Završne reči na suđenju Šešelju

Samo, sada se već opasno približila tačka odluke da li ga osuditi ili ubiti. On izvodi završnu reč, i posle toga sudsko veće mora da donese presudu, a sudsko veće je u tome vezano rokom. Dakle, ako žele da ga ubiju, moraće to učiniti ubrzo, pre isteka roka, a ako žele da ga osude imaju veliki problem kako da obrazlože osudu.
Jedno je sigurno, pustiti ga neće. Trebalo bi čudo da se desi da ga puste. Možda, kažem samo možda, da Rusija iskaže veliko interesovanje za njegov slučaj, i da ih time spreče da ponove scenario sa Miloševićem. U tom slučaju ga ne bi mogli ubiti, a ne bi ni mogli doneti okrivljujuću presudu bez validnih dokaza, koje zaista nemaju.

Šešeljev slučaj je jedinstven i izdvojen od svih drugih slučaja u Hagu. Nit gluplje optužnice, nit dužeg suđenja, nit većeg truda da bude pošto poto osuđen.

Rusiji bi to bio najlaksi i najjeftiniji nacin da vrati svoj uticaj u Srbiju.

Sve vreme na krsti tvrdim da su ovi iz EU debilcine pod jurisdikcijom USA mentola , nisam radikal ali sta rade sa covekom to je stvarno uzas. Nazalost mislim da se ziv nece vratiti iz Haga a ubedjen sam da ga ovi nasi smradovi u dogovoru sa zapadom drze u zatocenistvu.

Naravno... Pa, koja bi to država, i koja vlast na svetu, ma kako jadna bila, ćutala kao zalivena na takvo iživljavanje, i takvo kršenje svih postulata pravde i prava u sudskom procesu protiv njenog građanina. Ja ne kažem da bi mogli oni nešto da promene i da bi mogli na nekoga da utiču, jer stvarno su crvi koji nisu vredni pomena, ali bar da zucnu, da bilo šta kažu, da se ičim usprotive ovakvom nehumanom postupku prema svom građaninu. Ništa... Ćute kao zaliveni, kao da se ništa ne dešava, kao da cela domaća i svetska javnost ne vidi najsmešniji sudski proces posle Kafkinog.
To govori samo jedno, i oni su saučesnici u zločinu protiv Vojislava Šešelja. A, to jeste zločin. Zločin jednak onim zločinima na sudskim procesima inkvizicije, jer razlike nema, sem što mu niko ne traži prisilno priznanje, ali se zato koriste svi drugi metodi torture.

Велику Америку и ЕУ, Шеки јавно 'ебе па не покрива
Е, за то треба имати срце, бити јунак

boj-ne-bije-svijetlo-.jpg

Ja se nadam da ce ga pustiti posle izbora .
Radikali nikako ne mogu pobediti , pa chak i sa njim .
Previshe je kretena u zemlji .

Ovo si u pravu da je previse kretena ali bih ja rekao dupeuvlakaca zapadu. Najvise bi voleo koaliciju DSS i radikali ali nazalost u Srbiji zivi mnogo ljudi koji se samo nazivaju Srbima pa ce na izborima mnogo tih takozvanih Srba glasati za DS ,LDP i njihove satelite.Nisam Rusofil ali ako vec moramo sa nekim bolja su opcija nego EU i SAD u svakom slucaju.

Naravno... Pa, koja bi to država, i koja vlast na svetu, ma kako jadna bila, ćutala kao zalivena na takvo iživljavanje, i takvo kršenje svih postulata pravde i prava u sudskom procesu protiv njenog građanina. Ja ne kažem da bi mogli oni nešto da promene i da bi mogli na nekoga da utiču, jer stvarno su crvi koji nisu vredni pomena, ali bar da zucnu, da bilo šta kažu, da se ičim usprotive ovakvom nehumanom postupku prema svom građaninu. Ništa... Ćute kao zaliveni, kao da se ništa ne dešava, kao da cela domaća i svetska javnost ne vidi najsmešniji sudski proces posle Kafkinog.
To govori samo jedno, i oni su saučesnici u zločinu protiv Vojislava Šešelja. A, to jeste zločin. Zločin jednak onim zločinima na sudskim procesima inkvizicije, jer razlike nema, sem što mu niko ne traži prisilno priznanje, ali se zato koriste svi drugi metodi torture.
Ali su se založili za nasilnika Kovačevića i za amerikance Nastiće!

Ово како Шешељ износи одбрану је пријатно за око а нарочито за ухо. Истину коју износи је истина и већине Срба, без шминкања.
Међутим, ушао је у ,,дрндарску машину'' звану Хашки суд из које Срби не излазе тек тако, поготову што је надмоћан од свих тамо који седе било да су тужиоци или судије већа. Он је свестан тога и дрско их ломи. Бојим се да ће због те своје дрскости ,,повући мачка за реп'' и прилепиће му драконску казну.
Нек' му је Бог на помоћи!

Осудиће га на 20+ година, како би имали времена да умре "природном смрћу", а за то време одраде до краја ствар у Србији, јер још треба прогнати Србе са Космета и окупирати север и југ државе.

У сваком случају, неће га пустити живог.

Back