Oxpod
Zainteresovan član
- Poruka
- 244
kako mi se neide u skolu danas...mislim super je skola al mi se neuci sad pre skole
bolje bre kad idemo ujutru u skolu!!!!!

bolje bre kad idemo ujutru u skolu!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kako neko moze da ide na to?
ja sam isao samo jednom i to zato sto sam morao da pustam neke slajdove preko projektora

aj ljudi koga ne mrzi nek skokne to 17ce danas na nekom odmoru
imate mapy na nekoj od predhodnih stranica
i ponesite kompas i amajliju za srecu ako budete trazili 17cu(Ucionica)
Chek,pa ja sam onda stajao pored tebe.Ono,sivi duks,glomazan Canon aparat:grin:

Da,da,nemam pametnija posla nego da jurim uchionicu 17 da bih tebe video,ajde da sam ja u pitanju pa ajde,ali ovako ne:grin: Jao danas 5 chasova bleja.

hor je bio ql jer sam ja uchestwowala
 hor je bio ql jer sam ja uchestwowala  a shto se likownog tiche moj rad je medju 10 najboljih,znachi lik je PRSO  kako mozhe ONO shto sam ja natzrtala da bud  dobro???Pa ja sam apsolutni antitalenat
 a shto se likownog tiche moj rad je medju 10 najboljih,znachi lik je PRSO  kako mozhe ONO shto sam ja natzrtala da bud  dobro???Pa ja sam apsolutni antitalenat
pa znash, isprva smo mislili da sve pada u vodu, poshto ti ne dolazish. ali onda smo se nekako skupili i otpevali one dve nestretne pesme radi reda.eh, bilo je ql, ali malo razocharavajuce, poshto je hor bio najbolji deo priredbe

Chek,pa ja sam onda stajao pored tebe.Ono,sivi duks,glomazan Canon aparat:grin:
psihologija na filozofskomne na filoloski ni u sali lol
ne bi ja da se patim sa nekom tamo gramatikom i sranjima kad samo volim da pricam engeski
koliko sam ja razmisljao ja bi bre iso na filozofiju, il psihologiju XD

e da, lik ima opasne tripove za to, birao je ljude za onaj eksperiment po energijiJjEeCcAa:Btw lik mi je rekao da posedujem ENERGIJU koju prenosim na radowe!!

Soph*I*:eh,dobro je da ste se sabrali
ipak,to sam ja
kamen temeljac

8-)
 8-) pa dobro je bar da nisi jedini. uvek je lakshe propadati u drushtvuOxpod:dobio sam 1 iz fizike...ukupno 17 keceva u razredu...

da jbtPiGlEt....:E,pogin'o Toshe....
 bzv
 bzvpa pravilo je da se sva izvinjenja koriste na pochetku godineE,jbt,ja danas dolazim home i mama se dere na mene shto sam iskoristila izwinjenja iz muzichkog i biosa....!!!!
 8-) posebno iz glupih predmeta
 8-) posebno iz glupih predmeta
Pa...Lepo...
Ja necu smeti kuci da dodjem posle fizike....
E,jbt,ja danas dolazim home i mama se dere na mene shto sam iskoristila izwinjenja iz muzichkog i biosa....!!!! Znachi,Gospode....
E,pogin'o Toshe....
To je danas bila glawna tema u nashoj smeni...
A shto se tiche dijaloga izmedju Hatshepsut i Tutmes III -Imam i ja,mojne se zzalish... :razz:
Owa likusha iz mog odeljenja napisala epsko delo u p.m.!
E,jel se prijawljuje neko za karaoke night???

Au! Jedan sat! Pa ja bih morao da idem na njivu da radim kad bi dobio keca, i jos bi mi prodali komp...
A ti kookash...
mene mama kulira celo jutra kao da nepostojim jel to normalno?