па не знам...ваљда је то нормално![]()
Da, i meni je normalno..
A, nekima nije i to mi je bas cudno, moram priznati!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па не знам...ваљда је то нормално![]()

da saznam nešto novo, uglavnom..
mada moram priznati da se sve češće susrećem sa komentarima tipa 'vidi ovog, čita knjige, umesto da radi nešto pametnije'..
![]()
Svaki dan citam ,,Politiku``,i kad je ponesem na fax ili posao,ljudi se zgrazavaju....da li postoji u medicini ime za taj mongoloidni fenomen?
. Moka, ako mene pitaš.Moka kafu? Ne razumem bas....naravno,citam i NIN i Zabavnik,ali to je vec jeres,s tim ne idem u javnost,bojim se lomace ,,Kurirovih`` fanatika.
Možda se i to uskoro promeni. Koiko čujem Nemci prodaju Politiku, a Kurir je najzainteresovaniji da kupi većinski deo akcija kompanije."Politika" su (najverovatnije) jedine dnevne novine sa autorskim tekstovima, te prikladne ukoliko ti nije najvažnije da li Tadić ima lupus, ili kako je Toma briljirao recitujući Jesenjina.

A je l' su ti nekad naveli neki primer, šta, na primer da radiš? Baš bi mi bilo interesantno da to saznam.
Ih, pa ima toliko toga, igranje igra na kompjuteru i raznim konzolama, izlasci, blejanje po kraju..
Dosta toga posebno u mojim godinama, tj I godina srednje.

Danas imam mnogo više obaveza, ali ipak bolje iskoristim slobodno vrijeme.