Zemunska gimnazija

Znam Akicu,idem na tu stanicu ..... ;)

Jbt,kako je bilo smooor ne werujem.... Ajde owi su i pewali dobro ali ona dramska sekcija ili shta wec.... Gospode sweti.... :roll:
Ja izashla kad je onaj dechko krenuo da mlati rukama....
'Fala Bogu pa sam ponela knjigu iz biosa da se razonodim.... :D

Nama je ceo chas sa razrednom proshao u ishchitawanju one powelje shto nam dade direktorka....

Ali najjacha je ona baba shto je rekla "Ajde malo glasnije nishta was ne chujem"!!! :-D

Sutra josh jedan radni dan..... :???: :sad:

dobro smo pevali?? jeee :D:D mada mislim da se pravi prevelika frka oko tog hora. mis'im za dve pesme... al ajd sad :D

mikelo90:
a ja budala odem u skolu i tamo zateknem jos desetak budala, a nas ludi razredni uopste ne dodje....
:lol: lik :D

Da,da,ti si jedan od onih freak likova,poput krste:lol:

btw,tijana,dje nam je krsta?
umro je :( nemam pojma, videcu da ga priupitam shto ga nema na 4umu... :?

Oxpod:
Barem se se neoblacim ko emo
za razliku od krste? :razz: :lol:
ne, ozbiljno, ti si emo? :(

Chika Vazic:
**** vas ja sve u to emo foliranje!
majke mi. a shto imamo novog emo likovnichara...:roll: ne znam da li predaje u vashoj smeni, ali lik je boodala. mis'im ono, nacrtash sooper rad, dobar odgovor na temu koju je zadao (shto se meni naravno nikad ne deshava :lol: antitalenat sam za likovno), i on to isqlira. povuchesh jednu debelu liniju na sredini papira, pogubi se: wow, kako smelo! koji talenat, originalnost... :roll: :lol: ma emo narkic. blah

Oxpod:
They were forced
:lol: :D jbt, kod mene u odeljenju se uvek svadjaju ko ce da ide na te shkolske stvari...:shock: :lol:

u postu morash najmanje 5 znakova, a najvishe...who knows? :?

ko je sve bio na priredbi? kakvi su vam utisci?

Bio sam ja, sto kaze oxpod, I was forced...
Hor je bio ql, oni likovi iz dramske su 'malo' smorili, a na kraju su neke likute igrale i jedna se prosula na onoj bini (sto ja user nisam video, jer sam bas tad uhvatio fon da vidim nesto...)

****** al izviru ovi prvaci ko kishne gliste posle kishe
A nego, nisam bio na forumu ceo vikend i osecam se tako ispunjeno. Malo da se odmorim bre i od vas ;P i vi ga preteraste, nema me pet minuta a ono odjednom 5 novih strana...
ko je lud da cita, da sam hteo da citam , studirao bih knjizevnost.

Pa,zadnji put kad sam proverio bio sam:lol:

Vidimo se danas na priredbi ljudi,ne mozete da me promashite: Visok,lep,plave arijevske ochi i ooooogroman fotoaparat :lol::lol::lol::lol::lol:

...aha...znachi komshija...
....nisam te videla, zato shto nisam gledala...mrzelo me....a i bilo mi je toliko vruce da josh razmishljam i o tebi...:lol:

Owaj...ponesite chepowe za ushi kad nam mlade nade Serbije budu izwodile taj rekwijem...
Kiddin' ...
Bash su was zjb za tu pesmicu...
E,jel mozze forneti da se unese,werujem da cu biti gladna....?

...mislim da niko bash ne pretresa na ulazu...i nismo lose pevali!:D

Mene mozete prepoznati po...Dugackoj kosi i cvidzama

i uglavnom imam slusalice :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

i naslonim se na zid i blejim i slusam muziku : )

...e kad ti Trba dodje nemoj da mu se priblizhavash zidu uopshte!;)

neodgovori mi niko da li ima pravilo da mora vise od jedne reci u postu il?:D

ne mozhe manje od pet rechi!

a ja budala odem u skolu i tamo zateknem jos desetak budala, a nas ludi razredni uopste ne dodje....

...bedak...:p

****** al izviru ovi prvaci ko kishne gliste posle kishe
A nego, nisam bio na forumu ceo vikend i osecam se tako ispunjeno. Malo da se odmorim bre i od vas ;P i vi ga preteraste, nema me pet minuta a ono odjednom 5 novih strana...
ko je lud da cita, da sam hteo da citam , studirao bih knjizevnost.

....ima Zemunska dece ko zutih mrava....:p
....znachi Krsto, da te ochekujemo na knjizhevnosti :p?

A nego, nisam bio na forumu ceo vikend i osecam se tako ispunjeno.
:roll: :lol:

nego, ovaj oxpod bi na filoloshki i to na engleski :lol: :razz: teshko, sine :razz:
nemoj biti emo

It's me!:
....znachi Krsto, da te ochekujemo na knjizhevnosti
ma jok, najveci shtreberi idu na prava :razz: :lol:

It's me!:
...jel ste imali neki problem juche sa forumom? Ja nisam mogla da udjem...
ni ja. sredjivali su ga neshto :?

Soph*I*:
pa ljudi kako je bilo?!
bas mi je zao sto nisam mogla da prisustvujem,ovo je prva manifestacija zemunske gimnazije,a da ja nisam prisustvovala!
Jeste se snasli?
pa znash, isprva smo mislili da sve pada u vodu, poshto ti ne dolazish. ali onda smo se nekako skupili i otpevali one dve nestretne pesme radi reda. :D eh, bilo je ql, ali malo razocharavajuce, poshto je hor bio najbolji deo priredbe :roll:

Back