- Poruka
- 51.019
Priča iz ogledala...nijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručak
ozbiljna regresija za muškarca moram priznati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča iz ogledala...nijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručak
ozbiljna regresija za muškarca moram priznati
U šta se ubraja ono kad nazove i kaze,gdesi hajde plati kafu,TERA ME DA MU PLATIM KAFUonaj ko zove placa![]()

pogresne muskarce birasU šta se ubraja ono kad nazove i kaze,gdesi hajde plati kafu,TERA ME DA MU PLATIM KAFU![]()
![]()

Recimo, da zbog ovakve priče pristojne seljanke nadju kapatana da se udaju, da bi malom žigmundu pokazale da više vrede od njega, pošto on do kapatana mora da gura 20 godina, a ona je već kapetanica....pa on i dalje drka u ogradi, a ona se sexa...umesto da je maznuo dok je bila seljanka, sad mu ona odredjuje da li će ebati ili neće...Zbog seksa, da budem iskren
Muskarac od 20 godina, zna se na sta samo misli, i kao takav pozvan na kafu, a zna da ne sme da uvredi curu, tako da istrpi se ta slana kafa, i posle sledi slatka akcija![]()
Ma bezobrazluk brepogresne muskarce biras![]()

ti si se svaceg nagledalaMa bezobrazluk bre,ali ipak sve je dobro kafa manje vise uredu dok netrazi p pare
![]()
podrazumeva se da muskarac plati jer logicno ON treba da pozove na dejtAko žena želi da plati ne vidim razlog da ne plati....možda ne želi više da se vidi s tobom, pa da ne bude dužna...
U normalnim odnosima je nevažno ko će kada da plati, ako mu je ćef....

Životna iskustva šuti samo,zato odsad kažem,na biro sam nemam poso nemam dinarti si se svaceg nagledalapouka:
ne idite na dejtove i samo preporuka!

to reci pa ce svi da se razbezeŽivotna iskustva šuti samo,zato odsad kažem,na biro sam nemam poso nemam dinar![]()
Ju ju ju ju ju opaa ajmooo opletiži.. ži.. žigolo to je brate posao,da poljubim cura sto,život mi je rokenrol...

To je običaj, medjutim, ne smeta ni da zova pozove na kafu i plati.podrazumeva se da muskarac plati jer logicno ON treba da pozove na dejt![]()
ovde smo zavrsili!To je običaj.
Napokon inteligentni oblik života na forumu...❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ju ju ju ju ju opaa ajmooo opleti![]()
Moraš tako inače gotovo gule novčanik i kožuto reci pa ce svi da se razbeze![]()
hahahaha, al si me ganula...ovde smo zavrsili!

Za tebe popust nemaБисексуални жиголо.
uzivaj samaMoraš tako inače gotovo gule novčanik i kožu![]()

znamhahahaha, al si me ganula...
Tačnije moje mišljenje je da je svaka frustracija bolest, pa ili se leči ili zapusti....
Upecala sam jednog plaćala sve dok me nije oženio sad plaća on meni i neispalti muse rastajat bice jos skupljeuzivaj sama![]()

А ако жели да тегли ствари уместо тебе? Да је пустимо да се мучи? Што да не?Ako žena želi da plati ne vidim razlog da ne plati
vidis,ova taktika ti nije losaUpecala sam jednog plaćala sve dok me nije oženio sad plaća on meni i neispalti muse rastajat bice jos skuplje![]()
![]()
А ако жели да тегли ствари уместо тебе? Да је пустимо да се мучи? Што да не?