ZENE LAVICE?

Ja ocu decka Jarca ili Bika :heart:
Разумем зашто нећеш дечка Рака или Рибу, разумеш зашто нећеш Шкорпију (једном приликом си описала незгодно искуство са дечком који је био Шкорпија, да те је увлачио у свој мрачан свет), али зашто нећеш Девицу? Па Девица је земљани знак као и Јарац и Бик, плус ти имаш истакнуту Девицу.

Меган Ори - Сунце и Венера у Лаву, Mo0Me у Девици, Марс у Шкорпији

720full-meghan-ory.jpg

1067111_1341350838693_full.jpg

150908-news-meghan-ory.jpg

Device me posebno nerviraju:D
Imala sam i Devicu,kao zena neka je kukao za sve.
Hvala lepo dasvidanja.

- - - - - - - - - -

A dupli rak :rotf: mislim da sam pisala vec o njegovim biserima .

- - - - - - - - - -

Ljubi majka sina svog,hvala lepo gud bajcic :D

- - - - - - - - - -

Znaci ostaju rogonje :rumenko:

Дупли Рак? Куку леле, још ако је приде имао стелијум, могу мислити да ти је приредио паклено добар провод,
да кад сте раскинули, да те је бомбардовао порукама, да те је пратио, да је ''случајно'' набасао на тебе у кафићу и молио да се помирите.
Ракови воле да воле лудо и кад раскидају да раскидају лудо. Мене особа са истакнутим Раком асоцира на овог бају

Norman_Bates_in_%22Psycho%22_%281960%29.jpg

Едипов комплекс (у екстремнијим случајевима ако и Плутон умеша прсте ту је присутан матрицид). Мушкарац са јаким Раком у девојци гледа мајку, а када мајка замери на избору девојке, увек слуша мајку и по кратком поступку се отарашава девојке, без обзира колико патио. Мој друг из средње, има Сунце, Месец, Меркур и Марс у Раку је имао посебан однос са мајком. Пошто се кева развела када је имао пет година, читав живот је изигравао њеног ''протектора''. У средњој је одмеравао њене швалере, мрким погледом их стрељао, растеравао их, јуришао на њих, поред полиције звао и ватрогасце, правио циркус, замерао кеви што их доводи у њихову гајбу, све док једном није наишао на неког типа којег није застрашило његово сумануто понашање. Почео и њему да прети, овај га прекинуо и рекао: ''Слушај мајмуне, она је добра женска, ја сам фаца. И мени и њој одговара овакво стање, да се само крешемо''. Овај полуди, насрне на њега, швалер га изудара и оде. Кева почне на њега да хистерише, у фазону да је и овог швалера отерао, њему пукне филм и кеву изудара. После тога отишао, тражио посао, на надници зарадио солидне паре, вратио се и с кевом, кренуо из почетка нов живот. Ракови су сами себи непредвидиви, сами не знају шта хоће, зато заглаве у браковима са земљаним знацима, зато што ови имају стрпљења и живаца да се носе с њима.

Poslednja izmena:
Ovog sam upoznala u izlasku i on se zalepio za mene pa sam ga otkacila sutradan po hitnom postupku. Naravno dobila sam poruku - dabogda se ti zaljubila u nekog kao ja u tebe a on te otkacio kao ti mene :rotf: wtf

Ovog sam upoznala u izlasku i on se zalepio za mene pa sam ga otkacila sutradan po hitnom postupku. Naravno dobila sam poruku - dabogda se ti zaljubila u nekog kao ja u tebe a on te otkacio kao ti mene :rotf: wtf
Meni je oduvek bilo strano ovakvo ponašanje. :zeek: A vidim neki koje znam "vole" nekoga kome nikada nisu prišli čak. Umiru i pate.
Ribe i Rak istaknuti u tim slučajevima.

:eek: taj je bas neki ostecen Racic. Ovaj moj nije isao u tom smeru ali je bio njanjav,sto ne volim. Mislim,da zakljucimo.. meni niko ne odgovara :D
Никад не потцењуј ту њањавост. Код Ракова све креће од те њањавости, од свилености, од изигравања нежних, саосећајних људи.
Њањавост, осећајност, брижљивост су алати и мамци уз помоћ којих пецају жртве. У поодмаклим стадијумима везе или брака су све само не њањави.

- - - - - - - - - -

И да... воле да бацају клетве као леба да једу.

Разумем зашто нећеш дечка Рака или Рибу, разумеш зашто нећеш Шкорпију (једном приликом си описала незгодно искуство са дечком који је био Шкорпија, да те је увлачио у свој мрачан свет), али зашто нећеш Девицу? Па Девица је земљани знак као и Јарац и Бик, плус ти имаш истакнуту Девицу.

Меган Ори - Сунце и Венера у Лаву, Mo0Me у Девици, Марс у Шкорпији

720full-meghan-ory.jpg

1067111_1341350838693_full.jpg

150908-news-meghan-ory.jpg

Ko stuka se.

Zene Lavice su mnogo privlacne ne toliko zbog izgleda nego zbog energije i nacina razmisljanja koje imaju.Pozitivna energija i osmeh je glavno oruzije zena Lavica.Zene koje nisu lake,bez obzira ako nije atraktivna zena Lav jednostavno sija i lako ju je prepoznati,meni jedan od tri omiljena zenska znaka.

Dao bih ti hiljadu repki za ovo. :klap:
Ја морам доделити репку Анђи, подом доделити репку Копцу (или Кобцу, шта год), онда делити шаком и капом репутације по Политици, како бих човека наградио за ово благо.
Толико сам спреман да се жртвујем како бих се захвалио.

Сад знам.

Мада, од тих певачица Гранда, Славицина песма: ''Вотка'' ми је нумеро уно, а од мушких извођача обузме ме нека необјашњива топлина око срца кад чујем - ''дишем за тебе, никад нећеш знати то, даљина нас деелии'' Шака Полументе.

Back