tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
e bas mi je drago da nailaze neke generacije kojima je bolje drustvoma drustwo je extra na prwi pogled,jos sam sa najboljom drugaricom u istom razredu,pa je odmah lakse.........a super drug iz OS(iz razreda) je u ucionici do.....tako da mi je stwarno................
xexe.........ima weoma slatkih trecaka.........xexexe
![]()

a jel?
a andja muzicarka je do jaja, bas je dobra zena. ali sve joj zavisi od raspolozenja, ako ispizdi, krene da proziva i da deli..ne-petice XD. ko iole dobro peva, nek se prijavi za hor u oktobru, zagarantovano 5 kod nje
Luka, videces kad budete poceli da radite neka vazna dela. mislim ne znam koliko tebe zanima knjizevnost..ali on sve to detaljno radi i dobro. istripovan je i ima cudnu narav, mozda na pocetku deluje nekako daleko, cak nadmeno, ali odlican je profesor

a igic
njega zovu mr.bean, znas? lik je budala. nama je u prvoj banuo s pricom da treba da ucimo sve napamet jer ne mozemo drugacije. a najjace kad zada neki zadatak pa ne zna ni on da ga uradi i spetlja se XD onda ga zada za domaci XDe ljudi dosla mi neka biologicarka tatjana. zena mi deluje kao kul lik, ali mislim da je stroga. jel predaje nekom?

a, sta je sa snezanom vrsajkov, inace profesorka matematike.... pozz