Zemunska gimnazija

Do j. Kad se vratis, da dobijemo eksluzivne vesti sa snimanja :D :D

hahahahahaha
da i meni rece Anja,samo se ti ne hwalis Vazicu...............lol:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

btw......Kad i da li idete na sajam knjiga??:):)

PS.Recite dragicka............na nas 33,ima 53 jedinice (to je bilo jos juce,ko zna kakwo je stanje danas)..............lol...........ja sam jedna od retkih koja je nema,ali je tu,blizu............mada se nadam da ce me preskociti............lol:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

aaaaaaaaaaaaaa.......poludecu od ove istorijee!!!! kakooo smaaraaa....ne mogu vise da gledam zenu zmiju...ufff kaakko me neervvviiraaa....xD....likusa potpuno banalno predaje...preskace s teme na temu...i na kraju ispadne da ta lekcija ima 20 strana i da moras da naucis sve za sledeci cas...:(:(:(...

dont know what to say....
jos je i kontrolni u sredu... a cula sam da su kontrolni jako konfuzni...
tako da, I dont know... ali DANAS pomozi bozhe.
P.S. napisano u famozni peeetak...
(deli fiziku i srpski)
danas ce biti weeeselo...

jeeeeejjjjjj......dobih 5 juce iz fizike na kontrolnooommm!!!..:super::super::super:.a mislila sam da cu dobiti jedva 2!...:-P...Kod Ersenovicke...Zena ti sve boduje...sta god da napises...i ja tako skupih 80 poena i dobih 5....:):):):):)....Sad sam hepi...popravljam se...ako, ako...:)....Zvonchitze... koje si odeljenje???....Jel znas mozda sta ce biti na kontrolnom iz istorije???? help...plizzz...ili ako zna neko od starijih...kakve zxena zmija: daje kontrolne...pomozite...:)...xD

Ja imam kontrolnu iz istorije kod Danice Lepojevic u utorak....
Kakva je po tom pitanju??

Danica je zxena zmija....;)....mi imamo kontroni u sredu...jel vam rekla sta ce biti???...nama je rekla kao...da nece biti onako...konkretno...ona ti postavlja pitanja a ti odg, vec da zaokruzujes...i dopunjavas...osecam da ce biti nesto zbunjujuce...xD... do koje lekcije ce biti pitanja na kontrolnom?

Danica je zxena zmija....;)....mi imamo kontroni u sredu...jel vam rekla sta ce biti???...nama je rekla kao...da nece biti onako...konkretno...ona ti postavlja pitanja a ti odg, vec da zaokruzujes...i dopunjavas...osecam da ce biti nesto zbunjujuce...xD... do koje lekcije ce biti pitanja na kontrolnom?

nije bas tako strasna,nas je izgleda zgotiwila,posto nas je pohwalila i kod razredne,zanimljiwo je na casowima,posto nam stalno prica neke zanimljiwije stwari,isprica lekciju i onda neke zanimljiwosti,kako bismo lakse upamtili,i like her.............
Da,ja sam isto iz fizike dobila 2 na 3 i upisala mi 3....JEEEEEEJ!!!!!!
Pricalice,poprawice ona to..........:)

meni je istorija zanimljiva...mislim da sve zavisi od profesora, kakav je i koliko ume da predmet načini zanimljivim.

Tacno. Meni je prve dve godine predavala Ljilja i uvek su mi casovi kod nje bili zanimljivi, jer ona ume da zadrzi paznju i vrlo dobro opisuje dogadjaje, za razliku od Lepojevicke, koja samo suvoparno iznosi cinjenice i jednostavno moras da zaspis, ma koliko se trudio da pazis.

Back