Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
Sioux95, Trba je, koliko sam mogla da primetim, stariji čovek, mada ne verujem da će skoro u penziju.
Meni predaje jedna profesorka za koju mislim da je stara koliko i I svetski rat, pa neće ni ona u penziju.
Ima, čini mi se, 2 profesora fizičkog muškog pola kao i naš sadašnji direktor.
Inače, ovaj što predaje u mojoj smeni, Saša, je baš zahtevan.
MIslim da ti profesori neće povlađivati što se tiče muzičke škole. Mnogi imaju slične obaveze - treninge i drugo, pa ni oni nemaju neki poseban tretman.
Nemoj misliti da ćeš ti biti izuzetak.
Muzičko ćeš morati da učiš, išao ne išao u muzičku školu, ako ti bude predavala Sanja, a ako to bude bila Anđa imam neko osećaj da već sada kod nje imaš 5.
Kod Anđe ovi što idu na hor imaju 5 za kraj, bez ikakove sumnje, ali kod Sanje nije isti slučaj.
Meni predaje jedna profesorka za koju mislim da je stara koliko i I svetski rat, pa neće ni ona u penziju.

Ima, čini mi se, 2 profesora fizičkog muškog pola kao i naš sadašnji direktor.
Inače, ovaj što predaje u mojoj smeni, Saša, je baš zahtevan.
MIslim da ti profesori neće povlađivati što se tiče muzičke škole. Mnogi imaju slične obaveze - treninge i drugo, pa ni oni nemaju neki poseban tretman.
Nemoj misliti da ćeš ti biti izuzetak.

Muzičko ćeš morati da učiš, išao ne išao u muzičku školu, ako ti bude predavala Sanja, a ako to bude bila Anđa imam neko osećaj da već sada kod nje imaš 5.
Kod Anđe ovi što idu na hor imaju 5 za kraj, bez ikakove sumnje, ali kod Sanje nije isti slučaj.