.. problematično je svako mesto do koga ti je stalo ..
.. koje nastojiš držati čistim ..
.. svakako .. ali onaj koji bi kanalizaciju nastojao držati čistom .. od govana .. .. e taj bi stvarno imao problem .. .. ne čini ti se .. ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. problematično je svako mesto do koga ti je stalo ..
.. oni isprobavaju neku radio stanicu ..
.. i to rade tako da su oboje tu .. .. nekako simuliraju to da su jako daleko ..
.. ono što se čuje .. škripi i jako je ometano .. .. i neko kaže .. to je namjerno ometano .. da bi uvjeti bilo slični stvarnima ..
.. i sa moje strane .. kada gledaš .. izgleda isto ..
.. pokušaj rješavanja nečeg u obitelji .. što traje pedeset godina .. i to izjednačiti sa nečim iz nekog foruma .. dovoljno je da se .. sve linije rasčiste .. i da za sve izgubim volju ..
.. oni isprobavaju neku radio stanicu ..
.. i to rade tako da su oboje tu .. .. nekako simuliraju to da su jako daleko ..
.. ono što se čuje .. škripi i jako je ometano .. .. i neko kaže .. to je namjerno ometano .. da bi uvjeti bilo slični stvarnima ..
.. da .. od gov.na se nastojiš skloniti ..
.. ali .. ako bi te neko terao da .. boraviš u klozetu .. ili ti gurao glavu .. u kanalizaciju ..
.. ili ako bi te ta gov.na zaskakala .. iza svakog ćoška .. da moraš ulicom šetati u cik cak .. ko da voziš slalom .. (.. kao na dorćolu .. recimo .. gde ima masa tih .. šetača kučića ..)
.. ti možeš razviti mržnju spram govneta ..
.. dva su mjesta za ***** .. posebno problematična .. posao i obitelj
... problematično je svako mesto do koga ti je stalo ..
.. ako vidiš odakle neko gleda .. vidiš i koja je njegova istina .. .. slijepac pipa rep .. i ispravno vidi metlu ..
.. šta misliš o onoj ..
.. živite kao da će hiljadu godina biti mir .. a budite spremni kao da će sutra izbiti rat ..
.. to sam često slušala kao mala ..
.. uvek mi je delovalo kontradiktorno .. jer .. živeti u miru .. i biti spreman na rat .. deluju mi kao dva bitno različita stanja .. mene ..
.. opet .. reč .. kao .. je bitna ..
.. je li to .. ponašaj se kao budala koja mete suho lišće .. u kombinaciji sa .. .. odrekni se nepotrebnih stvari i misli .. zadrži ono što treba i to neka je uvek tu .. kao puška u ratu ..?
.. nemaš nekih svojih ..
.. ovo nije od don huana ..
.. on je .. don henara .. recimo .. smatrao za svoga ..
.. svi putnici u beskraj su prijatelji .. ne zato što su izabrali prijateljstvo .. ili ljubav .. zato što su izabrali beskraj ..
.. tamo nema potrebe za mržnjom ..
.. a milijun ljubavi i mržnji treba svijetu .. u kojem živiš .. da bi se uravnotežile .. i da taj svijet nebi eksplodirao ..
..nisu izabrali .. samo slijede..osjećaj ..
..nije li fantastično da suprotne tvrdnje stoje sa istom vrijednošću jedna nasuprot druge i da ni jedna nije nadmoćna u odnosu na drugu .. može li pobijanje, negiranje..nihilizam.. da dovede do bilo čega drugog osim klice 'novog' ..misaono
..tvoj post se nije odnosio na ono sto sam napisala..samo me potakao da napišem nešto što je u mojim mislima