Žene pitaju 2

Ne znam da li je @Zadovoljna domacica spominjala farmerke iz lindeksa? Vidim da imaju 20% popusta na novu kolekciju do 26.09
Screenshot_2020-09-21-15-59-08-887_com.instagram.android.jpg

Na tragu smo resenja misterije sta se krije u Tabovom sportskom rancu dok ide na randevu. :)

Inace moj glas ide protiv Ikee, jeste to cuvena firma i sve, ali taj fenseraj nije za Balkan, kao sto rece kolega Pti cini mi se ne moze to da izdrzi seks test, kad ja tunjavi Lala to razvalim sta li mu tek rade zesci sevci, s jednom eks forumasicom probio sam Ikeein krevet i zavrsio na podu ispod njega, mislim da je posle birala ili slangije tipove ili drugaciji namestaj.
Или је избегавала форумаше :p

IMG_20200921_205142.jpgТребало је да купиш оно што се само зашрафи или залепи за доњи елемент и има гајтан. Ја то имам, купила на нбгд бувљаку за џ.

Poslednja izmena:
Išla danas da kupim neonku. Nema. Lik me ubedi da kupim led sijalicu koja se montira ispod kuhinjskog elementa. Kupim ja, ali sada ne znam šta još treba da kupim da bi to funkcionisalo. Kako se ovp uključuje u struju? Pogledajte prilog 767630
Мора да се повеже на напон. Обичан кабал од старог фена или радија и веже малом редном клемом.

ides na settings, pa na additional settings, pa language&input, pa manage keyboards, pa tu opet imas settings, onda udjes na text correction, i tu pogasis
show suggestion strip, block offensive words, auto correction i spell check...meni je sve tu pogaseno.

ides na settings, pa na additional settings, pa language&input, pa manage keyboards, pa tu opet imas settings, onda udjes na text correction, i tu pogasis
show suggestion strip, block offensive words, auto correction i spell check...meni je sve tu pogaseno.
Meni je na srpskom pa sad moram da vidim kako sve to da nađem izlude me ovo. Ali ostalo je sve super.

prebacila sma na srpski...:lol: dakle ides ovako

podesavanja

dodatne postavke

jezici i unos

upravljaj tastaturama

postavke

ispravljanje teksta

pa iskljucis - prikazi traku s apredlozima, blokiraj uvredljive reci (da ti ih ne blokira), prikazuj predloge sa emodzijima, predlozi kontakte (mozda ti to treba to nemoj), automatski ispravljaj, automatski razmak posle interpunkcije ostavi, veliko slovo kako hoces, provera pravopisa to iskljuci.

Back