Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Moguce ako ne mozes da imas decu, iz zdravstvenih razloga recimo, eto,to su retki slucajevi.Usvajanje je dosta komplikovano,i vrlo tesko se dobije dete ali,moj zakljucak je da svaka zenska osoba tj bice,mlada devojka treba da gleda na to da ima potomstvo, to je najprirodnije za jednu zensku osobu.U nasoj drzavi je veoma vazno da mlade devojke dobro zaradjuju, i da imaju svoj posao,pa jos da nadjes nekoga ko je isti takav....Izazov zaista.

A ta prijateljica bolje da je bila bilo šta drugo a ne zdravstveni radnikNikada mi nije bilo jasno zasto neki lazu kada ne mogu da imaju decu tako sto izmisljaju razne druge glupe razloge
Cemu sve to kada to nije nikakva sramota.Mene su lagale neke moje rodjake iz familije kako jos ne zele decu a vec su nekoliko godina u braku,ja sam im verovao.Onda jedna moja prijateljica koja radi u Bolnici jednom prilikom mi je rekla "Gledala sam zdravstveni karton od one tvoje rodjake znas tamo pise da se ona vec duze vreme leci od steriliteta". Ja sam bio iznenadjen ali sam se pravio kao da nista neznam.Kasnije je isla na vestacku oplodnju i dobila blizance,ali i dalje nije pricala nista o tome.![]()
Ko ce da brine o tebi kad postanes matora babetina?Kakve veze imaju ljubimci sa temom? Decu zamisljas kao nekog zabavljaca i da ti pravi drustvo??????
Upravo to vidim kao problem danasnjice. Ljudi cesto prave decu da ima ko o njima da brine kad omatore i da ne budu cudaci u okolini ako nemaju decu. Deca se masovno radjaju kao posledica nekoriscenja kondoma a ne neke silne zelje da dobiju dete. I onda se i vencavaju.
Malo ljudi pravi decu jer bas silno zele da imaju potomstvo.
Ali je zato cudno kad neko nece da ima decu. Pa je i tema za to otvorena.
Nije tacno.naprave decu,a muz radi za minimalac,zena ne radi,deca gladuju nemaju za osnovnoEgoizam
Je l' zbog toga treba da se prave deca?Ko ce da brine o tebi kad postanes matora babetina?
Da,to ne znaci da ti je stalo do svog dupeta ,nego da ti je zivot imao smisla sto si napravio i odgajio dobrog covekaJe l' zbog toga treba da se prave deca?
Da bi te neko cuvao kad si mator?
ej ako ne zelis decu,to je tvoja stvar.sve u redu batoJe l' zbog toga treba da se prave deca?
Pa odgovori joj na pitanje, nemoj da si vuqlerej ako ne zelis decu,to je tvoja stvar.sve u redu bato
pa da ne budes samaJe l' zbog toga treba da se prave deca?
sve ok batoPa odgovori joj na pitanje, nemoj da si vuqler
kolko imas dece, seko? Seka june ima 0, a vidim lajkujes je.sve ok bato
sta te brigakolko imas dece, seko? Seka june ima 0, a vidim lajkujes je.
Znaci, i ti si jalov, seko? Pa dobro, aj uzdravlje.sta te briga
nisam,pun sam.imam na milione zdravih.hoces da te zalijem?Znaci, i ti si jalov, seko? Pa dobro, aj uzdravlje.
Pitaj mamu svoju, takve samo mama moze da voli (;nisam.pun sam.hoces da te zalijem?
ti i nikad neces biti mama zato sto imas vranuPitaj mamu svoju, takve samo mama moze da voli (;
Pitaj mamu svoju, takve samo mama moze da voli (;
Je l' zbog toga treba da se prave deca?