Žene pitaju 2

sad sam pomesala poverljivu i pile :(
pile mi se nije dopadalo kako je moderisala.uopste.ako si bio super sa njom,moglo je svasta,ako nisi,bolelo je uvo da li te neko vredja
danas sam nesto osvetoljubivo,sentimentalna :lol:

pile ce mi ostati u uspomeni,kad je videla sliku mojih kolaca napisala je da su moja mama i tetka videle da sam napravila ovakve kolace,zavrsili bi u kanti
meni tako bilo zao pileta :(
a kolaci su bili moji :zcepanje:

pile ce mi ostati u uspomeni,kad je videla sliku mojih kolaca napisala je da su moja mama i tetka videle da sam napravila ovakve kolace,zavrsili bi u kanti

Pile nisam mnogo zakačila. Bila je eksplozivna pa sam je zapamtila.

Ne znam šta je htela da kaže, ali svi će se baciti na analizu tog čudnog sklopa rečenice na način na koji verovatno nije htela da poentira. Ja pamtim isto neku njenu toliku burnu reakciju na neku snaju koja se žali na svekrvu da sam se pitala da li je to u vezi sa njenom majkom.
E pamtim još i ovo, ako pročita, gotove smo. :lol:

Pile nisam mnogo zakačila. Bila je eksplozivna pa sam je zapamtila.

Ne znam šta je htela da kaže, ali svi će se baciti na analizu tog čudnog sklopa rečenice na način na koji verovatno nije htela da poentira. Ja pamtim isto neku njenu toliku burnu reakciju na neku snaju koja se žali na svekrvu da sam se pitala da li je to u vezi sa njenom majkom.
E pamtim još i ovo, ako pročita, gotove smo. :lol:

E Pile je moja omiljena forumašica. Ona je sve ono što ja nisam a volela bih da budem. Pametna, nacitana, britka, iskrena, nekako ispravna vazda u mojim ocima. Bas mi se svidjala, ako je i bila eksplozivna to je zato što je otvorena. Kod nje nema udaraca u ledja. Nikada nije imala tipicno šutiranje drugog u krdu, nikada nije napala kada je neko vec na zemlji, osećalo se da ima u duši onaj davno poniženi moral kome sam uče dok smo deca. Zauvek će mi ostati kao osoba kojoj bih se obratila za pomoć...verovatno jedinoj odavde.

E Pile je moja omiljena forumašica. Ona je sve ono što ja nisam a volela bih da budem. Pametna, nacitana, britka, iskrena, nekako ispravna vazda u mojim ocima. Bas mi se svidjala, ako je i bila eksplozivna to je zato što je otvorena. Kod nje nema udaraca u ledja. Nikada nije imala tipicno šutiranje drugog u krdu, nikada nije napala kada je neko vec na zemlji, osećalo se da ima u duši onaj davno poniženi moral kome sam uče dok smo deca. Zauvek će mi ostati kao osoba kojoj bih se obratila za pomoć...verovatno jedinoj odavde.
Ja se malo šalim sa smokvom, ali mi je čudno da je baš to potegla jer je meni u više prilika bio utisak da je previše kruto i strogo vaspitavana. Zategnut superego.

Ali je definitivno bila žena iz koje izbija jaka energija, kao koto. Svaka ima svoj stil, ali intezitet... Ne može da ti promakne ništa napisano, niti da ih potceniš.

Da li se neko od vas vakcinisao protiv gripa?
U mom okruzenju, ne racunajuci prijatelje doktore koji to moraju zbog posla i koji su, naravno, za vakcinaciju, jedino se jos tata vakcinisao. Prvi put je dobio takav uzasan grip i pored vakcinacije, ali narednih godina stvarno niti jednom nije uhvatio virus.
Kakva su vasa iskustva?

Ja, nakon ove godine prvi put pocinjem ozbiljno da razmisljam o tome. Citala sam svasta, pro i kontra, a kako me je ovaj put dohvatilo sa svih strana, vise sam nekako za vakcinisanje.
ne
ja sam vise za bijeli luk i nerukovanje te pranje ruku...

PS moze i obican luk...samo da drzi ljude na distanci :lol:

zaba je najbolji mod
i to ne samo zato sto je najljepsa i sve
nego zato sto je razumna te nam se razumno najebe svega po spisku kad odlepimo <3

Ne znam ni zasto sam pitala,ali pre dve noci sam bila dugo budna i razmisljala o mom dolasku ovde o ljudima o tome kako je ovo bilo mesto na kome je bilo tesko uklopiti se pored vrlo jakih zena koje su dosle pre tebe.o tome kako nisi smeo da skrenes sa teme jer te banuju ako ne pricas o onome sta pise u naslovu
Ako nisi jedna od gorepomenutih zena
Ali je bilo zivo,inspirativno,beskrajno zabavno
Ili sam ja bila drugacija

Ne znam ni zasto sam pitala,ali pre dve noci sam bila dugo budna i razmisljala o mom dolasku ovde o ljudima o tome kako je ovo bilo mesto na kome je bilo tesko uklopiti se pored vrlo jakih zena koje su dosle pre tebe.o tome kako nisi smeo da skrenes sa teme jer te banuju ako ne pricas o onome sta pise u naslovu
Ako nisi jedna od gorepomenutih zena
Ali je bilo zivo,inspirativno,beskrajno zabavno
Ili sam ja bila drugacija
Ja sam bila drugačija, ipak je prošlo 10 godina.:aha:

Back