Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Kod nas je obrnuto, ja kontrolišem njegovu ishranu.koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod nas je obrnuto, ja kontrolišem njegovu ishranu.koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
Ја ништа не контролишем, могу да кажем шта је добро, а шта не за притисак и холестерол и ту стајем.Kod nas je obrnuto, ja kontrolišem njegovu ishranu.![]()
Не могу, Ем, није нормално да ја њега волим више него он себе...да нам је све остало у животу потаман, можда бих и имала снаге, овако стварно не могу. Превише ме троше свакодневни проблеми...Ja ne odustajem pa makar se i posvađali zbog toga, kod mene automatski ide vođenje računa o ishrani a kod mm to ne postoji, ima sasvim drugačije kriterijume po tom pitanju.
Pa dosta.pored ostalog,zelim i muzu da sam privlacna.moj muz ne voli gojazne,pa ni ja ne jedem kolace,peciva,testa...u neogranicenim kolicinama.
koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
ja sam njemu uvek taman, mozda da sam koji kg vise
i ne treba praviti prestupe u smislu hrane da se ne izgubi supružnik
Nikolikokoliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
?a jel voliš kad te dresira
Bitno mi je samo da ni ne proba da pojede ono što sam ja planirala. Sve ostalo je ok.koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
Pa nije zena da se tako ponasa.koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
Pa nije zena da se tako ponasa.
Zenama je svojstveno dzangrizanje.
Al iskreno bi me pogodilo I navelo na kaciju ako bi mi ozbiljno sugerisao promjenu izgleda.
Od promjene izgleda bi mogao da mi sugerise da smrsam, oblacim se ok ne vjerujem da bih mogla nositi recimo dekolte do pupka pa da ima zamjerku, ili da je u fazonu, zeno pocesljaj se, al mogla bih se uprasiti, za to imam dara I da mi skrene paznju, vjerovatno ako ja ne bih sama zapazila , a obicno kasno zapazim, bih krenula s dijetom. Volim kad ga uzbudjujem, malo bi me brinulo da setkam gola I protezem se pred njim a on u fazonu, zaklanjas mi tv.kakvu akciju, promene izgleda ili nešto drugo
Od promjene izgleda bi mogao da mi sugerise da smrsam, oblacim se ok ne vjerujem da bih mogla nositi recimo dekolte do pupka pa da ima zamjerku, ili da je u fazonu, zeno pocesljaj se, al mogla bih se uprasiti, za to imam dara I da mi skrene paznju, vjerovatno ako ja ne bih sama zapazila , a obicno kasno zapazim, bih krenula s dijetom. Volim kad ga uzbudjujem, malo bi me brinulo da setkam gola I protezem se pred njim a on u fazonu, zaklanjas mi tv.
Ti si to nazvala dresiranjem.
Meni je to znacaj necijeg misljenja
Meni je muz u junu ekao mislim da bi malo trábala da povedes vacuna, da preskocis neki desert npr..u prevodu treba da oslabis. I ja se malo ljutnem, a da budemo posteni jeste me malo sve zatezalo onako tacno dva kila plusa...i ja kazem ;OK..belo meso i salata, nema Coca cole mol najveceg neprijatelja nema ni alkohola mol najveceg prijateljakoliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
Vi, doktori baš ne pazite,Više seksa, šetanja, držanja za ruke.Svinjetina nikako, samo riba za ručak i večeru!Meni je muz u junu ekao mislim da bi malo trábala da povedes vacuna, da preskocis neki desert npr..u prevodu treba da oslabis. I ja se malo ljutnem, a da budemo posteni jeste me malo sve zatezalo onako tacno dva kila plusa...i ja kazem ;OK..belo meso i salata, nema Coca cole mol najveceg neprijatelja nema ni alkohola mol najveceg prijateljadijeta do mora...i stvarno.
Hvala mu.
Opomenem I ja njega kad u kafani krene da narucuje kolenicu sa kiselim kupusom a pre toga meze, pa crveno vino, samo kazem, doce ces mi na masinu, nie mi zbog izgleda nego necu da te gledam slogiranog.
Jok. Sve si u pravu osim sexa..Vi, doktori baš ne pazite,Više seksa, šetanja, držanja za ruke.Svinjetina nikako, samo riba za ručak i večeru!
zapravo izgubila bi ga ako bi se ugojila? mada možeš i ako se ne ugojiš?
Ne, ne sve su u pravu da ne pazimo ni na sta osim na sex. Na to bas pazimo. Da ga bude dovoljno.Manje sexa treba?