gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
I ona što je planinarila, par fotografija je izbacila kako je prikačena užetom na nekoj steni. Eva? Ni nju nisam mnogo zakačila.
Eva braun, vrtiguz.... <3
...i ona je bila ok moderator..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ona što je planinarila, par fotografija je izbacila kako je prikačena užetom na nekoj steni. Eva? Ni nju nisam mnogo zakačila.
Ma, nešto joj se skur**$$Pile nisam mnogo zakačila. Bila je eksplozivna pa sam je zapamtila.
Ne znam šta je htela da kaže, ali svi će se baciti na analizu tog čudnog sklopa rečenice na način na koji verovatno nije htela da poentira. Ja pamtim isto neku njenu toliku burnu reakciju na neku snaju koja se žali na svekrvu da sam se pitala da li je to u vezi sa njenom majkom.
E pamtim još i ovo, ako pročita, gotove smo.![]()
Onda ja nisam forumasicaForumašice su zaista odlične kuvarice, to mogu da potvrdim, moja iskustva u tom pogledu su najpozitivnija.Ali mogu da prođu i peciva, brza hrana, slatkiši, voće, ako se nema vremena za kulinarstvo, ako su prioriteti izvan kuhinje...
![]()

Pda,.novo vreme..,.sad je moleban da neko hoće uopšte da bude mod.Meni je ovaj kolega što je mod na LJiS-u skroz OK, kao početnik se dobro pokazao. Još se nije iskvario.![]()
Ja u ovo ne verujem,deluje kao zesca teorija zavereZa taj klan morao si da prođeš izvesnu inicijaciju..pa gibanica...pa daš mi-dam ti..mislim da možda trojica, da ih ne navodim, nisu bili modovi nakon toga, a većina gibaničarki su bili i modovi i smodovi... zahvaljujući klanu, takođe, najgori ološ je opstajao jer su jeli gimanicu i zauzvrat su ti isti modovi, snodovi, imali razne i dugogodišnje koristi od njih, magerijalne i ostale. Mali br. je tu bio i ostao ok i nije se prodao.
I to je sve što tju retji (:
Nisam nikog obavezao da veruje.Ja u ovo ne verujem,deluje kao zesca teorija zavere
Nekako mi se čini da najbolji modovi bivaju oni koji striktno vode računa o ''politici nesvrstavanja'', čim to počne da preteruje sa iskazivanjem vlastitih stavova o drugim korisnicima, onda ga mo'š jepsti.Pda,.novo vreme..,.sad je moleban da neko hoće uopšte da bude mod.
PS i da znate da je to dobro.
Onda ja nisam forumasica![]()
Meni su prolazili i obični forneti, integralne kifle, bonbone, sladoled, voćke, doduše kombinacije toga, mora se biti maštovit u kombinovanju.
))ajde živa mi bila,pitaj de drugaricu pa mi javi obavezno...Nisam bila od proletos.interesuju te zimske stvari? Mogu sutra da pitam drugaricu,ona ide svake subote
Ja ne planiram do proleca
Pitacu ujutru,ali to je nesto sto nju apsolutno ne zanima,pa moguce da i ako ima,ona to ni ne primetiajde živa mi bila,pitaj de drugaricu pa mi javi obavezno...
treba mi oprema za skijanje...
pantalone,jakna...
idem u srebrnac...24 decembra...iskukali mi bivši đaci da ih vodim...blese jedne...Pitacu ujutru,ali to je nesto sto nju apsolutno ne zanima,pa moguce da i ako ima,ona to ni ne primeti
Ono sto sam ja vidjala ranijih godina su oni sto su se nekada nosili iz jednog dela,nisu bas moderni ni lepi.treba da pogledas i po seknd hend radnjama
Vodis djake na skijanje?
U koji hotel na kopu i koji termin?
Ja bih rado isla,al mi sve visi u vazduhu
vala baš...a treba i mlađem da kupim jer vodim i njegaZa odrasle nije bas jeftino,a nosis ga 7 dana
Moram sad da guglam gde je.posto je?idem u srebrnac...24 decembra...iskukali mi bivši đaci da ih vodim...blese jedne...

Ulosciulošci, tamponi ili menstrualne čašice?
Da. Ali ga mozes nositi 10-20-30 godina... neces rasti vise, kao deca.Za odrasle nije bas jeftino,a nosis ga 7 dana
pa cena je sasvim prihvatljiva...215 eura,6 punih pansiona sa prevozom...Moram sad da guglam gde je.posto je?
Mozda ti se uvalim![]()