- Poruka
- 73.994
pa kad volimo plavuse sad daj kad si gresan nick izabrala
A što ne bi ti lepo poveo primerom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ..a gde je sladja u ovoj prichi?

e nista onda
- - - - - - - - - -
mislim moze onda sike i guza

A što ne bi ti lepo poveo primerom?![]()

Koja Slađa?
- - - - - - - - - -
Ne preteruj i ne prepadaj Plavušu.![]()

Kaze jedna Sladja:
"Zelim a ne smem da svekrvu oteram u tri p.m. i da vise ne moram da odlazim kod nje, niti da budem kod kuce kada dolazi ona,
da joj kazem da je jedna samoziva zena koja para nosem oblake a treba da se pokrije.
Da izlupam muzu kompjuter i izbrisem mu sve heroje sa WOW-a
Da pozovem staro drustvo na vikend u Amsterdamu i da se odvalimo od greha![]()
Da onog koji tvrdi da me voli, zavedem i navedem na ludilo a onda ga zgazim kao mrava i slomim mu srce,
tako da me pamti ceo zivot i da sve posle mene budu smesne.
Da se iskezim svim "dobronamernim koleginicama" i kazem im da nastave da zavijaju za mojim slatkim dupencetom i
kidisu od ljubomore dok se vrckajuci penjem stepenicama uspeha..."
Sta vi zelite a ne smete?...![]()

Lepo, ako se svi pokačite ovde , i ja ću !![]()

ona iz uvodnog posta
omela vas kosa plava
kec iz vladanja

neka moze i bez njega samo gacice![]()

Greška !!! Crna sam !! Nik je nesrećno upao u izbor samo zato što koji god da sam htela, već je bio zauzet !!

I onda pročitam naslov na vrhu foruma:
Ovaj post sam napisao večeras kad sam došao na Krstu. Nisam ga postavio, kreno sad da ga obrišem, pa mi žao. Nije mu ovde mesto, ebi ga.
Nije da ne smem, više računam, nije pametno Kosta, nije red da se svuda turaš i blamiraš. A najradije bi ovog časa otvorio prozor i zaurlao iz petnih žila: "*ebem vam majku lopovsku bando pokvarena". Želim da odem na fejsbuk i da organizujem Klub *ebača majke lopovske bandi pokvarenoj, ljudi koji su iskreno nezadovoljni i razočarani ovim svetom koji nas okružuje. Pa da se dogovorimo da svaki petak u 20 časova izađemo na prozor i malo se glasamo. Želim, ali ne smem. Zato odo malo da sernjam po Krsti. To smem. Još. Dok me ne banuju. A možda i neće.
PS
Lepo sam mirno i bezaleno došao ovde malo da se zajebavam i šegačim. Po običaju.I onda pročitam naslov na vrhu foruma:
Stravično nasilje u Ivanjici: Stariji đaci prvake skidali gole u školi, pa ih ucenjivali fotografijama
Šta reć. Neću članak ni da čitam. Nisu deca kriva. Krivi su njihovi roditelji. Šta bi želeo njima da radim, a ne smem pogađajte.![]()

El zbog kose ili saosećaš sa muškarcima ?![]()

grubijanu jedan!![]()
Što je Kosta grubijan?

Zbog kose
Smanjenje muske populacije mi ide u prilog![]()

Ne pratiš radnju... porasla je opet![]()
Muška populacija je već desetkovana , nemoj tako ..
- - - - - - - - - -
A pročitah negde podatak da je uzrok vaš slabašni y hromozom ... zaboravila detalje mogu da pronađem![]()