Završne reči na suđenju Šešelju

Он је геније. А ови у судници ко попишани.

А видиш. Једини који би подигао овај народ на ноге је управо он. Зато га и држе тамо. Ебига, надам се да ће народ ипак стати на своје ноге а онда лепо са издајницима само оштро.

А видиш. Једини који би подигао овај народ на ноге је управо он. Зато га и држе тамо. Ебига, надам се да ће народ ипак стати на своје ноге а онда лепо са издајницима само оштро.

Штета је само што нема никог сличног да га замени.
Колико год он био убедљив, неће га пустити, јер је тако зацртано.

Штета је само што нема никог сличног да га замени.
Колико год он био убедљив, неће га пустити, јер је тако зацртано.

То си у праву. Нема ко да га замени. Тренутно сви политичари су обичне пицкице. Извини на изразу :)

Ali su se založili za nasilnika Kovačevića i za amerikance Nastiće!

Tačno. S tim da se ne bih složio za Nastiće. Oni nisu iz obesti otišli u Ameriku, kao i masa naših ljudi koji drugi izlaz nisu imali. Otići raditi u drugu zemlju nije izdaja. Ipak su oni naši građani i zemljaci. A, kakvi god da su, ja sam za to da im je trebalo pomoći. Ne toliko radi roditelja, koliko radi te dečice, jer to je za decu užas da ih tako otmu od roditelja.

A, za bitangu umobolnu Kovačevića se potpuno slažem.

Ne bi on nikoga postavio na noge. On je čovek isfrustriran onim što mu se dešava u poslednjoj deceniji, i sigurno da je pogubio osećaj za stvarnost i realnost. Navijam da izvojuje pobedu u ovoj svojoj najvećoj životnoj bici, ali ne da vodi ovu državu.

Uostalom, kada je trebao i mogao, on je to prepustio Milutinoviću.

Ne bi on nikoga postavio na noge. On je čovek isfrustriran onim što mu se dešava u poslednjoj deceniji, i sigurno da je pogubio osećaj za stvarnost i realnost. Navijam da izvojuje pobedu u ovoj svojoj najvećoj životnoj bici, ali ne da vodi ovu državu.

Uostalom, kada je trebao i mogao, on je to prepustio Milutinoviću.

Нисам толико сигуран у то што тврдиш. Ако би га ослободили, он би из ината свргнуо власт лаганица. Оно, под опуштено. :)

Нисам толико сигуран у то што тврдиш. Ако би га ослободили, он би из ината свргнуо власт лаганица. Оно, под опуштено. :)

Jedno je oboriti vlast, a drugo voditi državu. I Slobina vlast je bila loša, i trebalo ju je oboriti, ali se pokazalo da su oni koji su je oborili još gora vlast, i sad bi mnogi vratili Slobu kao manje zlo.
Ne mislim da bi Šešelj dobro vodio državu.

po inerciji glasaju za DS kao što su nekad slavili 1 maj,29 novembar i nosili crvene marame.........

uvek me cudi kako ste brzo zaboravili onoliki antikomunizam dosa? i formalni i sadrzajni

vec me zamara da podsecam na to

pa seselj se veceras tako predstavio kao zakleti antikomunista, ali zapadu to nije dovoljno kad su srbi u pitanju

izmedju nas i nemaca stvar je licne prirode, genetske. ko ce koga

Ivo, jedno je to što vi Hrvati njjega mrzite, a drugo je to da li je čovek stvarno zločinac. Ja ne bih bio za to da se osudi bilo koji Hrvat samo zato što je hrvatski nacionalista, a da nije stvarno okrvavio ruke.

..kad bih bio podal ..rekao bih... da Vam je trebalo barem jos 50 takvih kako on...da li je on zločinac JESTE a to je sud i dokazao... momogu ti i ja dokaze postaviti..gdje ih on sam priznaje....
crvneo..šta znači okrvavio ruke..nisi jedan nacionalista pogotovo ako se bavi politikom nije "okrvavio ruke"...ruke smo okrvavili "ti" i "ja"...svatko za svoju ideologiju..

..kad bih bio podal ..rekao bih... da Vam je trebalo barem jos 50 takvih kako on...da li je on zločinac JESTE a to je sud i dokazao... momogu ti i ja dokaze postaviti..gdje ih on sam priznaje....
crvneo..šta znači okrvavio ruke..nisi jedan nacionalista pogotovo ako se bavi politikom nije "okrvavio ruke"...ruke smo okrvavili "ti" i "ja"...svatko za svoju ideologiju..

Nigde ih ne priznaje, jer nikad nije ni pozvao na genocid kao sto mu se pripisuje.

Poslednja izmena:
Ono što je meni bilo fascinantno (a gledao sam skoro sve sinoć) je nekoliko rečenica o srpskoj ljubavi prema svome narodu i činjenici kako zapadnjaci to ne mogu da shvate zbog drugačijeg sistema vrijednosti zasnovanog na punom individualizmu... za razliku od toga Srbi njeguju i individualne i kolektivne vrijednosti...

Hajde reci koji je Šešelj zločin učinio i zašto bi ti bio sretan ako ga osude (a hoće sigurno)???

Al to niko u celom svetu nije video niti cuo, samo vi rvati

Back