Žene pitaju 2

Kod nas je obrnuto, ja kontrolišem njegovu ishranu. :batina:
Ја ништа не контролишем, могу да кажем шта је добро, а шта не за притисак и холестерол и ту стајем.
Ја већ имам дете које учим стварима, не могу да се убеђујем са још једним.

Ja ne odustajem pa makar se i posvađali zbog toga, kod mene automatski ide vođenje računa o ishrani a kod mm to ne postoji, ima sasvim drugačije kriterijume po tom pitanju.
Не могу, Ем, није нормално да ја њега волим више него он себе...да нам је све остало у животу потаман, можда бих и имала снаге, овако стварно не могу. Превише ме троше свакодневни проблеми...

kakvu akciju, promene izgleda ili nešto drugo
Od promjene izgleda bi mogao da mi sugerise da smrsam, oblacim se ok ne vjerujem da bih mogla nositi recimo dekolte do pupka pa da ima zamjerku, ili da je u fazonu, zeno pocesljaj se, al mogla bih se uprasiti, za to imam dara I da mi skrene paznju, vjerovatno ako ja ne bih sama zapazila , a obicno kasno zapazim, bih krenula s dijetom. Volim kad ga uzbudjujem, malo bi me brinulo da setkam gola I protezem se pred njim a on u fazonu, zaklanjas mi tv.
Ti si to nazvala dresiranjem.
Meni je to znacaj necijeg misljenja

Od promjene izgleda bi mogao da mi sugerise da smrsam, oblacim se ok ne vjerujem da bih mogla nositi recimo dekolte do pupka pa da ima zamjerku, ili da je u fazonu, zeno pocesljaj se, al mogla bih se uprasiti, za to imam dara I da mi skrene paznju, vjerovatno ako ja ne bih sama zapazila , a obicno kasno zapazim, bih krenula s dijetom. Volim kad ga uzbudjujem, malo bi me brinulo da setkam gola I protezem se pred njim a on u fazonu, zaklanjas mi tv.
Ti si to nazvala dresiranjem.
Meni je to znacaj necijeg misljenja

zapravo izgubila bi ga ako bi se ugojila? mada možeš i ako se ne ugojiš?

koliko su vaši muževi/momci uticali na vaš izgled u smislu da su kontrolisali šta jedete
Meni je muz u junu ekao mislim da bi malo trábala da povedes vacuna, da preskocis neki desert npr..u prevodu treba da oslabis. I ja se malo ljutnem, a da budemo posteni jeste me malo sve zatezalo onako tacno dva kila plusa...i ja kazem ;OK..belo meso i salata, nema Coca cole mol najveceg neprijatelja nema ni alkohola mol najveceg prijatelja:lol: dijeta do mora...i stvarno.
Hvala mu.
Opomenem I ja njega kad u kafani krene da narucuje kolenicu sa kiselim kupusom a pre toga meze, pa crveno vino, samo kazem, doce ces mi na masinu, nie mi zbog izgleda nego necu da te gledam slogiranog.

Meni je muz u junu ekao mislim da bi malo trábala da povedes vacuna, da preskocis neki desert npr..u prevodu treba da oslabis. I ja se malo ljutnem, a da budemo posteni jeste me malo sve zatezalo onako tacno dva kila plusa...i ja kazem ;OK..belo meso i salata, nema Coca cole mol najveceg neprijatelja nema ni alkohola mol najveceg prijatelja:lol: dijeta do mora...i stvarno.
Hvala mu.
Opomenem I ja njega kad u kafani krene da narucuje kolenicu sa kiselim kupusom a pre toga meze, pa crveno vino, samo kazem, doce ces mi na masinu, nie mi zbog izgleda nego necu da te gledam slogiranog.
Vi, doktori baš ne pazite,Više seksa, šetanja, držanja za ruke.Svinjetina nikako, samo riba za ručak i večeru!

Ne bih, zasto bih ga izgubila.
Al ne bi mi bilo drago da znam da zna da mu mogu biti privlacnija.
Kao recimo da on pusti kosu i ofarba se u ljubicasto i da ga bas briga sto meni to nimalo ne lezi.
Mozda su ljudi ok sa svime, meni ne odhovaraju bas sve promjene, ma koliko da volim nekoga.
zapravo izgubila bi ga ako bi se ugojila? mada možeš i ako se ne ugojiš?

Back