Žene pitaju 2

Pile nisam mnogo zakačila. Bila je eksplozivna pa sam je zapamtila.

Ne znam šta je htela da kaže, ali svi će se baciti na analizu tog čudnog sklopa rečenice na način na koji verovatno nije htela da poentira. Ja pamtim isto neku njenu toliku burnu reakciju na neku snaju koja se žali na svekrvu da sam se pitala da li je to u vezi sa njenom majkom.
E pamtim još i ovo, ako pročita, gotove smo. :lol:
Ma, nešto joj se skur**$$
Okej je ona.. jbga, kod nje je bio pts giba sindroma onda, kako opisujete..

Za taj klan morao si da prođeš izvesnu inicijaciju..pa gibanica...pa daš mi-dam ti..mislim da možda trojica, da ih ne navodim, nisu bili modovi nakon toga, a većina gibaničarki su bili i modovi i smodovi... zahvaljujući klanu, takođe, najgori ološ je opstajao jer su jeli gimanicu i zauzvrat su ti isti modovi, snodovi, imali razne i dugogodišnje koristi od njih, magerijalne i ostale. Mali br. je tu bio i ostao ok i nije se prodao.
I to je sve što tju retji (:
Ja u ovo ne verujem,deluje kao zesca teorija zavere

Pda,.novo vreme..,.sad je moleban da neko hoće uopšte da bude mod.
PS i da znate da je to dobro.
Nekako mi se čini da najbolji modovi bivaju oni koji striktno vode računa o ''politici nesvrstavanja'', čim to počne da preteruje sa iskazivanjem vlastitih stavova o drugim korisnicima, onda ga mo'š jepsti. :D
Onda ja nisam forumasica :lol:

Nemoj tako bata Čile, nije to kuvaranje najvažnije, topla ljudska reč je ono glavno, kad na'raniš emocijama voljenu osobu. :) Meni su prolazili i obični forneti, integralne kifle, bonbone, sladoled, voćke, doduše kombinacije toga, mora se biti maštovit u kombinovanju. :D Nije sve u gibanici. :)))

Poslednja izmena:
ajde živa mi bila,pitaj de drugaricu pa mi javi obavezno...
treba mi oprema za skijanje...
pantalone,jakna...
Pitacu ujutru,ali to je nesto sto nju apsolutno ne zanima,pa moguce da i ako ima,ona to ni ne primeti
Ono sto sam ja vidjala ranijih godina su oni sto su se nekada nosili iz jednog dela,nisu bas moderni ni lepi.treba da pogledas i po seknd hend radnjama
Vodis djake na skijanje?
U koji hotel na kopu i koji termin?
Ja bih rado isla,al mi sve visi u vazduhu

Pitacu ujutru,ali to je nesto sto nju apsolutno ne zanima,pa moguce da i ako ima,ona to ni ne primeti
Ono sto sam ja vidjala ranijih godina su oni sto su se nekada nosili iz jednog dela,nisu bas moderni ni lepi.treba da pogledas i po seknd hend radnjama
Vodis djake na skijanje?
U koji hotel na kopu i koji termin?
Ja bih rado isla,al mi sve visi u vazduhu
idem u srebrnac...24 decembra...iskukali mi bivši đaci da ih vodim...blese jedne...

Back