mr_pleasure
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
da li citate zato sto ste culi da tako treba, da bi mogli da se hvalite kako ste nacitani, zato sto vas to istinski produhovljava, samo vam je samo zabavno ili...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mr_pleasure:da li citate zato sto ste culi da tako treba, da bi mogli da se hvalite kako ste nacitani, zato sto vas to istinski produhovljava, samo vam je samo zabavno ili...?
mr_pleasure:da li citate zato sto ste culi da tako treba, da bi mogli da se hvalite kako ste nacitani, zato sto vas to istinski produhovljava, samo vam je samo zabavno ili...?
pa valjda da nadjemo neke odgovore,da shvatimo neke stvari...mr_pleasure:da li citate zato sto ste culi da tako treba, da bi mogli da se hvalite kako ste nacitani, zato sto vas to istinski produhovljava, samo vam je samo zabavno ili...?
Joy&fun:Samo zato sto mi pricinjava pleasure. To si hteo da cujes?
kortikal:Misliti i kakiti i cvece brakiti (? - pa mora da se srimuje) nije isto... a ovog puta cu nadam se raditi ovo ("ovo") sa cvecem...
Donekle isti razlozi koje su naveli Varna i SoBlue, ali ima i neke strasti, odusevljavanja time kako je nesto receno (propraceno obaveznim klimanjem glavom, iako mi nijedna knjiga jos manje recenica dosada nista nije na to klimanje rekla ili pokazala), zatim neke najgluplje svakodnevne stvari za koje sam mislio da ih niko nikada nije ni snimio, a ono pisac ih pomene... ipak, mislim da se najpre radi o jednom "senzibilitetu za zivot"; verovatno sa piscima koje citas delis "osecaj" za ovaj svet...
... i tako sam ja batalio cvece...![]()
Joy&fun:Samo zato sto mi pricinjava pleasure. To si hteo da cujes?
Jaoj, a tek ti tripovi sa knjigom kao medijem za drugo vreme i prostor... uuuuuuuuuuuu... :shock:smeh:"Kosmičke sile upravljaju putevima knjiga. Vrhovi prstiju onih koji drže knjigu nabijeni su istom kosmičkom energijom kojom su nabijeni vrhovi prstiju ljudi okupljenih na nekoj spiritističkoj seansi. Knjiga prelazi iz ruke u ruku terana energijom autorovih želja.
...Knjiga je čekala na vas tamo kako bi vam izmenila čitav život. A autor (koji je u medjuvremenu možda već umro) još uvek čuči negde u etru i posmatra ..."
I sve se događa uvek u pravom trenutku...
mishica:Joy&fun:Samo zato sto mi pricinjava pleasure. To si hteo da cujes?
O da! Samo zbog toga i zato citam ono sto se meni dopada a ne ono sto je u 'trendu' ili sto mi nude neki 'bestseleri'...pfffffffffff
Betty:ja citam sve sto mi padne3 saka, ali sam i kadra da napustim citanje knjige, ako se smorim, i d PREDJEM NA DRUGU....nAZALOST, CITANJE ZAHTEV SAMOCU....Najlepsi trenuci u mojoj vezi su bili citanje knjiga ili novina u dvoje, pa cak i spremanje ispita svojevremeno....Earl grey caJ, Drumm duvan i laganica...
kortikal:Jaoj, a tek ti tripovi sa knjigom kao medijem za drugo vreme i prostor... uuuuuuuuuuuu... :shock:smeh:"Kosmičke sile upravljaju putevima knjiga. Vrhovi prstiju onih koji drže knjigu nabijeni su istom kosmičkom energijom kojom su nabijeni vrhovi prstiju ljudi okupljenih na nekoj spiritističkoj seansi. Knjiga prelazi iz ruke u ruku terana energijom autorovih želja.
...Knjiga je čekala na vas tamo kako bi vam izmenila čitav život. A autor (koji je u medjuvremenu možda već umro) još uvek čuči negde u etru i posmatra ..."
I sve se događa uvek u pravom trenutku...![]()
ih sad... nemoj se vredjamo... btw, trip = "kreativno shvatanje i tumacenje pojedinih procesa (naizgled obicnih)"...smeh:kortikal:Jaoj, a tek ti tripovi sa knjigom kao medijem za drugo vreme i prostor... uuuuuuuuuuuu... :shock:smeh:"Kosmičke sile upravljaju putevima knjiga. Vrhovi prstiju onih koji drže knjigu nabijeni su istom kosmičkom energijom kojom su nabijeni vrhovi prstiju ljudi okupljenih na nekoj spiritističkoj seansi. Knjiga prelazi iz ruke u ruku terana energijom autorovih želja.
cuj... ko razume shvatice...
a "tripovima" bas nesto i nije mesto ovde...
kortikal:ih sad... nemoj se vredjamo... btw, trip = "kreativno shvatanje i tumacenje pojedinih procesa (naizgled obicnih)"...smeh:kortikal:Jaoj, a tek ti tripovi sa knjigom kao medijem za drugo vreme i prostor... uuuuuuuuuuuu... :shock:smeh:"Kosmičke sile upravljaju putevima knjiga. Vrhovi prstiju onih koji drže knjigu nabijeni su istom kosmičkom energijom kojom su nabijeni vrhovi prstiju ljudi okupljenih na nekoj spiritističkoj seansi. Knjiga prelazi iz ruke u ruku terana energijom autorovih želja.
cuj... ko razume shvatice...
a "tripovima" bas nesto i nije mesto ovde...
Citam zato sto u knjigama pronalazim svet u kojem bi volela da budem,daleko od realnosti sadasnjice,u nekim knjigama srecem lica koja zive onako kako bih ja zivela,naravno to je samo san jer je neizvodljivo,u svakom slucaju lepo je mastatimr_pleasure:da li citate zato sto ste culi da tako treba, da bi mogli da se hvalite kako ste nacitani, zato sto vas to istinski produhovljava, samo vam je samo zabavno ili...?