gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Ako muškarcu žena plaća pića i ručkove, to joj je gej drugar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve to sad veze ima?
goli su svi isti pred bogom….
JebachAko muškarcu žena plaća pića i ručkove, to joj je gej drugar
ma to je tamni vilajet svake relacije o kojoj se brine na ljisu.Какав је то мушкарац ако не поједе сваки ручак који му се плати.![]()

ma to je tamni vilajet svake relacije o kojoj se brine na ljisu.
svaku temu svedemo na novčanik
ako platim kajaću se ako ne platim kajaću se više![]()
nijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručakTo to touu
nijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručak
ozbiljna regresija za muškarca moram priznati
Wtf broWtf bro, pitao sam da li castis muskarca vecerom pice i td i kako je prosla ta vecera i td.
Mozes i seks da ukljucis posle ako hoces.
dakle ni ti nisi boljiДа је балканска варијанта онда би вероватно било... Платила сам ручак, сад си моје власништво.

onaj ko zove placaWtf bro(kao moj sin)..
Častiti večerom pa zašto da ne,pri tom se nedurim osećam se prijatno (posebno kad uzmem karticu od muža)(šala mala)i žene da plate pice večeru ručak toje ok za mene,nista sto bi komemtarisala negativno.

dakle ni ti nisi bolji
hitac u pravcu domaćeg brenda nije manipulacija?
saće da skoče da se brane?!![]()
Jeo sam ja palacinku bez icega, valjda zbunila se nije premazala pa smotala. Jedem, nece napred a glupo mi da ostavim, glupo da kazem...sta sam sve u zivotu istrpeo, muka. Crveno slovo u kalendaru da mi se dodeliКакав је то мушкарац ако не поједе сваки ручак који му се плати.![]()
Javi se kad popijes slanu kafuJeo sam ja palacinku bez icega, valjda zbunila se nije premazala pa smotala. Jedem, nece napred a glupo mi da ostavim, glupo da kazem...sta sam sve u zivotu istrpeo, muka. Crveno slovo u kalendaru da mi se dodeli

a ti kao tuta muta?Jeo sam ja palacinku bez icega, valjda zbunila se nije premazala pa smotala. Jedem, nece napred a glupo mi da ostavim, glupo da kazem...sta sam sve u zivotu istrpeo, muka. Crveno slovo u kalendaru da mi se dodeli
ja bih rekla
Бисексуални жиголо.Jebach

Javljam seJavi se kad popijes slanu kafu![]()
Zbog seksa, da budem iskrenjao bre kakvi ste divni šta trpite zbog ljubavi![]()