Дупли Рак? Куку леле, још ако је приде имао стелијум, могу мислити да ти је приредио паклено добар провод,
да кад сте раскинули, да те је бомбардовао порукама, да те је пратио, да је ''случајно'' набасао на тебе у кафићу и молио да се помирите.
Ракови воле да воле лудо и кад раскидају да раскидају лудо. Мене особа са истакнутим Раком асоцира на овог бају
Едипов комплекс (у екстремнијим случајевима ако и Плутон умеша прсте ту је присутан матрицид). Мушкарац са јаким Раком у девојци гледа мајку, а када мајка замери на избору девојке, увек слуша мајку и по кратком поступку се отарашава девојке, без обзира колико патио. Мој друг из средње, има Сунце, Месец, Меркур и Марс у Раку је имао посебан однос са мајком. Пошто се кева развела када је имао пет година, читав живот је изигравао њеног ''протектора''. У средњој је одмеравао њене швалере, мрким погледом их стрељао, растеравао их, јуришао на њих, поред полиције звао и ватрогасце, правио циркус, замерао кеви што их доводи у њихову гајбу, све док једном није наишао на неког типа којег није застрашило његово сумануто понашање. Почео и њему да прети, овај га прекинуо и рекао: ''Слушај мајмуне, она је добра женска, ја сам фаца. И мени и њој одговара овакво стање, да се само крешемо''. Овај полуди, насрне на њега, швалер га изудара и оде. Кева почне на њега да хистерише, у фазону да је и овог швалера отерао, њему пукне филм и кеву изудара. После тога отишао, тражио посао, на надници зарадио солидне паре, вратио се и с кевом, кренуо из почетка нов живот. Ракови су сами себи непредвидиви, сами не знају шта хоће, зато заглаве у браковима са земљаним знацима, зато што ови имају стрпљења и живаца да се носе с њима.