Zemunska gimnazija

ma drustwo je extra na prwi pogled,jos sam sa najboljom drugaricom u istom razredu,pa je odmah lakse.........a super drug iz OS(iz razreda) je u ucionici do.....tako da mi je stwarno :super::super::super:................

xexe.........ima weoma slatkih trecaka.........xexexe
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:;););):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
e bas mi je drago da nailaze neke generacije kojima je bolje drustvo :)
a jel? :D :D aj reci ko ti se svidja, da nabacim neshto ;)

a andja muzicarka je do jaja, bas je dobra zena. ali sve joj zavisi od raspolozenja, ako ispizdi, krene da proziva i da deli..ne-petice XD. ko iole dobro peva, nek se prijavi za hor u oktobru, zagarantovano 5 kod nje ;)

Luka, videces kad budete poceli da radite neka vazna dela. mislim ne znam koliko tebe zanima knjizevnost..ali on sve to detaljno radi i dobro. istripovan je i ima cudnu narav, mozda na pocetku deluje nekako daleko, cak nadmeno, ali odlican je profesor :)

a igic :lol: njega zovu mr.bean, znas? lik je budala. nama je u prvoj banuo s pricom da treba da ucimo sve napamet jer ne mozemo drugacije. a najjace kad zada neki zadatak pa ne zna ni on da ga uradi i spetlja se XD onda ga zada za domaci XD

e ljudi dosla mi neka biologicarka tatjana. zena mi deluje kao kul lik, ali mislim da je stroga. jel predaje nekom?

Pa danas smo radili neke priche,i nije loshe.Inache,mene knjizevnost bash zanima,u prvoj mi je petica bila zasnovana bash na tome shto sam prosipao moje mudrosti,ali je bila skroz drugachija atmosfera sa razrednom.Danas sedi lik i pita me: Vazhicu,ko je ubio Dzona Kenedija? Ja rekoh Pa zvanichno ga je...Ne,ne zvanichno! I kazem CIA.Lik je samo rekao dobro i nasmeshio se :lol:

Sto niko ne odgovara kakav je nastavnik fizickog... :( a, sta je sa snezanom vrsajkov, inace profesorka matematike.... pozz :)
vince? pa on je do jaja strog. ali da ti na kraju dobru ocenu ako si se trudio.
a tu snezanu ne znam...
poz :)

eto Luka vish kakav je lik :lol: zanima te knjizevnost..a sta volis da citas? boshko obozava dostojevskog :D

@Jeka
pa ti kad izopshtish nekog, javi :lol: a tog dusana ti ja ne znam :confused:

Evo ostalih profesora:
1.Danica Lepojevic-istorija
2.Branka Radjenovic-fizika(!)
3.Sanja Milisavljević-geografija
4.Aleksandra Marelja-engleski
5.Svatlana Perović-hemija
I ne secam se koja nam je ruskinja,mlada,sitna zena...
I KAKVE SU OVE???
Sta valja a sta ne??

Evo ostalih profesora:
1.Danica Lepojevic-istorija
2.Branka Radjenovic-fizika(!)
3.Sanja Milisavljević-geografija
4.Aleksandra Marelja-engleski
5.Svatlana Perović-hemija
I ne secam se koja nam je ruskinja,mlada,sitna zena...
I KAKVE SU OVE???
Sta valja a sta ne??

1. Ona ume da bude kreten, postavi pitanje i ocekuje odgovor bukvalno istim recima kako ga je ona zamislila. Ne ume da sklopi recenicu. S druge strane, cesto je blaga pri ocenjivanju, ali ume i tu da zayebe. Na primer, jednom me je prozvala za jedno pitanje i znao sam odlicno. Rekla je "dobro" i upisala nesto. Kasnije sam saznao da mi je za to pitanje dala 3, da mi je u ocenu uracunala "izvinjenje" i upisala mi 2 u dnevnik.

2,3,4.Nmm pjm

5. Ona ti je super. Dobro predaje, nije stroga. Na usmenom odgovoru mozes lako da dobijes dobru ocenu, ali za 5 trazi dosta. Na kontrolnom cesto provaljuje kad imas puskice, tako da, ako nisi profi kao ja( :D), ne treba da ih koristis.

