Zbog čega čitate?

Svaki dan citam ,,Politiku``,i kad je ponesem na fax ili posao,ljudi se zgrazavaju....da li postoji u medicini ime za taj mongoloidni fenomen?

U medicini i ne baš, ali u sociologiji i psihologiji - koliko ti duša ište!
Međutim, opet fenomenološki, daleko su interesantijie reakcije kad toj "Politici" dodaš i :kafa:. Moka, ako mene pitaš.

"Politika" su (najverovatnije) jedine dnevne novine sa autorskim tekstovima, te prikladne ukoliko ti nije najvažnije da li Tadić ima lupus, ili kako je Toma briljirao recitujući Jesenjina.

Moka kafu? Ne razumem bas....naravno,citam i NIN i Zabavnik,ali to je vec jeres,s tim ne idem u javnost,bojim se lomace ,,Kurirovih`` fanatika.

Htela sam da ti kažem "ma, pusti balavurdiju" na malo lepši način. Samo ti čitaj "Politiku" i "Zabavnik", a može i "NIN" i ne brini se. "Kurirovi" fanatici ne znaju šta je lomača ;)
(Doduše, ne pratim Sekin repertoar, možda je u nekoj pesmi opevala istu)

"Politika" su (najverovatnije) jedine dnevne novine sa autorskim tekstovima, te prikladne ukoliko ti nije najvažnije da li Tadić ima lupus, ili kako je Toma briljirao recitujući Jesenjina.
Možda se i to uskoro promeni. Koiko čujem Nemci prodaju Politiku, a Kurir je najzainteresovaniji da kupi većinski deo akcija kompanije.
Već vidim novi naslov u Politici "Tanga Savić održala vrh koncert za kamiondžije & ostale učesnike u saobraćaju" i novogodišnji ilustrovani kalendar "Sise Jelene Karleuše u kupaćim kostimima za 2013."

ma ne znam zasto citam iskreno..uzmes roman u ruke..i pisac ti prenese sva svoja sranja i dusevne tegobe ,okupira ti paznju svojim nacinom pisanja a sta se tu ima reci sto vec nije receno....romani dodju kao neko gubljenje vremena....bolje sam sesti i napisati roman nego citati tudje...

Nema na čemu! Vazda na strani buntovnika! z;)

Najviše je onih koji razlike ne primećuju. Po nekad ne mogu da ih primete (eto, ja - probam "Lav", probam "Tuborg", sve mi je isto odvratno). Po nekad nema ko da im kaže šta je ispravno (zato deca obuvaju cipele naopako).
Najgora je, međutim, kategorija koja neće (ni sebi) da prizna da vidi razliku.

Back