Žene pitaju 2

Na forumu sam od januara 2007.nocas razmisljam ko je od tada do sada sve bio mod na zenama?
Sa pamcenjem sam posvadjana,pamtim iz tog perioda samo kvinsi i taru.ko je pre i posle bio?
Kasnije pamtim reginu i nemku

hanibalka, tara, *ordinary, nemesis, artista, cvetni vrt, may day, xella, crvenokosa, ali ne ova sad, nego ona od pre sto sad nekad svrati :),

ne secam se da je majce zmajce bila moderatorka..

a sto se tice mirke...mislim da nikad nije bila mod..ona je samo bila istaknuti clan zenskog klana
to ce pre kvinsi moci da ti precizno odgovori posta je ona iz tog doba i kao mod i kao clan klana...davno je to bilo..ko ce sve popamtiti..zapanjio sam se kad sam se i ovih setio :)

ne secam se da je majce zmajce bila moderatorka..

a sto se tice mirke...mislim da nikad nije bila mod..ona je samo bila istaknuti clan zenskog klana
to ce pre kvinsi moci da ti precizno odgovori posta je ona iz tog doba i kao mod i kao clan klana...davno je to bilo..ko ce sve popamtiti..zapanjio sam se kad sam se i ovih setio :)
da sad videh da je o modovima rec..sori
ne ta majche... druga jedna

ajde živa mi bila,pitaj de drugaricu pa mi javi obavezno...
treba mi oprema za skijanje...
pantalone,jakna...
Најлон је на срећу.
Овако, наменски ти је боље на купујем- продајем, лепо изабереш величину, женско, град... И видиш шта паше од понуђеног.
Такође, на Спенсу се организује продаја и размена зимске опреме, од клизаљки, преко одеће до скија. Распитај се када је.
Најлон је више гушт, ритуал, уживање у чепркању :)

Back