Završne reči na suđenju Šešelju

...jel ne znaš za čega ga sve optužuju..i za sve za čega ga optužuju su i dokazalil...samo se čeka koliko ce da ga drapnu..mada..
Optužnica protiv Šešelja razlikuje se od velike većine ostalih haških optužnica, i to zato što je njome Šešelj optužen ponajprije kao ideolog, ratni huškač i čovjek koji je poticao druge na zločine, a ne kao osoba koja je zločine počinila, ili je za zločine neposredno odgovorna.
usporedi ga sa Hitlerom nikog Hitler nije osobno ubio..ali je zagovarao zločin..etničko čišćenje..itd,.,.itd,.,.,.

Pa dobro, i 90% rvata je misljenja i to se glasno i moze cuti da treba "Srbe na vrbe", i "za dom spremni" pa jel to znaci da svi moraju u Hag

...jel ne znaš za čega ga sve optužuju..i za sve za čega ga optužuju su i dokazalil...samo se čeka koliko ce da ga drapnu..mada..
Optužnica protiv Šešelja razlikuje se od velike većine ostalih haških optužnica, i to zato što je njome Šešelj optužen ponajprije kao ideolog, ratni huškač i čovjek koji je poticao druge na zločine, a ne kao osoba koja je zločine počinila, ili je za zločine neposredno odgovorna.
usporedi ga sa Hitlerom nikog Hitler nije osobno ubio..ali je zagovarao zločin..etničko čišćenje..itd,.,.itd,.,.,.

Пре бих могао да га упоредим Фрањом,
некако ми је ближи
и временски и територијално ....

Него како то да вама "бившој браћи",
када се било о чему разговара
увек баш Хитлер падне на памет ???
Он вам је и алфа и омега,
са његовим именом се ујутру будите
и са њим увече лежете ....
Зашто и како баш не разумем ...

:think::dontunderstand::think:

optužnica za Šešelja..

Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.

Izgleda m se da si i ti bio jedan od tih,...............mislim da ga treba teretitii i za to sto te nije ispratio uz sljivovicu i svirace kad si kretao iz Srema u boj za tvoju lijepu

Пре бих могао да га упоредим Фрањом,
некако ми је ближи
и временски и територијално ....

:think::dontunderstand::think:

kad je bio đubre isto kako i ujke..

nije još..gotovo...žalba je u toku...

Наравно,
међутим Готовини је првостепена пресуда изречена, ...
Нешто чисто сумњам да ће вас победнички повести у еуРУПУ ...
а др Војиславу Шешељу још није ....

Чему неUроза, чему нестрпљење ???
Нешто сам склон да посумњам да судско веће чита политику на крстарици
што аутоматски обесмишљава навијање
и за осуду
и за ослобађање ...

Izgleda m se da si i ti bio jedan od tih,...............mislim da ga treba teretitii i za to sto te nije ispratio uz sljivovicu i svirace kad si kretao iz Srema u boj za tvoju lijepu

pomiješala si lončiće..ja nisam iz Srema kretao u boj ..ja sam porijeklom Sremac..ćaća mi je iz N.Slankamena.. u obranu "lijepe naše"..sam krenio iz Osijeka..ondašnjeg SUP_a Osijek..

Наравно,

и за осуду
и за ослобађање ...

..ako bi se mene pitalo i kad bih bio..podal ..napisao bih ..
-neka ga oslobode i prvim avionom deportuju u Srbiju..medjutim..u Srbiji tada počima građanski rat..a to EU..neće dozvoliti...to je čovjek opasnih namjera..i takve treba zatvorili u bolničku loodaru...pod prismotrom 24h...naravno dresirane kerove ..uz čuvare..ako slučajno proturi ruku kroz rešetke da mu je otkinu..

optužnica za Šešelja..

Optužnica ga tereti za zločine u Hrvatskoj (Voćin, vukovarska bolnica), BiH te za progone i likvidacije Hrvata iz Vojvodine (posebice Srijema, poznati slučaj Hrtkovaca, koje je u svom zatiranju hrvatstva preimenovao u "Srbislavce"), odnosno za ratni zločin i etničko čišćenje.

