причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.103
Shto bi se smorio? Proputuje i chak i malo zaradi
pa, nekako uvek izgleda smoreno i bez izleta...a zamisli kad povede vas nekoliko desetina šašavih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shto bi se smorio? Proputuje i chak i malo zaradi

ko to ide na Rtanj?
Baš ćete da se usrećite
ovde nema ništa, ali dobro..

...
...mislim da je svaki sve tezi.mislim da je 2. razred lakši od 1. u svakom pogledu...u stvari, svaki je sve lakši i lakši....šta misliš, tix?
mozda je lakshe kad znas profesore, u zemunjari se pak stalno menjaju. a gradivo biva sve obimnije. pitajte decu koja uche, ja nisam bas za primer 
....
U koju si skolu isao..?
A sta blago nama,tesko je da se naviknes...
tkacio:...

mislim da posustaju polako, zbog kise a i potraznja je opala. a ima tih prodavaca pored ulaza u zavod XD sachekuju ljude po redovima.je l ima kod 'pinkija' još uvek onih prodavaca polovnih knjiga?
tkacio:
i.d.i.o.t.onda nije u pitanju ovaj forumPozz......Ja sam sad upisala Zemunsku...Cula sam da je forum cool...
...

tkacio:SONJA JE UBEDLJIVO NAJGORI PROFESOR U ZEMUSKOJ!!!tkacio:
TA ZENA JE LUDA!!!!!!:headbang:
Svi hocemo da je menjamo...Prica neke nebuloze,sve shvata licno...A ona njena predavanja...Na papiru???Jos mi dajemo pare za kopiranje!
Rekla je da za sutra treba da naucimo da citamo,prevodimo i gramatiku i pitanja sa papira...![]()

Samo nemojte da joj se zamerite,ko joj se zameri taj je gotov na kraju...