Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.703
Ali mene stvarno zanima ko je bio tada 2007,8,9...?
Kada sam ja došla 2009. na Krstaricu, moderator na ženama je bila Poverljiva. Jedno vreme je bila Kvinsi. A bila sam i ja, samo ne znam koje godine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali mene stvarno zanima ko je bio tada 2007,8,9...?

e da,poverljiva bese...Kada sam ja došla 2009. na Krstaricu, moderator na ženama je bila Poverljiva. Jedno vreme je bila Kvinsi. A bila sam i ja, samo ne znam koje godine.![]()

Domaćica i pile i bambi...Na forumu sam od januara 2007.nocas razmisljam ko je od tada do sada sve bio mod na zenama?
Sa pamcenjem sam posvadjana,pamtim iz tog perioda samo kvinsi i taru.ko je pre i posle bio?
Kasnije pamtim reginu i nemku

pile ce mi ostati u uspomeni,kad je videla sliku mojih kolaca napisala je da su moja mama i tetka videle da sam napravila ovakve kolace,zavrsili bi u kanti
meni tako bilo zao pileta
a kolaci su bili moji![]()

Brisanjem baljezgarija šalješ poruku tim ljudima, koliko im je dozvoljeno da ovde to rade. Utiče se, baš tim brisanjem. Ili nebrisanjem. Ili brisanjem onoga što nije za brisanje...brisanje je veoma važno!![]()
Kvindža i kako se zvala...sa 2 nicka je bila mod.Niko ?

Nek ti Koto ispriča, zanimljiva je priča.. (:Ne razumem? Kako je sa dva nika bila mod?
Jela sam gibu kod koto,jel se to racuna u minus![]()
Pile nisam mnogo zakačila. Bila je eksplozivna pa sam je zapamtila.
Ne znam šta je htela da kaže, ali svi će se baciti na analizu tog čudnog sklopa rečenice na način na koji verovatno nije htela da poentira. Ja pamtim isto neku njenu toliku burnu reakciju na neku snaju koja se žali na svekrvu da sam se pitala da li je to u vezi sa njenom majkom.
E pamtim još i ovo, ako pročita, gotove smo.![]()
Ja se malo šalim sa smokvom, ali mi je čudno da je baš to potegla jer je meni u više prilika bio utisak da je previše kruto i strogo vaspitavana. Zategnut superego.E Pile je moja omiljena forumašica. Ona je sve ono što ja nisam a volela bih da budem. Pametna, nacitana, britka, iskrena, nekako ispravna vazda u mojim ocima. Bas mi se svidjala, ako je i bila eksplozivna to je zato što je otvorena. Kod nje nema udaraca u ledja. Nikada nije imala tipicno šutiranje drugog u krdu, nikada nije napala kada je neko vec na zemlji, osećalo se da ima u duši onaj davno poniženi moral kome sam uče dok smo deca. Zauvek će mi ostati kao osoba kojoj bih se obratila za pomoć...verovatno jedinoj odavde.
neDa li se neko od vas vakcinisao protiv gripa?
U mom okruzenju, ne racunajuci prijatelje doktore koji to moraju zbog posla i koji su, naravno, za vakcinaciju, jedino se jos tata vakcinisao. Prvi put je dobio takav uzasan grip i pored vakcinacije, ali narednih godina stvarno niti jednom nije uhvatio virus.
Kakva su vasa iskustva?
Ja, nakon ove godine prvi put pocinjem ozbiljno da razmisljam o tome. Citala sam svasta, pro i kontra, a kako me je ovaj put dohvatilo sa svih strana, vise sam nekako za vakcinisanje.

zaba je najbolji modpile ce mi ostati u uspomeni,kad je videla sliku mojih kolaca napisala je da su moja mama i tetka videle da sam napravila ovakve kolace,zavrsili bi u kanti
meni tako bilo zao pileta
a kolaci su bili moji![]()
Možda Xela? Samo se ne sećam tetovažaBila je i ona slatka crna sa kratkom kosom, sa tetovažama. Zaboravih nik.
Ja sam bila drugačija, ipak je prošlo 10 godina.Ne znam ni zasto sam pitala,ali pre dve noci sam bila dugo budna i razmisljala o mom dolasku ovde o ljudima o tome kako je ovo bilo mesto na kome je bilo tesko uklopiti se pored vrlo jakih zena koje su dosle pre tebe.o tome kako nisi smeo da skrenes sa teme jer te banuju ako ne pricas o onome sta pise u naslovu
Ako nisi jedna od gorepomenutih zena
Ali je bilo zivo,inspirativno,beskrajno zabavno
Ili sam ja bila drugacija

Nije. Mislim da je bila tattoo majstor. Ili mi je takav utisak ostavila. Imam u glavi avatar, prepoznala bih nik, ali ne mogu da okinem.Ali ličnost koja briše nije važna, bitno je samo da dobro radi taj posao.
Možda Xela? Samo se ne sećam tetovaža