Žene pitaju 2

Rukama rastresaj perje. Kakva crna kesa? Perje je slepljeno, sabijeno u gomilice. Ali kako se bude sušilo, jakna će se naduvati.
Ja imam iskustvo sa "mont" perjanim jaknama, ali mislim da to nema veze sa brendom. Perje je perje. Ja svoju koju nosim svakodnevno perem u mašini već 23 godine. Kakvo hemijsko čiščenje, to ovde kod mene nema. Muž ima isto "mont" u kojoj ide po dvorištu, loži grejanje, dimi meso, nju perem češće nego svoju. Njegova je pohabana od njegovog nemara. Progoreo je cigaretom, pocepao je na rukavu kada se zakačio na neku žicu, ali od pranja u mašini ne fali joj ništa.

ukupno što preko infostana što preko uplatnice za platu između 800 i 1.000 din.
Jednog su već smeni.

kod mene je sad 1000 dinara sa ciscenjem plus infostan posebno...sto bude 1600 mesecno.

znaci ta cena od oko 1000 je ok. nego, zvala sma ga i hebala mu kevu sad skoro, stiglo mi ciscenje po komadu 540 dinara i za mesec 2 komada sto je ispalo samo ciscenje 1080 dinara. ja sam rikala preko telefona, covek poceo da zamuckuje. :rotf: ispalo je da je greska bila u stampanju.

ja sam inace strasno besna zbog profi upravnika i mislim da kada bi izbila neka anrhijha u zmelji da bih prvo isisala krv ovom profi upravniku, jer oni sluze samo z aotimanje para, sns uhlebi.

kod mene je sad 1000 dinara sa ciscenjem plus infostan posebno...sto bude 1600 mesecno.

znaci ta cena od oko 1000 je ok. nego, zvala sma ga i hebala mu kevu sad skoro, stiglo mi ciscenje po komadu 540 dinara i za mesec 2 komada sto je ispalo samo ciscenje 1080 dinara. ja sam rikala preko telefona, covek poceo da zamuckuje. :rotf: ispalo je da je greska bila u stampanju.

ja sam inace strasno besna zbog profi upravnika i mislim da kada bi izbila neka anrhijha u zmelji da bih prvo isisala krv ovom profi upravniku, jer oni sluze samo z aotimanje para, sns uhlebi.
Jesu.
isti su ti lopovi.tj. mooožda veći oni iz "opozicije" zgrade, bivši predsednici kućnih saveta. Doduše, njima nismo davali platu. Ovaj kao prethodni izmišlajo nešto, vidim majstor vari kapiju, namešta dogital. Sistem za otljkuč. Imamo dva ulaza, spreda i pozadi (: reko majstore, kako ide, eo kao, super ste platili soma evra da zavarim ovo. Sutradan sve senzore neko razbio, kapiju razvalio. Sumnjam na nadrkanu opoziciju zgrade. I ta opozicija piše pisma i zakači u ulaz...OViM putem vam se obraćamo, pa napenale upravnika...šhaw sa ljudima (:

Ovaj forum je kao nagazna mina za mene.
Kad god ga poslušam prodjem k'o Turci na Kosovu, iz mesta poginem.

Trebaće mi jakna i mrzelo me da nosim na hemijsko, stavim obe u mašinu na 30', nežno pranje.
Izadju dve kese. Bez perja. Ne znam gde su peruske, slepljene verovatno, jakne nemaju nikakav puf, peruske su nestale, to su dve kese sada. Rastresla i dalje su kese.

Ako neko ima savet rado bih poslušala kako da ih vratim u život, novije i ne koštaju malo da mi ih je lako baciti...
Iako jakna izvana izgleda suva perje unutra nije, treba mu 3-4 dana u stanu da bi se osušilo a zavisi i od vrste perja, paperje se mnogo brže suši.

Da li neko zna da li je isplativo kupiti polovan bicikl? Mog sina fizijatar savetuje da vozi bicikl. I sada bi on da kupi, ali novi su prilično skupi. A ne zna koliko je isplativo kupiti polovan.

naravno da jeste isplativo..ali ga trebas obavezno posle nositi na servis da se pregleda jer je pitanje kako je odrzavan.

ako mene licno pitas uvek je bolje kupiti novo ako mozes finansijski da podneses.
i ne znam sta podrazumevas pod tim poprilicni skup? bicikli idu od par stotina do par hiljada evra pa na koji mislis kad kazes da je poprilicno skup.

i da..obavezno uzmi sa disk kocnicama.

i kad kupujes polovan uvek postoji problem da je mozda ukraden.

naravno da jeste isplativo..ali ga trebas obavezno posle nositi na servis da se pregleda jer je pitanje kako je odrzavan.

ako mene licno pitas uvek je bolje kupiti novo ako mozes finansijski da podneses.
i ne znam sta podrazumevas pod tim poprilicni skup? bicikli idu od par stotina do par hiljada evra pa na koji mislis kad kazes da je poprilicno skup.

i da..obavezno uzmi sa disk kocnicama.

i kad kupujes polovan uvek postoji problem da je mozda ukraden.
Najbolje da razmatra kupovinu bicikla od par hiljada evra. Njemu treba bicikl da dnevno pređe desetak kilometara. Znači, neki običan. Ako takav nov košta 300€, on bi takav polovan.

Najbolje da razmatra kupovinu bicikla od par hiljada evra. Njemu treba bicikl da dnevno pređe desetak kilometara. Znači, neki običan. Ako takav nov košta 300€, on bi takav polovan.
ja sam za takve potrebe sebi uzeo capriolo i zadovoljan sam.....

sobzirom da spominjes problem sa kolenima neka uzme sa viljuskom sa amortizerom i kao sto rekoh obavezno disk kocnice.

Mm kad pomenes bajs on se ozari.
U jednom periodu, ja sam mislila da se spremamo za tour de france :lol:
Sve sto postoji, najlvalitetnije je kupio. Ali sve!
To su neka specijalna sedista, neke pedale, spustanje sedista, ruckice, amortizeri, pa servis ovaj pa onaj... Od opreme...

Mislim da meni uopste nece pasti tesko njegova kriza srednjih godina :malav:

Back