Zemunska gimnazija

Imam jedno pitanje.

Koje se lektire prve čitaju (msm na one preve 2 ili 3) u II razredu prirodno-matematičkog smera?

Hvala na odgovoru. :kafa:

reci mi ko ti predaje?
sve zavisi. . . .ako ti je neko stroziji,pogledaj na sajtu,imas spisak,ili je bar bio kada smo mi kretali u drugi razred. . .

a ako je neko od ok profesora. . . nista ne brini reci ce ti na vreme. . . imaces iha ha vremena :D

Kako prolaze oni koji ponekad zbrisu sa casa???

Zavisi kod koga zbrišeš.
Neki neće ni primetiti da ima odsutnih, pa te neće ni upisati ako se dogovoriš sa redarom da te ne prijavi. Drugi pišu kečeve, ako pobegneš. Treći ne ušpišu keca, ali zato pri prvom ispitivanju pogledaju ko nije bio na prošlim časovima kad je bilo ispitivanje, pa te odmah na tom času prozovu i dobro te izrešetaju. :D

znam da daavim....ali drugarica mi je rekla da u nekim skolama profani prvog dana daju kontrolni...pa da li je to slucaj i u ZG?!O.o....:/

Toga u mom slučaju nije bilo, ali smo zato 2. čas srpskog jezika imali diktat.
Profesorka nam je obećala da neće upisati ocene koje budemo dobili i tako je i bilo.

reci mi ko ti predaje?
sve zavisi. . . .ako ti je neko stroziji,pogledaj na sajtu,imas spisak,ili je bar bio kada smo mi kretali u drugi razred. . .

a ako je neko od ok profesora. . . nista ne brini reci ce ti na vreme. . . imaces iha ha vremena :D

Predaje mi Sanja Kaljević. Ona je odlična profesorka.
Nije meni frka što neću stići da pročitam lektire, već se sada na raspustu dosađujem, pa rekoh da radim nešto korisno što će mi olakšati početak šk godine. :whistling:

Zavisi kod koga zbrišeš.
Neki neće ni primetiti da ima odsutnih, pa te neće ni upisati ako se dogovoriš sa redarom da te ne prijavi. Drugi pišu kečeve, ako pobegneš. Treći ne ušpišu keca, ali zato pri prvom ispitivanju pogledaju ko nije bio na prošlim časovima kad je bilo ispitivanje, pa te odmah na tom času prozovu i dobro te izrešetaju. :D

Profesorka nam je obećala da neće upisati ocene koje budemo dobili i tako je i bilo.

ux,dobro je......xvala puuno!!!!:hahaha:super::klap:

znam da daavim....ali drugarica mi je rekla da u nekim skolama profani prvog dana daju kontrolni...pa da li je to slucaj i u ZG?!O.o....:/

To se zove ulazni test i ako se rezultati pravilno koriste nije razlog za neku nervozu
Nas je (ne u Zemunskoj) profesorka engleskog na prvom času jednostavno pitala koje smo ocene imali u osnovnoj, i kada je ustanovila da smo najjače odeljenje prirodnjaka, odlučila je da mi radimo po specijalnom udžbeniku.

A ulazne testove smo imali samo iz matematike u drugoj godini, i upisala nam je ocene u dnevnik, ali nisu imale uticaj na dalju ocenu, samo su stajale tamo, ali nastavnica biologije koja je imala običaj da ti posle mesec dana prepiše(!) prosečnu ocenu iz drugih predmeta u dnevniku (!) nam je onda prepisala te ocene (i onda ako se boriš za više onda sedneš i učiš i dobiješ više, a ako se ne boriš onda ti ostane tako). To joj se obilo o glavu u trećoj godini kada smo svi dobili petice iz neka dva laka predmeta pa je otvorila dnevnik i videla sve petice i nije znala šta da radi :mrgreen:

Sa druge strane, mi smo prvog dana škole u prvom razredu (ponedeljak) radili lekciju iz geografije i ona me u sredu (trećeg dana) prozove da odgovaram (a da lekciju nisam ni jednom pročitao niti stigao da prepišem iz sveske svaštare u zvaničnu svesku iz geografije) i upiše mi trojku u dnevnik :eek: i ona se računala kao prva ocena:confused:

Back