Zemunska gimnazija

Meni će sledeće godine da predaje. :sad2:
Pričaj mi šta traži, kako predaje, ... zašto je tako ... :sad2: zastaršujuć ... :evil:

:hvala:

prvo predavanje koje sam ja cula od njega jeste ujedno bila poslednja lekcija u drugom razredu. . . . a uci se knjiga od korice do korice. . . on otvori ubode zapocne i ti treba da dovrsis,ne bukvalno ali otprilike :P :P :P i citaj sve,sa strane okolo,u sredini,ispod reprodukcija - SVE!

O ljudi moji pa i likovnicar je baksuzni ima li iko normaln od profana ili cu morati da se razbijam cak i od likovnog i muzickog

pa pazi,svi ostali su normalni,profani onih glavnih predmeta su sasvim ok,i trude se da se gradivo shvati i sve. . . . sve najnormalnije i najbolje o njima :))

Ako ti Klaki bude pedavao, rasturićeš se od likovnog, tako meni sada pričaju. :sad2:
Inače, ko god da ti predaje liku i muzu, učićeš te predmete. (ako želiš dobru ocenu) :)

a inace ne mora da znaci za muzicko. . . . kod profesorke. . mmm, ne mogu imena da joj se setim se razvaljujes od ucenja,ali kod profesorke Andje je stvarno opusteno,lekcije su prilicno kratke,zena najopustenija,pita normalno dobre ocene uvek svi imamo,uvek sve na vreme stize,znaci meni nije jasno zasto i drugi profesori ne mogu tako,ona nas nekad i pusti,slusamo muziku na casu,vodi nas na koncerte kazem ti pita najnormalnije,i sto je najbolje stvarno ti ostane nesto u glavi posle toga,a ne kao posle neke torture kada zaboravim sve u roku od 15 minuta nakon odgovaranja :P :P

prvo predavanje koje sam ja cula od njega jeste ujedno bila poslednja lekcija u drugom razredu. . . . a uci se knjiga od korice do korice. . . on otvori ubode zapocne i ti treba da dovrsis,ne bukvalno ali otprilike :P :P :P i citaj sve,sa strane okolo,u sredini,ispod reprodukcija - SVE!

Ček, ček... Hoćeš da kažeš da Klačar ne predaje jer očekuje da mi to sve znamo :confused: ili kako? :eek: :sad2:

a inace ne mora da znaci za muzicko. . . . kod profesorke. . mmm, ne mogu imena da joj se setim se razvaljujes od ucenja,ali kod profesorke Andje je stvarno opusteno,lekcije su prilicno kratke,zena najopustenija,pita normalno dobre ocene uvek svi imamo,uvek sve na vreme stize,znaci meni nije jasno zasto i drugi profesori ne mogu tako,ona nas nekad i pusti,slusamo muziku na casu,vodi nas na koncerte kazem ti pita najnormalnije,i sto je najbolje stvarno ti ostane nesto u glavi posle toga,a ne kao posle neke torture kada zaboravim sve u roku od 15 minuta nakon odgovaranja :P :P

MIsliš na Sanju Vuletić. :lol: Ona je bila jedna od retkih meni omiljenih profesora, ali nažalost reče da će da nas napusti sedeće god. :sad2:
Inače, ona je maximalno zanimljiva. :rotf: (duhovita, na prvom mestu) Sjajan profesor. :mrgreen: Odlično predaje. Jako draga osoba.
:super: Traži da se zna znanje, ali isplati se. :manikir:

Kazu da je on jako cudan covek i da kod njega nema popravnog ali zato skoro da i nema petica a za 4 moras mnooogo da se potrudi, jel to istina?

Nešto tako slično sam i ja čula od prijatelja kojima predaje. :manikir:
Mada, kažu oni da jako dobro predaje. :klap:

Inače, bolje da te nauči i da imaš znanje, nego da imaš dobru ocenu, a znanja nigde. :lol:
... naravno, profesor treba da bude jedna ok osoba, a ne da glumi psihopatu (kakvih ima) ... :roll:

Poslednja izmena:
Nešto tako slično sam i ja čula od prijatelja kojima predaje. :manikir:
Mada, kažu oni da jako dobro predaje. :klap:

Inače, bolje da te nauči i da imaš znanje, nego da imaš dobru ocenu, a znanja nigde. :lol:
... naravno, profesor treba da bude jedna ok osoba, a ne da glumi psihopatu (kakvih ima) ... :roll:

A kakvi su konkretno tvoji (sad vec proslogodisnji) profesori bili a drustvo pretpostavljam vrh?

