Zelim a ne smem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Slackline - totalno je za mene, al se bojim da cu polomiti ruke ili noge ili vrat
jwj-slackline-0041.jpg

to je pre "želim a ne umem"
ili "želim i ne smem jer ne umem"
to se razvija kapiram ili imaš sreće sa ne znam kontaktima nekim kad si mlad a posle možda na ova neka programiranja
psiho programiranja ima toga ali ja na ot ne idem, a kad probam da se unapredim umorim se, al mislim da ko oće nek vežba, ko amelija pulen neka

- - - - - - - - - -

Pa ja imam piromanske tendencije.

: ) : )

- - - - - - - - - -

Čovek bi pomislio da će ova beseda trajati zauvek s obzirom koliko ste vispreni na drugim temama :ljutko: Razočarali ste me :p Stvaralačka kriza ili ste već izgustirali sve ?

svi motivatori otišli pa sad ti preživljavaj
misllim izvinite reči iz novog doba jbga : ))

- - - - - - - - - -

Slackline - totalno je za mene, al se bojim da cu polomiti ruke ili noge ili vrat

tako otprilike izgleda valjda i uraditi nešto iz posta 1

Uopste niste kreativni..
Ja zelim da komsiji koji mi se redovno parkira pod prozorom izbusim gume a ne smem, uapsice me jer je policajac...:lol:
Zelim jednom klincu da ocitam verbalnu lekciju ali ne smem jer ima ogromnog psa, sta ako ga pusti...qq

Kako nismo kreativni?:p
Evo, zeleo bih da sam reinkarnacija Boska Buhe i da bacam bombe gde god se pojavim:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Iskreno se nadam da su ovo dvoje iznad mene presli na pp, stvarno nemam vise zivaca da mu brisem postove:sad2:

rekoh ti meni ne trebaju
samo podmazujem redovno pozitivnim mislima lakim kao povetarac, i kad se desi nešto ružno ja kažem
ma nije se desilo ustanem otresem prašinu sa revera i hodam dalje.
a šta drugo da radim?

da želim nešto što ne mogu ili je nedostižno pa da se smorim ko kanta
to bi bilo kontraproduktivno.

nema bolje stvari u životu od te kad postaneš svestan svojih ograničenja i ne puštaš preterane filmove da si rođen za veliko filmsko platno i da svetla velegrada sijaju samo za tebe i tvoju uzvišenu pojavu.

već sam objasnila moj sistem
nisam rekla da je nužno da svi ostali imaju isti takav, kod mene funkcioniše i tako balansiram dnevno da ne bih otišla u neki težak mentalni glib iz koga bi mi trebalo čupanje narkoticima alkoholom ili qurvanjem.

ne volim da pisem sa zenama od kojih se moram plasiti :) kao pisi mi ako smes kaznicu te cim mi pridjes napises nesto o sexu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

kao mami te zeli sve i hoce a kad bi joj prisao rekao mmmmm :rumenko: nalog bi nestao :rotf: te igre ne volim :aha: ako zeli normalno :rumenka: uvek je dobrodosla na moj private :smeker: a to da mi preti plasi provocira jer je mocnija ovde ne zanima me :lol:

Poslednja izmena:

Back