*BiBi*
Aktivan član
- Poruka
- 1.376
Srecna Nova Godina!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao moj post od Nove Godine...Strasno,moramo da se vratimo u kolosek xD
Gde su maturanti? Jos malo pa kraj ...
Njima je sad najzanimljivije...
E LJUDI JA SAM OVDE NOVA I ZELELA BIH OVE 2010 DA UPISEM VASU SKOLICU PA ME ZANIMA KAKVI SU PROFANI I DRUSTVANCE (ZNAM DA STE PISALI VEC O TOME ALI STE TOLIKO POSTOVA NAPRAVILI DA JA NE MOGU BAS SVE DA PROCITAM)
Upiši, pa da ti poželimo dobrodošlicu.
Društvo je ok. Ima nas sa svih strana - periferija, NBGD, a najmanje je ovih iz Zemuna.
Svi se dobro slažemo.
Inače, profesora ima raznih i svakakvih. Ima li neko da te posebno interesuje?![]()
Hvala za dobrodoslicu, najvise me interesuje latinaka (kazu da je jedna bas zadrta),nemica i fizicarka..
Da cula sam za te djevreke i tu njenu cudnu narav ali moja (nazalost sad vec bivsa )razredna koja mi je osnovnoj predavala istoriju zavrsila je i latinski i rekla mi je da joj se obratim za pomoc iz tog predmeta, tako da nadam se da tu nece biti vecih problema.... a nemacki mi nikad nije isao od ruke (i ako sam uvek imala pet jer sam bila na njenim casovima mirna) ,99% cu upisati vasu skolicu i ako mi je deveta bliza jel zivim na novom b. ali nekako svi iz moje skole idu tamo pa mi malko bezveze mada dosta ce njih otici i u vasu i ja sa njima.
Planiram da upisem prirodni (imam dovoljno i za drustveni ali istorija tako smara)
I veliko hvala za opsirni odgovor na moje pitanjce....
Inace koja si godina????
Uspešno sam završila I godinu.
Lepo je što imaš tako dobar odnos sa natavnicima iz osnovne škole.
Ja se mojih rado sećam.
Inače, smem li da pogodim iz koje si škole? 20. oktobar.
Ne nisam iz 20-og,iz pekica sam XD sto se tice odnosa sa nastavnicima sa nekima sam bila u super odnosima a neki su me uzasno nervirali ali nisam ih provocirala tako da sam vazila za ''mirno dete'' ali nisam slihtara i nervijau me takvi XD cujem da ima deset odeljenja i da je to ogromna skola i da su se neki gubili u prvoj godinu imas savet kako da se snadjem?
Svako ko upiše gimnaziju želi da uči i nauči. Postoje izuzeci, naravno.
1. godina je u svakoj srednjoj školi najteža zbog promene. To je razlog zbog čega mnogi posustanu i ne budu više tako sigurni u sebe kao ranije.
Promena je velika kako u pogledu novog društva, nove škole, tako i u pogledu profesora.
Znaj da će svako do profesora ponaosob na svojim uvodnim časovima, ponoviti vama, prvacima, jednu jako poznatu frazu munumin 10 puta, a ona glasi: ,,Srednja škola nije obavezna. Niste više u osnovnoj da vam se stalno gleda kroz prste.'' i slično.
Profesori znaju da prvih mesec ili 2 meseca budu jako nesnosni. Jedinice pljušte k'o kiša.Npr. znaš za 2 ili 3, a ona ili on ti upiše 1.
To će namerno raditi da vas zaplaše.
Ako ti se to ne desi, super, ako pak da, nemoj odmah da se predaš.Taj početak školske godine i ostatak školovanja se dosta razlikuju, pa i po načinu ocenjivanja.
Najbitnije ti je da im ne daš da te slome, a i kao se to desi - brzo ustani.
Tih prvih mesec dana trebaće ti mnogo strpljenja.
Inače, u ovoj gimnaziji ima svakakvih profesora - od onih kojim ćeš se nesumnjivo diviti i poštovati ih u svakoj situaciji, do onih koje ja slobodno mogu da poistovetim sa klozetskom šoljom.[/QUOTE
Veliko hvala na obavestenju, htela bih da pitam jos i da li vam orgnizuju zurke ili da li ucenici organizuju zurke cesto? jesi prirodni ili drustveni smer?
Veliko hvala na obavestenju, htela bih da pitam jos i da li vam orgnizuju zurke ili da li ucenici organizuju zurke cesto? jesi prirodni ili drustveni smer?
Svako ko upiše gimnaziju želi da uči i nauči. Postoje izuzeci, naravno.
1. godina je u svakoj srednjoj školi najteža zbog promene. To je razlog zbog čega mnogi posustanu i ne budu više tako sigurni u sebe kao ranije.
Promena je velika kako u pogledu novog društva, nove škole, tako i u pogledu profesora.
Znaj da će svako do profesora ponaosob na svojim uvodnim časovima, ponoviti vama, prvacima, jednu jako poznatu frazu munumin 10 puta, a ona glasi: ,,Srednja škola nije obavezna. Niste više u osnovnoj da vam se stalno gleda kroz prste.'' i slično.
Profesori znaju da prvih mesec ili 2 meseca budu jako nesnosni. Jedinice pljušte k'o kiša.Npr. znaš za 2 ili 3, a ona ili on ti upiše 1.
To će namerno raditi da vas zaplaše.
Ako ti se to ne desi, super, ako pak da, nemoj odmah da se predaš.Taj početak školske godine i ostatak školovanja se dosta razlikuju, pa i po načinu ocenjivanja.
Najbitnije ti je da im ne daš da te slome, a i kao se to desi - brzo ustani.
Tih prvih mesec dana trebaće ti mnogo strpljenja.
Inače, u ovoj gimnaziji ima svakakvih profesora - od onih kojim ćeš se nesumnjivo diviti i poštovati ih u svakoj situaciji, do onih koje ja slobodno mogu da poistovetim sa klozetskom šoljom.![]()
Ja sam prirodni smer.Od tih žurki neće čuti ni Ž.
Nešto su sad počeli da nas smaraju sa podrumo od koga, navodno, žele da naprave učenički klub. Sve cool, full...... Ja nešto ne verujem u to savršenstvo o kom pričaju.![]()
Jel tacno da su prvo 1, 2,3,4 i 5 drustvenjaci a prvo 6,7,8,9 i 10 prirodjaci i da su smene prva i treca a drupa i cetvrta godina![]()
Po mojim proracunima u svakoj generaciji je po trista ucenika (oko 30 u odeljenju x 10 odeljenja=300)tako da si potpuno u pravu da je to ne izvodljivo ..A steta sto nisu 95 i 94 generacija u smeni :'( posto poneke prvake (sad vec drugake )poznajem... ali nema veze, a najvise me brine kakvi ce mi nastavnici zapasti to najvise ...![]()
Auu jeste.... oko 300 nas je u generaciji. Po 150 na svakom smeru.![]()
Skroz sam skrenula. Omatorih....
Za profesore ne brini. Imaćeš odlične profesore sa jedne strane, a s druge ološ.
Bolje se na tu činjenicu navikni što pre, jer će tako biti koju god školu upisala.
Uživaj na raspustu i nemoj previše da se opterećuješ.![]()
![]()
Hvala, jos samo da pitam za ekskurzije u prvoj godini gde se ide ,kolio se ostaje i kakve su ekskurzije generalno u svim godinama?????![]()
![]()
![]()