Upis u srednje škole 2010/2011 :

1. BGZM GA 4R01S Zemunska gimnazija, Zemun DRUŠTVENO JEZIČKI SMER GIMNAZIJA 87.50 ***

2. BGZM GA 4R04S Zemunska gimnazija, Zemun PRIRODNO MATEMATIČKI SMER GIMNAZIJA 90.82 ***

Svaka vam čast, budući prirodnjaci. :klap: :klap: :klap:
Ovo je prvi put da je za društveni smer trebalo manje poena nego za prirodni. :ok:

A kakvi su konkretno tvoji (sad vec proslogodisnji) profesori bili a drustvo pretpostavljam vrh?

U Zemunskoj imaš baš svega i svačega. Tako je i sa društvom, tako je i sa profesorima. ;)
Imaš nafuranu, iskompleksiranu i plitkoumnu dečicu, ali uvek se neđe neko ko je tebi ok.
Ja imam svoj društvo i oni su vrh, za ostale me bole brige. :ok:

Što se profesora tiče - ista stvar. Naletećeš kad-tad na degenerike i maloumne, ali Zemunska gimnazija ima i jako dobre profesore - u to ne sumnjaj. :tick:

JUPI!!!!!!!!!! Ura za mene upisujem dragu nam vasu zemunsku gimanziju i to prirodni smer :)
Samo jos jedno pitanjce : zanima me kako oni rasporedjuju djake po odelejnjima ( znam da su prvih pet drustvenjaci a drugih pet odelejnja prirodnjaci ) ali kako oni rasporedjuju prirodnjake da li prave odeljenja od onih sa iste opstine ili iz iste osnovne skole ili kako vec???? (pitam jel bih zelela da izbegnem jednu devojcicu iz moje skole koaj je rasporedjena u zemunsku na prirodni smer kao i ja )

JUPI!!!!!!!!!! Ura za mene upisujem dragu nam vasu zemunsku gimanziju i to prirodni smer :)
Samo jos jedno pitanjce : zanima me kako oni rasporedjuju djake po odelejnjima ( znam da su prvih pet drustvenjaci a drugih pet odelejnja prirodnjaci ) ali kako oni rasporedjuju prirodnjake da li prave odeljenja od onih sa iste opstine ili iz iste osnovne skole ili kako vec???? (pitam jel bih zelela da izbegnem jednu devojcicu iz moje skole koaj je rasporedjena u zemunsku na prirodni smer kao i ja )

Čestitam. :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
... dobrodošla među ljude ... :lol:

Inače, velika je mogućnost da budeš sa drugaricom u istom odeljenju, ako učite isti drugi strani jezik, mada to nije baš sigurno 100% ! :telefon:

Kazu da je on jako cudan covek i da kod njega nema popravnog ali zato skoro da i nema petica a za 4 moras mnooogo da se potrudi, jel to istina?

Trba ti je jako.... interesantan covek :mrgreen:
Kod njega na usmenom mozes da dobijes ili 1 ili 2 najcesce...
(Cuvene recenice : 2 pamtim 1,ili 2 na 1 manje xD )
3 ako bas znas....
A ako razbijas hemiju mozes i 4... 5 niko nije dobio kod njega koliko ja znam :D
Dok su mu kontrolne bas lake... :)
I da,nije nikog oborio,ali ih je bukvalno mucio do poslednjeg casa... :confused:

Kod njega bi bilo pozeljno da cutis ceo cas,da ne pricas...Da ne mrdas mnogo xDD
Jer kad krene da smara tako ce cele godine ;)
I ako krene da te smara,nemoj da mu mnogo odgovaras... I nemoj da se obazires na njegove prozivke :mrgreen:
Svaki cas nadje nekog da proziva... Smejanje do suza :hahaha: Nije on los,eto voli malo da se zeza xD

I da... On je uvek tacan.. U sekund... I ako udjes iza njega odmah te upisuje da nisi tu ceo cas... To je malo zeznuto...
Prvi put kad sam kasnila odmah mi je dao neopravdani,jer je to bio 4. cas :dash:

moze li mi neko reci gde se obavlja nastava fizickog :think::think: hvala unapred

Ovako... Pošto si društveni smer u razredu ćeš imati 25 osoba nežnijeg pola (to ti verovatno odgovara :lol:) i vas 5-6 koji to niste.
Vama, na drštvenom, samo jedan profesor drži nastavu fizičkog upravo iz navedenog razloga.
Inače, nastava se odvija u sali (maloj-za gimnastiku i velikoj-za hmmm:neutral:), kao i u parku. Kada je toplije vreme trčite i razgibavate se u parku. :manikir:
Škola ima i unutrašnje dvorište (to je ona rupa). Ponekad i tamo radite fizičko. :bye:

Back