Žene pitaju 2

Pih, treba mi neko ko se razume u tematiku da mi objasni na šta da obrati pažnju prilikom kupovine.
Proveri dimenziju guma. U poslednje vreme često donose biciklove za koje posle ne možeš da kupiš gume kod nas. I, dobro bi bio da ima vazdušne amortizere, mada, tako neki polovan sa tim ispravnim amortizerima , mislim da nema ispod 200. Capriolo i mega favorit su firme iz Subotice...kineski delovi se sklapaju u "Srpsku"marku isto kao i venera bike.
Ako naiđeš na marku Scot (ne scout), ili puh...to je dobro.

Ma idi bre...ja kupila onaj predratni na najlonu,svi mi se smejali,kostao 20 maraka.vozila sam ga svaki dan po desetak km,evo stariji sin prosle godine sa drugom,svaki dan po dva sata
Kakve felne i amortizeri...

• Podržavam
Reactions: Em.
I apsolutno sluzi svrsi.nece ici na planinu s njim
E pa... mi smo nosili dve godine na Zl. :aha:
Odemo u Rovinj, lezimo na plazi a on setno kaze:”Pogledaj ovu sumu iza, imaju staze, kako bih ja sad bajs vozio.” :lol:
I tako ti emotivni momenti :heart:

A tek ti nosaci za bajs, ako nemamo pet, imao je neke idealisticke misli da ponesemo svi bajs pa se tako vozamo kad odemo na put :lol:

Pa ni obican ne stvara,ja bas imam osetljiva ledja.samo sam dobrobiti imala od voznje
kad na ponici predjes 20km bez bolova u doopetu ili kicmi ..javi se :)

ne prave se bicikli bez razloga sa laksim ramovima, suspenzijama, vecim tockovima, ojacanjima..sve ima svoje razloge..

i ne smes nikad brkati par kilometara i ozbiljnije voznje..nije isto.

E pa... mi smo nosili dve godine na Zl. :aha:
Odemo u Rovinj, lezimo na plazi a on setno kaze:”Pogledaj ovu sumu iza, imaju staze, kako bih ja sad bajs vozio.” :lol:
I tako ti emotivni momenti :heart:

A tek ti nosaci za bajs, ako nemamo pet, imao je neke idealisticke misli da ponesemo svi bajs pa se tako vozamo kad odemo na put :lol:
cile..postoji nesto sto se zove rentiranje bicikla..odes kod cike ili tete i kazes ja bih bicikl za mm-a, md-u i mj (moja ja), i nema nosaca bicikla i mastanja vec realne voznje. :)

onda nije zaljubljenik u biciklizam nego je pozer z:mrgreen:

u redu je ako ganja kod sebe ture, ali na moru, planini..brate uzmes bilo koji samo da bi mogao da uzivas u voznji i krajoliku.
On vozi svaki dan kuci. Kad je vreme za voznju. I to po nesto puno km 10+ nemam pojma...
Na moru ne znam gde bi vozio i kad , kad idemo sa decom. A na planini nece tudji bajs, pogotovo sto ja necu drustvo da mu pravim. Kad su deca bila mala nosili smo korpu, pa ih on u korpu i obidje ceo Zl. Onda vrati jedno, ubaci drugo. Svi zadovoljni :)

Mojoj kičmi daleko više odgovara običan bici nego mountain, prosto zbog položaja leđa, onako mi pate i ramena i lumbalni deo a o delu iznad sica da ne govorim.
Jer vozim rekreacije radi, lagano po gradu, uopšte mi nije potreban taj položaj tela, nije adekvatan i onda me zamara.

Mojoj kičmi daleko više odgovara običan bici nego mountain, prosto zbog položaja leđa, onako mi pate i ramena i lumbalni deo a o delu iznad sica da ne govorim.
Jer vozim rekreacije radi, lagano po gradu, uopšte mi nije potreban taj položaj tela, nije adekvatan i onda me zamara.
mozda si uzela onaj koji ne odgovara tvojoj visini?
ima razlicitih dimenzija ramova.

Back