Da neću to što će svaki vetrić da produva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или је избегавала форумашеNa tragu smo resenja misterije sta se krije u Tabovom sportskom rancu dok ide na randevu.
Inace moj glas ide protiv Ikee, jeste to cuvena firma i sve, ali taj fenseraj nije za Balkan, kao sto rece kolega Pti cini mi se ne moze to da izdrzi seks test, kad ja tunjavi Lala to razvalim sta li mu tek rade zesci sevci, s jednom eks forumasicom probio sam Ikeein krevet i zavrsio na podu ispod njega, mislim da je posle birala ili slangije tipove ili drugaciji namestaj.
Сигурно нам сада недостаје на оној теми...znaci zato je ex .. kuku daco..spljosti je![]()
Jesam, ja sam pominjala. Ali nema ništa dok ne budem mogla da obučem broj 42. Onda neću pitati koliko koštaju.Ne znam da li je @Zadovoljna domacica spominjala farmerke iz lindeksa? Vidim da imaju 20% popusta na novu kolekciju do 26.09Pogledajte prilog 767554
Мора да се повеже на напон. Обичан кабал од старог фена или радија и веже малом редном клемом.Išla danas da kupim neonku. Nema. Lik me ubedi da kupim led sijalicu koja se montira ispod kuhinjskog elementa. Kupim ja, ali sada ne znam šta još treba da kupim da bi to funkcionisalo. Kako se ovp uključuje u struju? Pogledajte prilog 767630
Клеме могу да се купе у свакој електро радњи, 10 комада је око 50 динара. Две су потребне.Hvala, ipak ću morati sutra u prodavnicu. Kabl ću naći, ali klemu nemam.
Hvala.Клеме могу да се купе у свакој електро радњи, 10 комада је око 50 динара. Две су потребне.
Pogledajte prilog 767669
Mozda je tako urađena da bude pogužvana
Nego ti imas ovaj Xiaomi Redmi, kako da namesti ovu tastaturu da mi ne izbacuje šta hoće nego da pišem šta hoću, izblamiraći se negde bez potrebe.
Meni je na srpskom pa sad moram da vidim kako sve to da nađem izlude me ovo. Ali ostalo je sve super.ides na settings, pa na additional settings, pa language&input, pa manage keyboards, pa tu opet imas settings, onda udjes na text correction, i tu pogasis
show suggestion strip, block offensive words, auto correction i spell check...meni je sve tu pogaseno.
Немој, немој, молим теNego ti imas ovaj Xiaomi Redmi, kako da namesti ovu tastaturu da mi ne izbacuje šta hoće nego da pišem šta hoću, izblamiraći se negde bez potrebe.