Žene pitaju 2

Ja imam jednu moninu tašnu od pne, znači bukvalno ima preko 10god, sad su počele malo da se habaju ivice tek. Nesahranjiva je.
Opet, moja koleginica ima manualov ranac, nekih 15god, kad crkne cibzar ili neko dugmence, odnese, oni srede, zamene, dotegnu šavove, premažu i ranac ko nov. Servisiranje gratis.
Ali ima kod njih i od lošije kože, koja popuca za 2-3 god, kao kod onih nekih loših patika, a ne koštaju drastično manje :-/

joj sto sam ja ispizdela sa poslednjim afroditinim sakoom. boja bozanstvena, kroj super, cena ne tako super..materijal izgledao ok.
izrutao se za sest meseci..uzas. bas sam popizdela.

od afrodite nemam bas nista, od ostalih navedenih imam svasta, uglavnom za posao

da li je neko koristio elisa kremu za koznu galanteriju?
ili bilo koji njihov proizvod
za kozni namestaj sam koristila hemel, a sad razmisljam da probam elisa
sta vi kazete? :)

od afrodite nemam bas nista, od ostalih navedenih imam svasta, uglavnom za posao

da li je neko koristio elisa kremu za koznu galanteriju?
ili bilo koji njihov proizvod
za kozni namestaj sam koristila hemel, a sad razmisljam da probam elisa
sta vi kazete? :)
Ja sam koristila ono sredstvo za pranje tepiha, kremu za lice, imali su fantastičnu pastu za domaćinstvo... Za kožu nisam.

e bas sam htela uz kremu za kozu, da uzmem tu pastu za domacinstvo i to za tepihe, znaci valja
hvala :hvala:
Pa tom pastom možeš da čistiš apsolutno sve, kao kadu, kuhinju, lice, meni se baš svidela. Mada, posle je postalo suviše komplikovano da dođem do proizvoda, pa sam odustala, sad ribam nekim sredstvom iz Farmasija, super je za kamenac, a ne smrdi, što mi je jako bitno...

videla sam na sajtu, ispada kad kupis tu kremu, ostala sredstva za ciscenje pobacas, stednja prostora :lol:
a za tepihe, ne znam da li mi bas treba, ionako ih dajemo na pranje, a kad deca nesto prospu, ja to naprskam asepsolom i istrljam i sve ode
sad cu da odlucim
bem ti potrosacki mentalitet :)

• Podržavam
Reactions: Red
a luna, ps, afrodita, nikolas, katrin?
kupujmo domace :D
meni taj katrin ko za neke baba tetke
sto tripuju da su vjecno mlade
mada imam jednu haljinu njihovu
i smeknula sam bila jedne hlace, al su imali samo crvene, jbga

afrodita mi je ko za tetke
sto svasta tripuju
mada sam i kod njih uspjela kupiti jednu haljinu prosle god
obukla sam je dva puta
i sad ceka da naidje neka tetka u goste da je poklonim

nikolas...zar postoji jos?
imali su ok kapute, al nesto ne vidjam radnje njihove vise ;(

sta su luna i ps pojma nemam

moram otici
ne vrijedi
danas probala jedne super max mara lanene hlace
al sam rekla sebi nemoj to kupit
nisi po to dosla, kozo :lol:

i rekla mi kolegica massimo dutti
to cu za vikend otic pregledat
ja sam skontala da kad god nesto bas trazm, sanse da cu naci je nula. pa onda kupujem leteci, ono sto mi se svidi. rezulatat: nista ni s cim:))) no, jbg..:zcepanje:

Svidja mi se ponuda iz Mone, bas ima lepih stvari ali su skupe. Mislim da preteruju
pretjeruju, al ovdje je ponuda trenutno prilicno losa
danas sam usla u outlet beneton, max mara weekend i jos par brendova imaju
sinteticki sako...da se samozapalis stojeci kraj radijatora materijal...150 evra :lol:
ove hlace sto su se meni svidjele viskoza i lan oko 65 evra
a sve je to roba iz proslih sezona
i sve cijene su takve
u ivku haljina trikotazna oko 140 evra
mislim, stvarno
al okej
nesto moram kupiti
valjda cu naci

meni taj katrin ko za neke baba tetke
sto tripuju da su vjecno mlade
mada imam jednu haljinu njihovu
i smeknula sam bila jedne hlace, al su imali samo crvene, jbga

afrodita mi je ko za tetke
sto svasta tripuju
mada sam i kod njih uspjela kupiti jednu haljinu prosle god
obukla sam je dva puta
i sad ceka da naidje neka tetka u goste da je poklonim

nikolas...zar postoji jos?
imali su ok kapute, al nesto ne vidjam radnje njihove vise ;(

sta su luna i ps pojma nemam
iz lune imam bas dobre sakoe i suknje, mislim da su iz požarevca
ps je p. s. i valjda iz cacka, njihov imam kaput, neku haljinu i pantalone
katrin, jeste nekako na prvi pogled da ima svasta, a slabo nadjes sta, ali izbunarih jednu haljinu i kombinezon
pa kao i svuda, moras da kopas, da nadjes nesto bas za sebe
ja u lindexu nikad nista za sebe nisam nasla, a pokusavala sam vise puta, trudila sam se :)

u nikolasu nisam odavno kupovala, a imam nekoliko pantalona i haljinu, neke komplete suknja i sako, ali ih nikad ne nosim zajedno
to mi nesto dodje kao uniforma, obucem, pa skinem, ne svidja mi se, pa nosim raspareno
meni se svidja kako radi marija sindjelic i imam neke njene stvari, najvise volim koznu jaknu sa kratkim rukavima, kojoj se skida sredina prednjeg dela i neke pantalone sa koznim detaljima
i jsp su dobre, ali ranije su mi se vise svidjali njihovi komadi, a sad moram bas da proberem
sad je kod svih sve siroko, vrecasto, sve neki dzakovi pa na njih natakerni uckuri i xxl dzepovi i sl.
cekam da prodje taj talas, nista to meni ne stoji
odlutala sam
aj sad zdrafo detlicu

Back