоубила :lol:

to je mozda bilo pre, sad je to sve puno teze oko prodaje. narod osiromasio i srbija je malo trziste. ova smokvina ifgenija mislim da nije toliko cest goblen i da ce bolje proci, samo je pitanje koliko dugo ce je prodavati.
imala si citacicu hehe
[/QUOTE

Znam zato sam i rekla ona zena odskolovala dve cerke na to, a sad i ko hoce da proda nema kome

Back