Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
razmisli pa mi javi...dobrodošla si...biće nas dosta odraslih...Cicak,rastes u sirinu
Dragisa,to je ekstra cena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmisli pa mi javi...dobrodošla si...biće nas dosta odraslih...Cicak,rastes u sirinu
Pa ako vodis racuna i ne rastesCicak,rastes u sirinu
ulošci, tamponi ili menstrualne čašice?
Hvala ti,bilo bi leporazmisli pa mi javi...dobrodošla si...biće nas dosta odraslih...
Na forumu sam od januara 2007.nocas razmisljam ko je od tada do sada sve bio mod na zenama?
Sa pamcenjem sam posvadjana,pamtim iz tog perioda samo kvinsi i taru.ko je pre i posle bio?
Kasnije pamtim reginu i nemku
,a mirka... a majche...a....hanibalka, tara, *ordinary, nemesis, artista, cvetni vrt, may day, xella, crvenokosa, ali ne ova sad, nego ona od pre sto sad nekad svrati,

da sad videh da je o modovima rec..sorine secam se da je majce zmajce bila moderatorka..
a sto se tice mirke...mislim da nikad nije bila mod..ona je samo bila istaknuti clan zenskog klana
to ce pre kvinsi moci da ti precizno odgovori posta je ona iz tog doba i kao mod i kao clan klana...davno je to bilo..ko ce sve popamtiti..zapanjio sam se kad sam se i ovih setio![]()
Најлон је на срећу.ajde živa mi bila,pitaj de drugaricu pa mi javi obavezno...
treba mi oprema za skijanje...
pantalone,jakna...

Na osnovu ovog tvog spiska može se skontati koje mesto u Srbiji je imalo najviše modli po glavi stanovnika.hanibalka, tara, *ordinary, nemesis, artista, cvetni vrt, may day, xella, crvenokosa, ali ne ova sad, nego ona od pre sto sad nekad svrati,
)))) I eto novog materijala za moguću teoriju zavere. 
Drugarica mi je odgovorila da nije videla na najlonuFutoska 10 i Železnička 11
našla na fejsu...hvalaaaaaa
vi novosadjani imate te zanimljive izraze..najlon..pothodnik.. djasvi mi seDrugarica mi je odgovorila da nije videla na najlonu

hvala smokvo...idem včrs u king da pogledam,kontaktirala sam ih na fejsu...Drugarica mi je odgovorila da nije videla na najlonu
vi novosadjani imate te zanimljive izraze..najlon..pothodnik.. djasvi mi se![]()

Najlon je pijacavi novosadjani imate te zanimljive izraze..najlon..pothodnik.. djasvi mi se![]()
mi smo uvek za prolaz na bul mihajla pupina govorili pothodnik...Najlon je pijaca
Mislim rec najlon svi znamo sta je... jel da?
Nemamo rec pothodnik, vec podzemni prolaz
Stvarno?!mi smo uvek za prolaz na bul mihajla pupina govorili pothodnik...
Nekada su imali i Tunel jeftinoće.vi novosadjani imate te zanimljive izraze..najlon..pothodnik.. djasvi mi se![]()
)) Skloni bože kao neka pijaca ljubavi. 
To ili je neka pasarela ili je brushalter.Ja sam radila u podhodniku
Tabe,a gornjak?
To niko osim nas nema![]()