Zemunska gimnazija

aj ljudi koga ne mrzi nek skokne to 17ce danas na nekom odmoru :)

imate mapy na nekoj od predhodnih stranica

i ponesite kompas i amajliju za srecu ako budete trazili 17cu(Ucionica)

Da,da,nemam pametnija posla nego da jurim uchionicu 17 da bih tebe video,ajde da sam ja u pitanju pa ajde,ali ovako ne:grin: Jao danas 5 chasova bleja.

Chek,pa ja sam onda stajao pored tebe.Ono,sivi duks,glomazan Canon aparat:grin:

...a, bre shto si zapeo za taj aparat!...kako ti ne otpadne vrat kad ga nosish?:D

Da,da,nemam pametnija posla nego da jurim uchionicu 17 da bih tebe video,ajde da sam ja u pitanju pa ajde,ali ovako ne:grin: Jao danas 5 chasova bleja.

....pa kad je tvoja odmah iza ugla kad se udje u skolu...:lol::lol::lol:
....kakva bleja u sava centru....bile neke pitice ko one sa izleta....nisam se usudila da ih probam....

Ewo i mene :) hor je bio ql jer sam ja uchestwowala :) a shto se likownog tiche moj rad je medju 10 najboljih,znachi lik je PRSO kako mozhe ONO shto sam ja natzrtala da bud dobro???Pa ja sam apsolutni antitalenat
Btw lik mi je rekao da posedujem ENERGIJU koju prenosim na radowe!!! ma strashno

Pa...Lepo... :D

Ja necu smeti kuci da dodjem posle fizike....

E,jbt,ja danas dolazim home i mama se dere na mene shto sam iskoristila izwinjenja iz muzichkog i biosa....!!!! Znachi,Gospode.... :roll: :D

E,pogin'o Toshe....
To je danas bila glawna tema u nashoj smeni...

A shto se tiche dijaloga izmedju Hatshepsut i Tutmes III -Imam i ja,mojne se zzalish... :razz:
Owa likusha iz mog odeljenja napisala epsko delo u p.m.!

E,jel se prijawljuje neko za karaoke night??? :lol: :lol: :lol:

ne na filoloski ni u sali lol

ne bi ja da se patim sa nekom tamo gramatikom i sranjima kad samo volim da pricam engeski :P:P:P:P:P:P

:lol::lol::lol::lol:

koliko sam ja razmisljao ja bi bre iso na filozofiju, il psihologiju XD
psihologija na filozofskom :D
meni je to bash ql

JjEeCcAa:
Btw lik mi je rekao da posedujem ENERGIJU koju prenosim na radowe!!
e da, lik ima opasne tripove za to, birao je ljude za onaj eksperiment po energiji :roll:
kad me bude prozvao da odgovaram, samo cu da cutim
dobijam 5 sigurno :lol:

Soph*I*:
eh,dobro je da ste se sabrali
ipak,to sam ja
kamen temeljac
:D :lol: :D 8-)

Oxpod:
dobio sam 1 iz fizike...ukupno 17 keceva u razredu...
pa dobro je bar da nisi jedini. uvek je lakshe propadati u drushtvu :D
imam i ja 1 iz fizike :(

PiGlEt....:
E,pogin'o Toshe....
da jbt :( bzv
E,jbt,ja danas dolazim home i mama se dere na mene shto sam iskoristila izwinjenja iz muzichkog i biosa....!!!!
pa pravilo je da se sva izvinjenja koriste na pochetku godine :D 8-) posebno iz glupih predmeta

cujem da sve vi iz 1-3 napravili bre dramsko delo na istoriji! lol ili vasa razredna nije bas cista :roll:

jbg za fiziku bas i ja sam ocekivao da je 17/23 laksavajuca okolnost, al sam kuci najebao kao da sam jedini dobio...i nije mi nimalo do sale

i sad imam ogranicenih 1sat dnevno za komp prete i druge kazne, jbg...life's crap

Pa...Lepo... :D

Ja necu smeti kuci da dodjem posle fizike....

E,jbt,ja danas dolazim home i mama se dere na mene shto sam iskoristila izwinjenja iz muzichkog i biosa....!!!! Znachi,Gospode.... :roll: :D

E,pogin'o Toshe....
To je danas bila glawna tema u nashoj smeni...

A shto se tiche dijaloga izmedju Hatshepsut i Tutmes III -Imam i ja,mojne se zzalish... :razz:
Owa likusha iz mog odeljenja napisala epsko delo u p.m.!

E,jel se prijawljuje neko za karaoke night??? :lol: :lol: :lol:

Pa ono,planiram da i shira masa chuje moje sposobnosti i vidi taj talenat,josh ono da bacim maju u publiku i da me zene gadjaju gacicama :lol::lol::lol:

Neee,bolje je ono I'm too sexy... Wishe ti ide uz taj imidz,bacanje majice i to... :lol:
Moja razredna nije bash chista....A nadam se da se nisu toliko raspisali jer ja nisam nishta napisala!!!

E,jeste imali kontrolni kod Ilije,mis'im,jel on to najawljuje poshto danas imam dwochas pa da znam da li da dodjem....???
Danas mi je ubedljiwo najgori dan u nedelji-7 chasowa,+ 7 domacih,na swakom mogu da ochekujem da me pitaju....

mi tek trebamo da imamo pismeni kod ilije...nije najavio...

mi prva tri dana u nedelji imamo po 7 casova a u petak imamo fiiziku, geografiju biologiju i istoriju u jedom danu:evil:

:roll:

Yo PiGlEt ko ti predaje hemiju?

Back