Zelim a ne smem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne volim da pisem sa zenama od kojih se moram plasiti :) kao pisi mi ako smes kaznicu te cim mi pridjes napises nesto o sexu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kao mami te zeli sve i hoce a kad bi joj prisao rekao mmmmm :rumenko: nalog bi nestao :rotf: te igre ne volim :aha: ako zeli normalno :rumenka: uvek je dobrodosla na moj private :smeker: a to da mi preti plasi provocira jer je mocnija ovde ne zanima me :lol:

Ko je to? Mislim, kome pišeš, Anđelko? :think:

ne volim da pisem sa zenama od kojih se moram plasiti :) kao pisi mi ako smes kaznicu te cim mi pridjes napises nesto o sexu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kao mami te zeli sve i hoce a kad bi joj prisao rekao mmmmm :rumenko: nalog bi nestao :rotf: te igre ne volim :aha: ako zeli normalno :rumenka: uvek je dobrodosla na moj private :smeker: a to da mi preti plasi provocira jer je mocnija ovde ne zanima me :lol:

mmmccc danima me lomi grip ... temperatura i tako to... radi mi isključivo vegetativni nervni sistem i zaista mi nije bila namera da provociram , izazivam ili bilo šta slično ! :rumenko: Doduše tek sad vidim da mi onaj prvi komentar ima seksualnu konotaciju a nije trebalo :gace: Bilo je za očekivati nestašne komentare na konto mojih reči , izvinjavam se, neće se ponoviti :ne:

- - - - - - - - - -

Ko je to? Mislim, kome pišeš, Anđelko? :think:

Piše meni a ja dok sve vidim , pa onda dok odgovorim ... :roll:

Verujem, sto da ne verujem.

Hoces Booster sa totom ili kafu sa kofeinom?:)

Hoću sve to, i čokoladu neku preko. Ali Booster da bude negaziran, a kafa Nes sa mlekom... :flert:

- - - - - - - - - -

ma onako :mrgreen: toj devojci koja me provocira kao ja ne smem a zelim :lol: Ne smem iz razloga koji ona kao ne zna. :lol: Sama ne dopusta da joj pridjes pises o sexu a posle te zezaju temom i prave kukavicom :aha:

Prepoznace se :malav: :lol:

Neka dodju sve modlice na SL da im pokazem da li ne smem da ih imam :per: :rotf:

Ovo kao onaj crtani kad kaže "Pozivaju se sve karte, pozivaju se sve karte..." :malav:

Porazgovarao bi sa šefom u 4 oka da ga smestim tamo gde mu je mesto. Prvo psihički, a onda fizički. Na početku razgovora bi bila 4 otvorena oka, na kraju i dalje 4 oka, ali dva otvorena (moja) i dva zatvorena (njegova). :rotf:

Back