Žene koje ne žele decu

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20210915-112929_Gallery.jpg

Screenshot_20210915-112812_Chrome.jpg

Nema se para za sve potrebno za bebu / kad kazes to onda si /"sebican" "sebicna" / "nesposoban" "nesposobna".

Isto kada se kaze sta je potrebno majkama prvih mesec do dva / niko apsolutno niko od tih "odvratni ste sto nemate decu" ne prihvata / samo nastave sa 🤬😡.

Plus mnogo vise para za struju / vodu / treba da bude cisto / toplo / ne moze beba da se umota u dosta stvari zato sto nema para za grejanje.

Screenshot_20210915-120844_Chrome.jpg

Nema novih patika / nema nove odece / polovno se kupuje / nema eskurzija / nema za telefon / nema za osnovno.

Screenshot_20210915-123242_Chrome.jpg

Sta kada nema nikog u inostranstvu / majka otac niti su mogli da odu niti mogu / ne postoji to kao sansa. . .

Godinu i po je korona / cene su otisle gore plate su iste / deca bi trebala da jedu voce povrce svinjetinu junetinu grasak krompir ne najjeftiniju piletinu na popustu.(Skoro je bio gore u vestima naslov zasto ne treba jesti piletinu.)

Screenshot_20210918-180325_Chrome.jpg

Screenshot_20210918-180336_Chrome.jpg

Ovoga ima mnogo / ko ne veruje ode vidi kupi sta ako hoce treba / eto kako se gleda na decu kod nas / gde je briga kako ce da im bude stvarno.

Oni kojima je posao da sva deca imaju makar tri puta na dan da jedu ne bave se time / kako da imas decu kada nema ko da ih zastiti od toga da nemaju koliko treba hrane.

Screenshot_20210921-130958_Chrome.jpg

Unapred treba naci vezu ako hoces da ti dete radi / sta kada vezu nemas /nisi tako povezan sa onima koje treba moliti za posao / od cega da ti prezivi dete.

Forumasice treba gledati / imale su pare da deca zavrse fakultete (koje nisu imao je onaj sa kime su u braku) / povukle neke veze za posao (pisale o tome) / eto primera kako treba ako hoces da imas dete.To jeste veliki uspeh / normalno da se ponose time/ ako nemas vezu nemas nista / mnogi je nemaju.

Poslednja izmena:
Svako ima pravo da odluci o potomstvu bio zena ili muskarac.
Tako treba da bude iako nije / muski cesto nece da gube vreme / svale sve na zenu plus joj otmu prezime daju svoje plus deci daju svoje.
Hoce oprano / skuvano / ocisceno / decu situ cistu najdivniju na svetu / nece da oni budu tu stvarno / za dobro "na moje su" / za lose " ona ih nije vaspitala na njene su".

Svako ima pravo da odluci o potomstvu bio zena ili muskarac.

bice da.nisi bas bio u prilici da se dogovaras hoce li tvoje seme da prihvati ili ne. jel tako?

ja da sam birao kao musko ja bih kao moj drug Memeti imao "osam deca" pa ako ponestane novac u kucama prodas dva. ali napravis jos tri deca. i opet si na osam deca :D
i imas radost evrope svako popodne u kucama.
jer ko zna s kim covekovima se Karmela fatala dok sam tuko dva smena u gradskoj cistocama. Mora velegrad da se cisti nece da radu svi.
eto pa reko sam :mrgreen:

Back