ZENE LAVICE?

Месечина ко шупак жут, то је његов најултимативнији хит!

Онда следи - 988 нико не зна ко сам, па онда ратни бисери - низ родољубивих песама посвећених Зеленим береткама, Алији, и веселом балијском друштву из ћошка.

Ne znam te tvoje pesmice,da si naveo neku Djanijevu pa da mi zasijaju oci.

- - - - - - - - - -

Ne volim te alija zato sto si balija :heart:

- - - - - - - - - -

Srusila si miran san ,nosila ti Drina 100mudzahedina svaki dan :O

- - - - - - - - - -

Razmisljam dal da sad navalim na sladoled ,u poslednje vreme mnoogo jedem.

Ђани... Да!

Прво што ми пада на памет када ми спомену њега је....

Анђо, имаш тенденције ка морбидностима, прво си имала онај аватар на којем је насликано дрво које с једне своје гране њише девојчицу на љуљашци, а с своје друге гране њише обешеног човека (свако се љуља на свој начин), сада качиш лирике о Дрини и лешевима. Анђо, Анђо. Али готивим те, упркос свему. :heart:

Haha. Pusti od Djanija da li znas pa da idem po dve case i sampanjac :heart:

Ja sam licko dete i rado pevusim Bajine pesme.

Ma kako ti znas za taj avatar kad tad nisi ni bio ba forumu?
Ccc sad kad krenem da istrazujem pa te okrenem naglavacke

Ma kako ti znas za taj avatar kad tad nisi ni bio ba forumu?
Ccc sad kad krenem da istrazujem pa te okrenem naglavacke
:lol: Свашта ја знам.

Слободно се баци на истраживање, ја немам шта да сакријем, ја мислим да се ионако о мени све зна, чак и у овом сајбер простору.

Ne mogu da verujem da me ovako umornu teras da razmisljam sad ko si.
Znao si da ce da me kopka i da cu da zagrizem mamac!
Znala sam da si zao. :(

- - - - - - - - - -

Ps palim se na uniformu :heart:

- - - - - - - - - -

Jesi to mozda propustio? Nadam se da nisi.

Jeste, on je čarobnjak. Ali on praktikuje crnu magiju. On je više ko Gargamel. A i onaj Azrael bolje zvuči od njega.
Црна магија се у Исламу зове - Сихир. Веома моћна и захебана ствар. тј. сила. Зато су исламски посвећеници - хоџе веома искусни у скидању црне магије, зато што се велика пажња даје магији у исламском и иначе, арапском свету.

Priznaj ko si inace ti svasta sledi!

- - - - - - - - - -

:per:

- - - - - - - - - -

:whistling:
Нећу још признати, али, ако извлачење признања, подразумевају технике попут чупања зуба, черечења на точку, забијања ексера у нокте, које ћеш предузети лично ти, онда ћу веома уживати у тим стварима.

Нисам ни рекао да јеси, то је мој мрачњачки ''смисао за хумор''.

Није мени ништа немогуће на овом свету, још поготово твоја личност.
Другим речима - од самог почетка нисам доводио у питање твоју природу, нисам сматрао да си нека гадура,
знао сам да си нежна душа која се крије иза бунтовничке, грубе, и ратничке фасаде.

Drago mi je da smo to razjasnili :heart:
I kad udarim udarim po guzi. Malo kad bas potegnem ciglu,tacnije samo sam jednom.

- - - - - - - - - -

Boze,volim Mesec u Jarcu!

- - - - - - - - - -

I onda se cude zasto me voda ne privlaci ,pa i kako bi pored jarcevskog morbidnog humora. :rumenko:

Али и Шкорпије имају подједнако изражен афинитет ка морбидном хумору.

Веома мудар потез, Анђо. Знаш да сам веома сентименталан поводом свог знака, и да ћу искористити прилику да га истакнем,
зато си написала да волиш јарчевски месец, да волиш јарчевски смисао за хумор, да те вода не привлачи. Суптилна и фина провокација.

То ценим код тебе, није примитивна, огољена и простачка као код неких других са овог форума. :roll:

:lol:
Znas da preko tudjih ledja nije lepo da provociras druge,kao ni da me koristis kao oruzje jer cisto da znas,teska sam za rukovanje.
Sto sam starija to sam vise u kamenu :lol:

- - - - - - - - - -

Skorpije izbegavam,dvoje pesimista je vec previse.

- - - - - - - - - -

Ne ljuti se ali Jarac u principu ne voli nikog sem sebe i sebi bliznjih kojeg god da su znaka :D
Imam Skorpiju u kuci,o maj gad :D kad krene ta histerija po kuci jer sudovi nisu u masini :rotf:
Kako ih samo ne mrzi

А ти знаш да се ја нисам устручавао да директно уђем у конфронтацију са неким/неком или пак више њих.
Због те чињенице сам између осталог, попио, мрзи ме више да понављам ко папагај, трајни бан на Ани, због те чињенице сам на овом форуму двоје људи претворио у ваздух (не постоје за мене, нисам их ставио на игнор листу, једноставно - толику вољу имам да прочитам њихове постове, али да просто не реагујем или ако реагујем реагујем на начин на који заслужују).
Испод моје части је да неког увлачим у свој сукоб, или рат, или размирицу, или да неког не дај Боже користим као средство за остварење неког свог циља.

Зашто бих се љутио, па и Шкорпије су исте. Писао сам о природи мог знака, ко ће боље знати нарав Шкорпија од саме Шкорпије? :D

Ne znam ja nista :D

- - - - - - - - - -

Bla bla truc :D imala sam Skorpiju ,lazljiv poprilicno.
Sreca pa ne moze vecina stvari da mi promakne .
Odmah kazem cao zdravo i mirno spavam.

Zasto ste lazljivi?

- - - - - - - - - -

Nisu svi naravno ali voda mi je uvek bila krivudava,onako ja to iz nekog licnog iskustva.

Што си наивна. :mrgreen:

А и да стварно не знаш, врло брзо ћеш сазнати. ;)

Шкорпије (нижи, демонски типови) воле да лажу, не због чињенице што се боје да говоре истину, него зато што воле да чине грешно понашање.
Воле да варају, воле да лажу (нарочито да мртви хладни гледају људе у очи и изговарају најбестидније лажи), воле да се туку, воле да мрзе, воле да краду, неки и да се иживљавају.
Уживају у злу, што и није чудно с обзиром на саму есенцију осмог зодијачког знака. Ако је Шкорпија афликтована, ето ти макијавелистичког типа спремног на све, ако је добро позиционирана
ето ти антипода - мице.

О вишем типу Шкорпије (не о себи, зато што без обзира што имам Сунце у првој и што сам фиксни знак - а фиксни знаци су познати по изузетно изражном егу, не волим да
анализирам себе, тај посао препуштам другима) ћу писати неком другом приликом. Полако ме хвата умор, а ако се не варам, и ти си раније у току вечери написала да си уморна,
тако да нећу да и тебе и себе оптерећујем сложенијим садржајем.

Један од владара твоје куће брака, је у Шкорпији.
Неминовно ће ти дати мистичног или мистериозног мужа, ћутљивијег типа, сексипилног, можда и лепушкастог (због секстила са Венером).

То је све што могу за сада да напишем. О детаљима на некој другој теми, не овој, испамсмовалисмо је начисто. :D

Поздрав.

Back