Završne reči na suđenju Šešelju

'Ebo te, koji smo mi ****** od države. Masa zombiranih eurotalibana veruje ovim vlastima da saosećaju sa žrtvama i da iskreno žele da pohvataju sve zločince među Srbima, a niko se ne osvrće na to da pravi zločinci, pravi organizatori zločina, kao što je onaj smrad komunistički, general KOS-a Vasiljević, slobodno šetaju, i još se oni pojavljuju kao neki kurčevi svedoci optužbe.
Svi oni svršavaju na torturu koja se sprovodi nad Šešeljem. Naravno, oni to objašnjavaju da su kao protiv zločinca, i da se zalažu da svako treba da plati za zločine koje je činio. Pa, gospodo eurotalibani, pitam ja vas, da li gen.Vasiljević treba da odgovara što je napravio spiskove 200 Hrvata koje treba streljati na Ovčari, a koji se sada pojavljuje kao svedok za Ovčaru po raznoraznim sudovima? Hrvati ga na spisku odgovornih za Ovčaru navode na prvom mestu, a Šešelja ni na jednom. Uopšte ga nemaju na spisku odgovornih za Ovčaru. Ali to vama ne smeta da Šešelja nazivate zločincem koji treba da robija. A, šta da robija? Da robija zločine komunističkih oficira, dok oni podržani od ovih usranih kvislinških vlasti i zaštićeni od stranih obaveštajnih službi, preko tužilaštva haškog tribunala, šetaju slobodni, i upiru prstom na svakog Srbina koji se iole istakao u odbrani svoga naroda.
Što pošteno ne kažete da ste seronye koje boli patka za ljudska prava, nekakve evropske vrednosti i slične zamlate, i da volite da je Šešelj iza rešetaka, jer je suprotna opcija vašoj političkoj opciji.

Samo znajte, kako god je Tadić sudio one koji su sakrivali i pomagali generala Mladića, tako će on i njegova banda biti suđeni za čuvanje komunističkih zločinaca, počevši od onih Brozovih poput Jove Kapičića, pa sve do ovih zadnjih poput ovog izdajnika Vasiljevića.

"Puna tri dana slušali smo gluposti Tužilaštva, koje je pokušalo da realizuje prljavi zadatak iz naloga zapadnih službi", rekao Vojislav Šešelj i osporio legalnost Tribunala, prenosi RTS.

"Vašoj presudi i završnoj reči tužilaštva ljudi će se smejati, ali će ostati transkripti ove sramote, i zbog toga je vredelo živeti", kaže Šešelj.

i ti je sustina svega. seselj zna istinu, znamo mi, zna zapad i cija

"Puna tri dana slušali smo gluposti Tužilaštva, koje je pokušalo da realizuje prljavi zadatak iz naloga zapadnih službi", rekao Vojislav Šešelj i osporio legalnost Tribunala, prenosi RTS.

"Vašoj presudi i završnoj reči tužilaštva ljudi će se smejati, ali će ostati transkripti ove sramote, i zbog toga je vredelo živeti", kaže Šešelj.

i ti je sustina svega. seselj zna istinu, znamo mi, zna zapad i cija

Kralj.....ali sta ces kad se u Srbiji koti onakva fukara ko Ceda, Boris Taci i slicna bagra ... :)

11544_Vojislav_Seselj.jpg

Војо краљу :ok:
Јес да си четник републиканац али си родољуб..
Поштовање од монархисте..

САд га слушам и мислим како би он муњевито РАЗВАЛИО ове у овласти, а поготову СНС кад би се вратио овде.
Зато га и држе јер је једин способан да поремети планове окупатора.

Држе га јер је једини способан да дигне народ на ноге и свргне ову власт.

Не верујем да ће га живог пустити. Сувише је надмоћан над било ким у власти и лажној опозицији и тиме опасан по планове окупатора у Србији.

Samo, sada se već opasno približila tačka odluke da li ga osuditi ili ubiti. On izvodi završnu reč, i posle toga sudsko veće mora da donese presudu, a sudsko veće je u tome vezano rokom. Dakle, ako žele da ga ubiju, moraće to učiniti ubrzo, pre isteka roka, a ako žele da ga osude imaju veliki problem kako da obrazlože osudu.
Jedno je sigurno, pustiti ga neće. Trebalo bi čudo da se desi da ga puste. Možda, kažem samo možda, da Rusija iskaže veliko interesovanje za njegov slučaj, i da ih time spreče da ponove scenario sa Miloševićem. U tom slučaju ga ne bi mogli ubiti, a ne bi ni mogli doneti okrivljujuću presudu bez validnih dokaza, koje zaista nemaju.

Šešeljev slučaj je jedinstven i izdvojen od svih drugih slučaja u Hagu. Nit gluplje optužnice, nit dužeg suđenja, nit većeg truda da bude pošto poto osuđen.

Da je pravde Vojislav Šešelj ne bi ni bio u Hagu. Nisu mogli ništa da mu nađu pa su izmislili optužnicu i prete mu kaznom zatvora od 28 godina. Haške svinje!

Sve vreme na krsti tvrdim da su ovi iz EU debilcine pod jurisdikcijom USA mentola , nisam radikal ali sta rade sa covekom to je stvarno uzas. Nazalost mislim da se ziv nece vratiti iz Haga a ubedjen sam da ga ovi nasi smradovi u dogovoru sa zapadom drze u zatocenistvu.

Sve vreme na krsti tvrdim da su ovi iz EU debilcine pod jurisdikcijom USA mentola , nisam radikal ali sta rade sa covekom to je stvarno uzas. Nazalost mislim da se ziv nece vratiti iz Haga a ubedjen sam da ga ovi nasi smradovi u dogovoru sa zapadom drze u zatocenistvu.

nisam ni radikal, nego sam samo normalan

vtlo sam zabrinut njegovim zdravstvenim stanjem, brinu me simptomi - kasljanje, povremeni gubitak glasa, i drzanje koje odaje slabost organizma

Back