27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
ima na televiziji kcn 1, crveni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени снимак само прекида. Не знам зашто али кад сам гледао како га тужакају тада је све нормално радило. Сад ево и не ради сајт.
"Puna tri dana slušali smo gluposti Tužilaštva, koje je pokušalo da realizuje prljavi zadatak iz naloga zapadnih službi", rekao Vojislav Šešelj i osporio legalnost Tribunala, prenosi RTS.
"Vašoj presudi i završnoj reči tužilaštva ljudi će se smejati, ali će ostati transkripti ove sramote, i zbog toga je vredelo živeti", kaže Šešelj.
i ti je sustina svega. seselj zna istinu, znamo mi, zna zapad i cija
koliko ja vidim najbolje bi bilo za sve te ratove da je seselj predsednik suda u hagu
on bi svakog krivca nemilice gonio, a nevine bi pustio.
znaci onaj ko je hag organizovao nije zeleo istinu, pa i pomirenje
САд га слушам и мислим како би он муњевито РАЗВАЛИО ове у овласти, а поготову СНС кад би се вратио овде.
Зато га и држе јер је једин способан да поремети планове окупатора.
Ма могу само да му се цео Хаг и цела европа укључујући и каубоје да му се сагну и да му подудлају!![]()
Гласачи ДС нису ни за кога у Србији!
Da, i strašno zvuči : "Na koju god kaznu da me osudite, za mene će to biti doživotna kazna!"za mene je ovo suvise ozbiljno
Не верујем да ће га живог пустити. Сувише је надмоћан над било ким у власти и лажној опозицији и тиме опасан по планове окупатора у Србији.
Da je pravde Vojislav Šešelj ne bi ni bio u Hagu. Nisu mogli ništa da mu nađu pa su izmislili optužnicu i prete mu kaznom zatvora od 28 godina. Haške svinje!
al da prethodno operu zube i usta..........
Sve vreme na krsti tvrdim da su ovi iz EU debilcine pod jurisdikcijom USA mentola , nisam radikal ali sta rade sa covekom to je stvarno uzas. Nazalost mislim da se ziv nece vratiti iz Haga a ubedjen sam da ga ovi nasi smradovi u dogovoru sa zapadom drze u zatocenistvu.