Cao svima! Nova sam na forumu, kao i u Zemunskoj:) Zanima me sta vi mislite o sledecim nastavnicima-
1) Slavica Arsenovic (fizika)
2) Sonja Vasiljevic (latinski)
3) Tamara Stojisavljevic (informartika)
4) Danica Lepojevic (istorija)
5) Milorad Avdulaj (matematika)
6) Svetlana Perovic (hemija)
Thanx unapred:))

Tijana,nemam ja tu neki omiljeni rod,nego shto prochitam,to i iskomentarishem,to se i trazi tamo ;) A komentarisanje i filozofiranje su mi jacha strana :lol:
sto se smejes kad su ti stvarno jacha strana ;)

ljudi citajte tvrdjavu od selimovica :mrgreen:

a mala mlada ruskinja, ako je to marijana, je nesto najbolje sto se mogli da izvucete medju svim onim vesticama XD u zemunjari. mnogo dobra zena, blaga.

Jeste,Marijana nam predaje ruski...
Vine nam predaje fizicko,
Sonja latinski (!),
i Slavica likovno...
Uboli smo super profesore!Bosko je danas bio super,nije los lik,samo nas je prvi cas malo zeznuo...
Ali nisam odusevljena sa Sonjom....

Hahahah,niko nece biti zadovoljan Sonjom :lol: Pretpostavljam da joj neka ulizica kupuje kuvani djevrek kako bi ga jela na chasu jer je to "dobro za njen stomak" :lol: A ako nije josh,ochekujte ;) Inache nemojte se iznenaditi shto vam nikad nece nishta ispredavati,sve cete dobiti na papirima sa kojih cete sami uchiti...

Tijana,hvala na lepim rechima :P

Hahahah,niko nece biti zadovoljan Sonjom :lol: Pretpostavljam da joj neka ulizica kupuje kuvani djevrek kako bi ga jela na chasu jer je to "dobro za njen stomak" :lol: A ako nije josh,ochekujte ;) Inache nemojte se iznenaditi shto vam nikad nece nishta ispredavati,sve cete dobiti na papirima sa kojih cete sami uchiti...

Tijana,hvala na lepim rechima :P

Kuvani djevrek,kazes....:think:
Jel ima povlastice taj koji kupuje djevrek...???

Cao svima! Nova sam na forumu, kao i u Zemunskoj:) Zanima me sta vi mislite o sledecim nastavnicima-
1) Slavica Arsenovic (fizika)
2) Sonja Vasiljevic (latinski)
3) Tamara Stojisavljevic (informartika)
4) Danica Lepojevic (istorija)
5) Milorad Avdulaj (matematika)
6) Svetlana Perovic (hemija)
Thanx unapred:))

2. Ona pljuje kad prica! Ako ti bude isao latinski, imaces 5. Ako ne bude, mozes da probas sa chepljenjem, pa ces opet imati 5. Na kontrolnom daje(bar je davala pre tri godine) da koristis recnik koji se nalazi na kraju knjige, pa mozes bez problema, dok ne gleda, da pronadjes u knjizi deklinaciju ili konjugaciju koja ti treba.

4. Vec sam pisao o njoj. Imas tu gore, na ovoj ili na prosloj strani.

6. Isto kao 4

Ma samo sednete u prvu klupu i smeshkate se i imate 4 ili 5,samo ona mnogo pljuje dok pricha.Za kontrolni svi pishu sa papira sa kulturom i iz svezaka,jer ona sedne i chita novine i ne ustaje.Mada i sa tim nema shanse da prevedete :lol: Nemojte prvog odgovaranja da se uplashite,iskoristite ga za 5 poshto je najlakshe,ovo ostalo je zlo.A onaj ko nosi djevrek ide i da fotokopira kulturu i gramatiku,donosi i odnosi knjige iz biblioteke itd... U prevodu laganini pet! :P

Caos....ukratko...Arsenovicka je ok....ali Sonja ume da bude....katastrofa...i obara na popravni...Tamara(informaticarka je skroz ok),Lepojevicka je lik....i kod nje mora da se pise...sve sto kaze...najlakse ces da naucis...i uvek pita to sto je rekla...i ume da pita a da ne najavi.... Avdulaj je extra...kako sam cula...a Radjenovicka vam je najgora iz ove grupe profesora....da znate....i zajebana je bas,bas....Ako treba jos sta...pitajte....Srecno! :)

Back