Zene caste

Skoro mi se desilo, prvi dejt, nahvata me na brzinu i platila je sve. Nelagodan mi je osecaj , ne sto sam ja sad nesto tu superiorniji vec nisam navikao na to i ne volim to neko da radi ali OK. ako bas ima zelju ... nije kraj sveta, sta da radim. Morao sam posle da se revansiram.

Skoro mi se desilo, prvi dejt, nahvata me na brzinu i platila je sve. Nelagodan mi je osecaj , ne sto sam ja sad nesto tu superiorniji vec nisam navikao na to i ne volim to neko da radi ali OK. ako bas ima zelju ... nije kraj sveta, sta da radim. Morao sam posle da se revansiram.

Што? Није се десило ништа страшно, то је само пиће или шта већ.

Dok si otišao do toaleta?
Vratio se, a ono sve plaćeno :zper:

Dok si otišao do toaleta?
Ne, bukvalno je ustala i uzurbano krenula do kase, dok sam stigao da kazem "nemoj" vec je bila tamo a ne mogu da se jurim po lokalu. Ocigledno da je imala zelju.

Што? Није се десило ништа страшно, то је само пиће или шта већ.
Pa dobro nista strasno, verovatno mi je to i malo kulturoloski usadjeno pogotovo za prvi susret. Ne ljutim se, samo mi je podsvesno nelagodno.

Placaju li vam nekad zene te vecere, pica, ugodjaj i td ili glume ribice u akvarijumu? Ako pozovu/plate, kako to kapirate? Jel se uvredite i povredite?
Zene jel se nadurite kad vam prodje ta misao kroz glavu (ako prodje)?
Na koga se tada nadurite? Na sebe jer ste vi pomislile ili na njega?
Kako je prosla ta vecera i ti momenti?

Pogledajte prilog 1589860
Kod mene se podrazumeva da žena sve plaća. Em ne radi ništa em joj pare padaju sa neba.

U suprotnom ne gubim vreme sa njima, imam pametnija posla recimo piskaranje po krsti.

A kad sedis tamo 4 sata normalno je da ces da budes nespreman :lol:

Pa takav sam :lol: Ja i sa prijateljima ako me neko casti racunam aj sledeci put cu ja. :lol: Ono nista ne mislim time zlonamerno .... takav sam, ne znam, podsvest :p
Kapiram. Nego, možda bi se osećala bzv da zna da je zoveš zbog revanša. Prijatelji su drugo.

Nezgodno je iščupati se kad ti se neko ne sviđa.
A ti natovario sebi još jedan dejt. :mrgreen:

Kapiram. Nego, možda bi se osećala bzv da zna da je zoveš zbog revanša. Prijatelji su drugo.

Nezgodno je iščupati se kad ti se neko ne sviđa.
A ti natovario sebi još jedan dejt. :mrgreen:
Ma sta fali, caskamo, laganini :lol: Bar nije dosadno (meni :kez: ) :p

Nisam bas toliko opsednut da sad saljem pare pouzecem :lol: Ali da, u pravu si, to je def. znak da mi ne gine jos jedan meeting :lol:

Back