- Poruka
- 20.850
ne rođen u osječkoj bolnici 1965...
Требало је да тамо и останеш!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne rođen u osječkoj bolnici 1965...
Требало је да тамо и останеш!
![]()
![]()
..eto nisam....
optužnica za Šešelja..
Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.
optužnica za Šešelja..
Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.
АФЕРА ХРТКОВЦИ И УСТАШКА ***** НАТАША КАНДИЋ
optužnica za Šešelja..
Случај Хртковци постоји само у вашим главама јер тамо никаквог прогона није било, а још мање убистава, сем оног с пијанцима у кафани које је милиција адекватно решила.
Ma naravno da nije bilo...gde bi Šešeljuga radio tako nešto...pih.
Ma naravno da nije bilo...gde bi Šešeljuga radio tako nešto...pih.
ispravi tu riječ..po pravilniku krstarice zabranjena je...
Ne pratim sad ovo, jel tuzilastvo zavrsilo s zavrsnom reci?
tužilaštvo je tražilo 28g...ali Šešelj sada treba da iznese svoju obranu..čekamo..
kad sam sa jedinicom prolazio kroz hrtkovce 91 ili 92-ge...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim...bili smo zaustavljeni od i civilne i vojne policije...kao razlog su naveli--da su iz katolicke crkve tovarili oduzeto oruzje...nisam licno video..al takva prica je bila..bilo je civila puno...da je laz..valjda bi neko demantovao...cekali smo oko pola sata i nastavili put...
Dje ovaj ratova, heebootee!!!![]()
ma nemam ni najmanju nameru da objasnjavam ista nekima kao sto je feniks...onoliko koliko sam ja dao njegovoj RSK on nece mojoj srbiji nikad...Шта се исчуђаваш, ниси знао да су Хртковци у Срему (Србија)?!
Ниси чуо за израз ,,Војно одвраћање непријатеља''. Наша војска је то често примењивала кад год је онај манути Њофра поменуо да му је жеља да пије ,,каву'' у Земуну. Зато је туда наша војска и пролазила на путу ка граници да дочекају Њофру али Њофра није имао даму да пође ....
kad sam sa jedinicom prolazio kroz hrtkovce 91 ili 92-ge...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim...bili smo zaustavljeni od i civilne i vojne policije...kao razlog su naveli--da su iz katolicke crkve tovarili oduzeto oruzje...nisam licno video..al takva prica je bila..bilo je civila puno...da je laz..valjda bi neko demantovao...cekali smo oko pola sata i nastavili put...