ZENE LAVICE?

Obozavam lavice!;), aLLLi ima istine u tome, da znaju bit malo sebicne u krevetu;)
ps. neznam kako ,ali uz lavice ojacam 300% u svakom pogledu!;) (iz mog malog iskustva.. zadnje 2 cure lavice i treca naputu;)) i to sve slucajno!;),
Naravno da ne trazim cure po horoskopu, ali uvijek se nekako snimimo!;) Lavice ostanite mi zaigrane i strasne!;))))

Ксенија Чумичева - Сунце, Марс и Венера у Лаву

xenia-tchoumitcheva-007.jpg

960full-xenia-tchoumitcheva.jpg

Xenia-Tchoumitcheva.jpg

zenu lavicu mozes vratiti njoj samoj a i bozanskoj prirodi ako je poseduje, iskljucivo i jedino preko qurtza....mada ni idtali zenski znaci mnogo ne odskacu po tom pitanju

Rece prostak ovan koji muva svaku zenu na planeti Zemlji.......Imperija uzvrca udarac.I nije tacno da ne postoje lavice sa idealima.....
Sigurno te neka dokusurila u horizontali,pa nas sada ovde sve blatis......
Sto ste vi ovnovi muski narcisiodni i sto se volite hvaliti.Pa to jedino vage razumiju.Ja stvarno vise nemam zivaca....

- - - - - - - - - -

A sta mislite kombinacija zena Lav , a u podznaku Skoripija?? :)))

Feeme fatale je to duso.Uspijece u zivotu ,sigurno.Jer lav i skorpija se vole,iako se stalno i tuku....

Nije istina.Lav najmanje laze,jedino kad zeli da prikrije neke svoje licne slabosti zbog urođene gordosti koje ima.
To je glavni uzrok njegovog laganja.Za ostalo je prilicno iskren i uvijek to skupo plati.ali jbg,mi nikad i nismo bili dio mase....

Prećutati je kod nas reč. To ''šutati'' ne koristim.

Naravno. Prećutkivanje jeste vrsta laži, pogotovo kada se sa jedne strane priča jedno, a ovamo se krije, ćuti i misli drugo. Bela laž je laž svakako.

Iz nekog razloga Lavice baš intenzivno deluju na mene. Kao kad pojedeš visokokaloričnu čokoladu, pa ti nije dobro koliko ti je dobro. :)

Inače me u poslednje vreme više nego ikad privlače pripadnice fisknih znakova, ne znam koji mi je.

Back