Zemunska gimnazija

Inače, imaš i ove ex i izlete (vikendom se ide) koje organizuje Mlađa (geografiju predaje)... One su na svake 2 nedelje.
Obilazi se Srbija. Mogu ti reći da je zaista jeftino.
Inače, problem je što se ide vikendom, pa većina ne ide. :kafa:

Možda se kolege s društvenog smera neće složiti sa mnom u ovom odgovoru, ali zasita je prirodni dosta teži od društvenog smera.
I profesori društvenih nauka su dosta zahtevni prema nama, prirodnjacima, mada navikne se čovek.
Samo opušteno. :kafa:

Pa mislim da li mozes da budes odlicna i da ti ostane i malo slobodnog vremena za tv ili sport ili bleju sa ekipom ????

ako si vredna i radna imaces vremena ko'lko hoces. . . al' ako si kao vecina nas. . . inaces vremena za sve to,ali neces biti odlicna :mrgreen:

Ja licno,knjigu nisam pipnula ne pamtim,ali s obzirom da mi je dovoljno da slusam na casovima da naucim,prosla sam 4.0 :D

PS.Laaaazem,UCILA SAM LIKOVNO!!!! :evil::evil:

pa valjda ucimo isti mada ima nekoliko drugarica jedna od njih mora da uci nemacki :) i sad mi preostaje samo da cekam (daj boze da upadnem imam 96 p. a treba najmanje 87 ali moze i da se poveca, alinadam se da nece vise od tri boda :) )

a ko bi drugi,zar postoji jos jedan? :P :evil: :roll:

pa valjda ucimo isti mada ima nekoliko drugarica jedna od njih mora da uci nemacki :) i sad mi preostaje samo da cekam (daj boze da upadnem imam 96 p. a treba najmanje 87 ali moze i da se poveca, alinadam se da nece vise od tri boda :) )

hahahahaha,dete kuku,da li si ti normalna? :D
sta se bre brines upadas 100% ! :mrgreen:

:hahaha: ijaoo ja mislila ti na granici,pa se brines,kad ono :D

Back