Završne reči na suđenju Šešelju

optužnica za Šešelja..

Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.

Случај Хртковци постоји само у вашим главама јер тамо никаквог прогона није било, а још мање убистава, сем оног с пијанцима у кафани које је милиција адекватно решила.

optužnica za Šešelja..

Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.

АФЕРА ХРТКОВЦИ И УСТАШКА ***** НАТАША КАНДИЋ

http://www.vseselj.com/files/books/Afera Hrtkovci i ustaska ***** Natasa Kandic.pdf

Све што нисте знали о Афери Хртковци,
а нисте смели да питате ....

:)

Случај Хртковци постоји само у вашим главама јер тамо никаквог прогона није било, а још мање убистава, сем оног с пијанцима у кафани које је милиција адекватно решила.

Ma naravno da nije bilo...gde bi Šešeljuga radio tako nešto...pih.

kad sam sa jedinicom prolazio kroz hrtkovce 91 ili 92-ge...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim...bili smo zaustavljeni od i civilne i vojne policije...kao razlog su naveli--da su iz katolicke crkve tovarili oduzeto oruzje...nisam licno video..al takva prica je bila..bilo je civila puno...da je laz..valjda bi neko demantovao...cekali smo oko pola sata i nastavili put...

kad sam sa jedinicom prolazio kroz hrtkovce 91 ili 92-ge...ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim...bili smo zaustavljeni od i civilne i vojne policije...kao razlog su naveli--da su iz katolicke crkve tovarili oduzeto oruzje...nisam licno video..al takva prica je bila..bilo je civila puno...da je laz..valjda bi neko demantovao...cekali smo oko pola sata i nastavili put...

Dje ovaj ratova, heebootee!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Dje ovaj ratova, heebootee!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Шта се исчуђаваш, ниси знао да су Хртковци у Срему (Србија)?!
Ниси чуо за израз ,,Војно одвраћање непријатеља''. Наша војска је то често примењивала кад год је онај манути Њофра поменуо да му је жеља да пије ,,каву'' у Земуну. Зато је туда наша војска и пролазила на путу ка граници да дочекају Њофру али Њофра није имао даму да пође ....

Шта се исчуђаваш, ниси знао да су Хртковци у Срему (Србија)?!
Ниси чуо за израз ,,Војно одвраћање непријатеља''. Наша војска је то често примењивала кад год је онај манути Њофра поменуо да му је жеља да пије ,,каву'' у Земуну. Зато је туда наша војска и пролазила на путу ка граници да дочекају Њофру али Њофра није имао даму да пође ....
ma nemam ni najmanju nameru da objasnjavam ista nekima kao sto je feniks...onoliko koliko sam ja dao njegovoj RSK on nece mojoj srbiji nikad...

Nije laž,pošto su bili razoružani imali ste sreće....jer...:1941-e Nemci sprovode neke zarobljene Srbe kroz Hrtkovce a hrtkovčani(deca)gađaju kamenjem i psuju Srpsku majku zarobljenicima ...Odrasli pucaju na zarobljenike kroz prozore(pogodili nekolicinu,jednog ubili...zarobljenici se pribijaju uz stražara Nemca po pretpostavci da ustaše neće gađati nikog ko je blizu Nemca...ovo mi je pričao svedok koji je to doživeo i preživeo rat...''nisam znao da će mi nemac spasiti glavu jer da nije bilo Nemaca nas bi pobile ustaše usred Srbije''...

Back