Žene pitaju 2

da, massimo dutty se uzima na rasprodajama gde zaista moze povoljno da se nadje..inace su bas jaki sa cenama.
a ima dobrih stvari, narocito zenska kolekcija, premda i za muskarce moze nesto znimljivo da se nadje. imam vise njihovih stvari i zadovoljan sam i krojem i kvalitetom.

Ja kad vidim koliko je neka odeća skupa, kapiram da je sjajno kad umeš da šiješ....
Aj sto je skupa..nego 90% sintetika..
toj istoj luni, koja ima stvarno lepu odecu, haljine su sve sinteticke i ni jedna nije ispod 15.000
zato sam ja odlucila da sijem haljinu za bratovu svadbu. e sad jbg, i materijal ako valja je skup, i krojacica ako valja je skupa..ali makar imas komad odece koji je ok po svakom pitanju.

• Podržavam
Reactions: Red
iz lune imam bas dobre sakoe i suknje, mislim da su iz požarevca
ps je p. s. i valjda iz cacka, njihov imam kaput, neku haljinu i pantalone
katrin, jeste nekako na prvi pogled da ima svasta, a slabo nadjes sta, ali izbunarih jednu haljinu i kombinezon
pa kao i svuda, moras da kopas, da nadjes nesto bas za sebe
ja u lindexu nikad nista za sebe nisam nasla, a pokusavala sam vise puta, trudila sam se :)
meni lindexove velicine i krojevi super
za lunu prvi put cujem, al pogledacu

da, massimo dutty se uzima na rasprodajama gde zaista moze povoljno da se nadje..inace su bas jaki sa cenama.
a ima dobrih stvari, narocito zenska kolekcija, premda i za muskarce moze nesto znimljivo da se nadje. imam vise njihovih stvari i zadovoljan sam i krojem i kvalitetom.
ne znam
nije mi godinama trebalo nista na tu foru
sad sam ko vanzemaljac
doduse, meni treba nesto tanje
za temp 21-28
tako da mozda i nadjem po ok cijeni
ljeto je na izmaku

toj istoj luni, koja ima stvarno lepu odecu, haljine su sve sinteticke i ni jedna nije ispod 15.000
zato sam ja odlucila da sijem haljinu za bratovu svadbu. e sad jbg, i materijal ako valja je skup, i krojacica ako valja je skupa..ali makar imas komad odece koji je ok po svakom pitanju.
Za 15 hiljada može mnogo materijala da se kupi, mnogo više nego što ti treba pretpostavljam. Treba ti samo dobra šnajderka, još ako izabereš model i dezen koji možeš više puta da obučeš, to je čist pogodak.

e, ne mogu ja to nosit
probala sam
imam 2 sinteticke haljine i nosim ih jednom godisnje :lol:

svi su poludeli sa sintetikom
bas treba citati etikete
dok nadjes dobru haljinu ili bluzu a da nije sintetika i da nije paprena -otelis se

ne znam da li se tripujem ali ranije je bilo mnogo vise pamuka, odjednom kao da su se prebacil na sintetiku od pre par godina, ili se ja tripujem

tara, nisi istripovala, sve je vise sintetike, nazalost
bas mora da se prebira da se nadje nesto od prirodnih materijala
vise vremena provedem trazeci etiketu i gledajuci sastav, nego birajuci sta mi svidja

Par mojih najprijatnijih majica su sinteticke.
Iz orseja I legenda. Leprsave, ne znoji se u njima, ne dobiju miris kako inace sinteticke dobiju.
Viskozne lijepo padaju, leprsaju.
Meni je cist pamun na poslednjem mjestu za letnje majicice, osim za uske, njih samo pamucne nosim.

pa to ti kažem 80% poliamid 20% viskoza
u tome je prijatno kao u ronilačkom odelu.
a nekada je bila kul kreatorka volela sam njene stvari
i nije bila ovako ludo skupa jer je njen brend predstavljala fabrika Nitex iz Niša a u to vreme imala je najbolje modele.....
I pored svega, ne sme da se pere. Tako piše. Znači, pereš na sopstvenu odgovornost.

Za 15 hiljada može mnogo materijala da se kupi, mnogo više nego što ti treba pretpostavljam. Treba ti samo dobra šnajderka, još ako izabereš model i dezen koji možeš više puta da obučeš, to je čist pogodak.
šila sma dve haljine u poslednjih par meseci, obe svilene, i kostale su me mozda malo vise od tih sintetickih :)
i bash sam bila srecna kako su ispale
evo ova za maturu:
67342897_2434229413267260_1016441355339038720_n.jpg

ja u principu koristim iskljucivo prirodne materijale, leti pamuk ili lan, zimi vunu, ali, veklliko ali... za sportsku opremu uzimam dry fit
sintetika ali izuzetno dobro uradjeno tako da smanjuje vlagu na telu i ne izaziva iritacije, za svaku preporuku.

šila sma dve haljine u poslednjih par meseci, obe svilene, i kostale su me mozda malo vise od tih sintetickih :)
i bash sam bila srecna kako su ispale
evo ova za maturu:
67342897_2434229413267260_1016441355339038720_n.jpg
Ali ta dva materijala se ne porede, svila je prirodan materijal, malo skuplji, ali prelep, prijatan za nošenje, malo teži za šivenje. Super je haljina, sjajna stvar kod šivenja je što je uvek po meri, naravno, uz dobru šnajderku.

Ja volim lan, baš mi prija, pogotovo za pantalone, samo me nervira što se užasno gužva, ali dobro. Osim lana, uglavnom pamuk, neke mešavine sa pamukom, isto kao Tab. Doduše imala sam neku bluzu od žoržeta, koja mi je isto prijala...

Back