wwwlado Ističe se Poruka 2.054 11.05.2012. u 22:24 - Završne reči na suđenju Šešelju #1.226 mario80: A ko je taj šešelj uopšte? Kliknite za proširenje... Kako ne znaš kada samo komentarišeš o SRS i Šešelju , to ti uža specijalnost . Ako može samo da mi kažeš koliko se vas mijenja pod ovim profilom
mario80: A ko je taj šešelj uopšte? Kliknite za proširenje... Kako ne znaš kada samo komentarišeš o SRS i Šešelju , to ti uža specijalnost . Ako može samo da mi kažeš koliko se vas mijenja pod ovim profilom
Милица Buduća legenda Poruka 26.912 11.05.2012. u 22:24 - Završne reči na suđenju Šešelju #1.227 mario80: Pa i ja se ovih dana razmišljam ko je taj, ovu temu treba zatvoriti ili prebaciti u SF. Kliknite za proširenje... Pa ne može kad tebe privlači svaka tema koja ima slovo Š u naslovu.
mario80: Pa i ja se ovih dana razmišljam ko je taj, ovu temu treba zatvoriti ili prebaciti u SF. Kliknite za proširenje... Pa ne može kad tebe privlači svaka tema koja ima slovo Š u naslovu.
wwwlado Ističe se Poruka 2.054 11.05.2012. u 22:25 - Završne reči na suđenju Šešelju #1.228 mario80: Pa i ja se ovih dana razmišljam ko je taj, ovu temu treba zatvoriti ili prebaciti u SF. Kliknite za proširenje... NE ne još ćeš ti dosta morati da ovdje dobijaš časove logike .
mario80: Pa i ja se ovih dana razmišljam ko je taj, ovu temu treba zatvoriti ili prebaciti u SF. Kliknite za proširenje... NE ne još ćeš ti dosta morati da ovdje dobijaš časove logike .