Žene pitaju 2

Serija, počela ja da gledam preporučenu You i samo se nerviram. Uključim i ne slažem se sa njegovim postupcima, radi gluposti, i ne mogu da gledam...stigla do 3 epizode i mislim da će mi tu biti kraj
meni se You svidela, zavisi u kojoj si dimenziji price.. meni se posebno dopala perspektiva analize nastranog imperativa 21og veka you must be adjusted

• Podržavam
Reactions: Em.
E hvala drugari :zag: i meni se tako cinilo, ali bolje da ispadnem malo glupa nego da pogresno koristim. Dopada mi se jako kako mirise pa steta sa stoji, a ne volim kad nisam dobro upucena u primenu.
Inace, Tabe, ja sam svojevremeno bez problema prala kosu kupkom i bila je divna, sjajna, leprsava...cak sam se nosila mislju da tako i nastavim jer ako je dobra za telo, zasto ne bi valjala za kosu...posle mi neko rece ne igraj se, pa sam odustala ;)

E hvala drugari :zag: i meni se tako cinilo, ali bolje da ispadnem malo glupa nego da pogresno koristim. Dopada mi se jako kako mirise pa steta sa stoji, a ne volim kad nisam dobro upucena u primenu.
Inace, Tabe, ja sam svojevremeno bez problema prala kosu kupkom i bila je divna, sjajna, leprsava...cak sam se nosila mislju da tako i nastavim jer ako je dobra za telo, zasto ne bi valjala za kosu...posle mi neko rece ne igraj se, pa sam odustala ;)
sto bi se igrala?
nekad je postojao jedan sapun i sa njim se pralo sve
i donekle i odnekle i nekle :)
onda je industriaj resila da poveca prodaju i zaradu, pa su izmislili sve za sve
pa sad lice mazes jednom kremom gde ti je koza mesovita, a drugom gde je suvlja
ako je kupka dobra za kozu, zasto ne bi bila dobra i za kosu?

sto bi se igrala?
nekad je postojao jedan sapun i sa njim se pralo sve
i donekle i odnekle i nekle :)
onda je industriaj resila da poveca prodaju i zaradu, pa su izmislili sve za sve
pa sad lice mazes jednom kremom gde ti je koza mesovita, a drugom gde je suvlja
ako je kupka dobra za kozu, zasto ne bi bila dobra i za kosu?
..evo ne znam i sama sam tako razmisljala, jer je kosa bila lepsa nego kad sam je prala samponima....secam se i sada ta kupka se zvala MIlMIl i bila je neka mlecna....

Znam ovu marku fotkam je non stop :roll:
Nisam probala nista njihovo al vidim da je sad popularna
Sve ti to afro na istu foru... kupka i gel sluze susti ski za isto - za kupanje :lol:
Brckaj se i uzivaj
...ma ja to nebi nikad kupila, sve je to meni nekako skupo, super sam zadovoljna Balea kupkama, 250ml/99,00...ali sto je dzabe i bogu je drago kazu neki pa dobro malo cu da mirisem jace i to je to :)

Back