limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.136
Zena za georgea se jos nije rodila.Odustajemidem da jedem knedle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena za georgea se jos nije rodila.Odustajemidem da jedem knedle.
Ti si bas zahtjevan...moramo znati i cirilicu i latinicu.za one koji jos nisu naucili da citaju
тема гласи
Жене које не желе децу .
Нема на чему ту смо да се помажемо
E neke su umrle iz proslog veka,recimo diana rig je sigurno kuvala extra pasuljZena za georgea se jos nije rodila.![]()

Tako treba da bude iako nije / muski cesto nece da gube vreme / svale sve na zenu plus joj otmu prezime daju svoje plus deci daju svoje.Svako ima pravo da odluci o potomstvu bio zena ili muskarac.
Jeste li overili kod notara?jedan divan gospodin drzi kiosk i pece bas dobre.pljeskavice i pravi i index sendvice.
Dao sam mu danas avans od 7000€ uz potpis da mi za 10 god zaposli dete.
ja sam kao roditelj sve zavrsio svoje obaveze![]()
pa naravno raspitao se kod jedne eminentne forumasice i isli kod gospodina notara B.M u ulici.... pa ne movu da reklamiram ali na pp sve moze.Jeste li overili kod notara?
Bez toga potpis ne vredi.
Svako ima pravo da odluci o potomstvu bio zena ili muskarac.

pa naravno raspitao se kod jedne eminentne forumasice i isli kod gospodina notara B.M u ulici.... pa ne movu da reklamiram ali na pp sve moze.
jel kod Rajka u autoperionici tamo ce mi sin ici ali on je poklekao za bidon rakije (5lit) kajsije i prase cca 20kg peceno.
takodje overeno kod gore ppmenutog gospodina notara