Је толико чиста и јака,
да ДЕВЕТ ГОДИНА не могу да га осуде!
Нешто ту не штима!?

..ako bi se mene pitalo i kad bih bio..podal ..napisao bih ..
-neka ga oslobode i prvim avionom deportuju u Srbiju..medjutim..u Srbiji tada počima građanski rat..a to EU..neće dozvoliti...to je čovjek opasnih namjera..i takve treba zatvorili u bolničku loodaru...pod prismotrom 24h...naravno dresirane kerove ..uz čuvare..ako slučajno proturi ruku kroz rešetke da mu je otkinu..

На сву срећу,
ниси подао
и тако нешто никада не би написао, јел ...

:mrgreen:

Него, брини се ти о "Лијепој твојој",
а пусти нас да се бринемо о нашој ....

Ево, да те обрадујем,
Шешељ је ноћас поново пребачен у болницу
због погоршања здравственог стања (сад наравно очекујем да ћеш пустити или ватромет или сузу, како год) ...

Канда су баш решили да му не дозволе
да изнесе своју завршну реч ....

pravda je spora ali dostižna..polako.. kome se žuri.neka njega tamo...nikome ne fali....

Може да буде спора када је золичинац недоступан и у бекству,
ДЕВЕТ ГОДИНА им је Шешељ у рукама и не могу да га осуде!
ЈЕСИ ЛИ ТИ СТВАРНО ТОЛИКО ГЛУП ИЛИ СЕ САМО ПРАВИШ!?

Изјава мог пријатеља Слободана Милојковића,ратног ветерана,ратног војног инвалида више пута рањаваног,од Славоније преко Лике и Херцеговине до Кошара,официра ЈНА ,па ЈА

" Сви људи се деле на добре и лоше,осим Хрвата.Они се деле на усташе и оне којима тренутно не одговара да буду усташе."

http://forum.krstarica.com/showthre...ti-popreko?p=20352507&viewfull=1#post20352507

На сву срећу,
ниси подао
и тако нешто никада не би написао, јел ...

:mrgreen:

Него, брини се ти о "Лијепој твојој",
а пусти нас да се бринемо о нашој ....

Ево, да те обрадујем,
Шешељ је ноћас поново пребачен у болницу
због погоршања здравственог стања
(сад наравно очекујем да ћеш пустити или ватромет или сузу, како год) ...

Канда су баш решили да му не дозволе
да изнесе своју завршну реч ....

nije valda da će ginekolog da ga pregledava...
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz...-seselj-zatrazio-da-ga-posjeti-ginekolog.html

Čelnik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj, kojemu se u Haagu sudi zbog ratnih zločina počinjenih u Hrvatskoj, BiH i protiv vojvođanskih Hrvata, traži da među članovima srbijanskog liječnikog tima koji bi ga posjetio bude i jedan ginekolog,
:hahaha: :hahaha:

..e..polako se pripremam...sezona počima..bas u ponedjeljak idem na servis.. s motorom..izmjena ulja i filtera..ono..da budem .."spreman"..nikad se ne zna kad će "proljeće" da krene..:per: ;)

ЏОГИРАЈТЕ,
инвестирајте у
300px-Bleiburg_column.jpg

будућност!

Наравно,

и за осуду
и за ослобађање ...

Pročitah u novinama, da su Gotovina i Šešelj sprijateljili i da su svaki dan zajedno i da po cio dan igraju šah.
Možda će im dozvoliti, da su i u istoj sobi kao cimeri.

Ne znam cije ti vesti citas i na temelju cega zakljucujes.

Gde je Seselj zagovarao zlocin?

Gde je tuzilastvo dokazalo da je on druge nagovarao na zlocin?

Evo ovde iz sudnice u Hagu imas odgovor na ta pitanja (Vesti HTV-a su takve prirode da su daleko vise za Hag nego Seselj - upravo zbog polozaja HTVa u drzavi - Seselj takav polozaj nije imao):

Poslednja izmena:

Back